Olin haastettelussa – apua! Ja kuvauksissa – iik!

Eilen oli jännä päivä, sillä edessä oli haastattelu ja kuvaukset lehteen. Tämmöiset jutut vetää kyllä nöyräksi, sillä tuntuu ihan käsittämättömältä, että meikäläinen heiluu lehden sivuilla ja vieläpä pölisee itsestään.

En olisi pari vuotta sitten blogia aloittaessani uskonut, kuinka älyttömän ihana, upea ja hurjan massiivinen porukka sitä lähtee seuraamaan. Olen tosissani kiitollinen joka ikisestä teistä ja pakkohan se oli haastattelijallekin kehaista, kuinka hieno ja yhteenpuhaltava joukko täällä pyörii!

kauneus-ja-terveys
Jokatapauksessa Kauneus & Terveys -lehteen on keväämmällä tulossa suunnittelemiani treenijuttuja ja haastattelu. En yleensä puhu paljoa itsestäni, joten siinä mielessä tilanne oli hassu ja poikkeuksellinen. Lehdestä saattaakin kenties löytyä treenivinkkien ohella jotakin, mitä et vielä tiennyt minusta.

Mukavassa porukassa ja saliympäristössä oli luonnollista ja helppoa esiintyä kameran edessä – kiitos kuvaajalle ja haastattelijalle! Hauska ja hikinen päivä siis takana! Kuvasimme myös Hot Studiossa, jossa lämpötila hiipii 38 asteeseen, joten kylmä ei ainakaan ehtinyt tulla. Huikkaan vaikka sitten, kun tuo lehti ilmestyy. Energiaa päivääsi!

Kurkkaa edellisestä postauksesta uusia vinkkejä keittiöön sekä muita meneviä kuulumisia!

Kommentit (11)
  1. Ihan asiasta kukkarukkuun mikä puhelin sulla on? 🙂

    1. Samsung galaxy S 3 🙂

  2. Mitkä ihanat housut?

    1. Cubukselta ilmeisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *