OLENKO MUSTASUKKAINEN? MIES VASTAA KYSYMYKSIIN!

1. MIKÄ ON OUDOIN KIINNOSTUKSEN KOHTEENI?

Nopeasti ei tullut muuta mieleen, vaikka tämä ei kovin outo olekaan, mutta tykkäät katsella netistä paljon taloja, selvittää rakennuksiin liittyviä säädöksiä ja tutkia tietoa erilaisista remonteista. Ei muuta kun rakennusvalvonnalta nippu dokumentteja ruudulle ja viihdyt taas pitkät hetket paikoillaan.

2. MITÄ PELKÄÄN?

Meri on susta pelottava, ainakin joskus.

3. OLENKO AAMU- VAI ILTAIHMINEN?

Ehkä iltaihminen alun perin, mutta nykyisin myös aamuihminen. Tykkäät herätä aikaisin ja olla varhain liikkeellä silloin, kun melkein kaikki vielä nukkuvat.

4. MISSÄ OLEN TOSI HYVÄ?

Sun työssäsi olet todella hyvä.

5. ENTÄ MISSÄ OLEN TODELLA HUONO?

Piirtämisessä olet vähän huono kyllä, sori. Toisaalta niistä piirustuksista irtoaa iloa muille varmasti just siksi enemmän.

6. MINKÄLAISESTA SAFKASTA TYKKÄÄN ENITEN?

Luulen, että meksikolaisesta safkasta kaikista eniten. Tykkäät siitä, kun laadukkaat raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa yksinkertaisella sekä maistuvalla tavalla. Sushista tykkäät myös tosi paljon.

7. KUINKA KAUAN MULLA MENEE AAMULLA VALMISTAUTUMISEEN?

Osaat olla myös nopea, joten en tiedä miksi useimmiten menee silti aika kauan. Sulla menee mitä tahansa 15 minuutin ja yli tunnin väliltä riippuen päivästä.

8. ON PERJANTAI-ILTA – MISSÄ OLEN JA MITÄ TEEN?

Olet kotona sohvalla relaamassa – Urho sun vasemmalla puolella ja Sisu oikealla.

9. KERRO MUN JOKIN OUTO TAITO!

Se on niin, että sä aina yhtäkkiä kerrot mulle jonkun sun oudon taidon! ”Tiesitsä miten sitruunasta saa mahollisimman paljon mehua ulos?” Ja sit sä näytät miten sitruunasta saa mahdollisimman paljon mehua ulos.

10. MITEN VIETÄN LOMANI?

Luulen, että sulle ideaali paikka ja tapa viettää lomapäivää on luonnon ääressä mökillä Urhon ja Sisun kanssa touhuten sekä lepäillen.

11. MIKÄ ON PARAS LUONTEENPIIRTEENI?

Olet itsevarma olematta aggressiivinen. Sulle ei tuota mitään ongelmaa sanoa ei, etkä jää kenenkään jalkoihin.

12. ENTÄ MISTÄ LUONTEENPIIRTEESTÄNI ET ERITYISEMMIN PIDÄ?

Joskus on niin, että sulla pitää olla liian tiukasti kaikki puikot käsissä. Kyky ja halu ottaa vastuuta ei ole itsessään huono piirre, mutta joskus tuo draivi yltyy sellaiseksi, että olisi parempi ottaa snadisti rennommin.

13. TYKKÄÄNKÖ LAPSISTA?

Tykkäät ja osaat olla hyvin lasten kanssa. Olet työskennellytkin pari vuotta lasten parissa ja tykkäsit siitä hommasta. Välillä aina muistelet miten mukavaa se oli, kun lapsilla oli hyvä huumori ja niiden kanssa pystyi heittämään läppää.

14. ONKO MULLA SYNTYMÄMERKKEJÄ JA JOS ON NIIN MISSÄ?

Vasemman korvan yläkulmassa on pieni nypykkä, joka tekee siitä korvasta vähän sellaisen haltiankorvan.

15. OLENKO MUSTASUKKAISTA TYYPPIÄ?

Onneksi et yhtään.

16. OLENKO INTROVERTTI VAI EKSROVERTTI?

Jotain näiden väliltä, koska arvostat suuresti omaa rauhaa ja viihdyt hyvin ilman sosiaalisia tilanteita, mutta samalla olet sosiaalisesti taitava etkä jättäydy varjoihin lymyilemään ihmisten parissa.

17. JOS VOITTAISIN MILTSIN LOTOSSA, MITÄ OSTAISIN ENSIMMÄISENÄ?

Tämä on itse asiassa aika vaikea, koska olet tosi säästäväinen. Varmaan juhlistaisit hyvällä sushisatsilla ja se olisi varmaan ensimmäinen asia, jota ostaisit.

18. MITÄ KODINASKAREITA MINÄ TEEN ENEMMÄN?

Pyykkejä ehdottomasti! Sun pyykkirumbainnosta täytyy olla kiitollinen, koska ilman sitä olisin pulassa.

19. MITÄ KODINASKAREITA SINÄ TEET ENEMMÄN?

Teen enemmän meille ruokaa. Ei siksi, että olisin ruoanlaittajana erityisen hyvä tai sua parempi, mutta kokkaan kuitenkin useammin.

20. PIERESKELLÄÄNKÖ TOISTEMME KUULLEN?

Onneksi! Ollaan tunnettu jo yli 15 vuotta, joten onneksi ei tarvitse vieläkin murehtia niinkin pienistä ja luonnollisista asioista kuin pieruista.

Lue myös: MIEHENI PAHEET JULKI – SOPANKIN UHALLA!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 1 MINUUTIN ITSE TEHDYT LEIVÄT!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (5)
 1. Hei. Voisitko tehdä jossain vaiheessa koko kehon treenin kahvakuulalla ja julkaista sen tänne blogiin? Olisi kiva saada lisää vinkkejä 🙂 linkkaa toki jos semmoinen jo löytyy!

  1. Moii! Kiitti hyvästä toiveesta! Tätä onkin toivottu kovasti, joten todellakin voin tehdä!😊💪🏽

   1. Kiva juttu! 🙂

 2. Tätä oli hauska lukea! Meillä taas kummatkin vihaa pyykinpesua, joten pyykkivuoren purku on tässä 10 vuoden aikana osoittautunut ikuiseksi projektiksi.. Hauska sinänsä, sillä muuten taas ollaan hyvinkin siistejä ja tykätään pitää tavarat omilla paikoillaan. Noh, onneksi vieraat eivät katso pyykkikaappiin. 😀

  Onko sulla muuten jo tehtynä postausta kroppasi muutoksesta vieläkin ”tiiviimmäksi/timmimmäksi”? Jos ei, olisi supermielenkiintoista kuulla tuosta. Luin juuri tuon yhden 2018 julkaistun postauksen paljastuksista ja huomasin, että kuvissa kuntosi on sporttinen ja vähän ”pehmeämpi”. Painotan, että kumpikin kropan kunto on mun mielestä aivan unelmakroppa! Olisi mielenkiintoista kuulla, mitkä asiat vaikuttaneet (tai mitkä veikkaat vaikuttaneen, jos et ole tietoisesti tehnyt systemaattisia muutoksia), että oot saanut kireästä ja sporttisesta vieläkin kireämmän sporttisen. 🙂 Olisi siitäkin mielenkiintoista lukea, että pidätkö ylipäätään ruokavaliossa enää kiristelyjaksoja tmv.

  P.S Jatka samaan malliin! Sun blogi on aivan huippu ja yksi lemppareista, koska sisällössä sekä informatiivisempia että näitä kevyempiä postauksia 🙂

  1. Hauskaa että pidit!!😍 Ja ihanaa kuulla, että blogi maistuu! Kiitos!😊❤️❤️

   Sitä ilmeisesti jokaiselta pariskunnalta löytyy aina jotkut omat persoonalliset juttunsa😅 meillä se on eteinen, joka on aina aivan hujanhajan😅

   Hei mahtava toive! Kiitos kaikista kehuista! Se on totta että kroppa on erityisesti tämän vuoden aikana tiivistynyt ja suurin syy siihen on ollut oma valmennukseni SHAPE, joka kuorii kunnon esiin! Vedin sen keväällä ja sen jälkeen kunto onkin pysynyt tiiviimpänä. Tästä voisi toki joskus kirjoitella lisääkin! 😍👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *