Ida Jemina
Ida Jemina

Oikotie timmimmän näköiseen kroppaan

Kaupallinen yhteistyö: Tanstore.fi


Erityisesti näillä keleillä moni ei halua olla kalkkilaivan kapteenina liikenteessä ja oikeasti pitkän talven jälkeen ei ole mikään ihme, että suonet saattavat hohtaa kauniin violetteina ja pimeydessä ei tarvitse lamppuja, kun iho toimii loistavana valon lähteenä. I get you! Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Muutamassa minuutissa voi saada itselleen luonnollisen ja kauniin päivetyksen. Mikä parasta, tämä jos mikä on oikotie timmimmän näköiseen ulkomuotoon, kun epätasaisuudet tasoittuvat rusketuksen myötä.

Hyvää ja luonnollista itseruskettavaa voi kuitenkin olla vaikea löytää, mutta sitten kun se osuu kohdalle – sen kyllä huomaa samantien! Se on kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Näin kävi viime vuonna itselleni, kun tähän puteliin törmäsin. Eipä ole sen voittanutta vielä tullut vastaan. Joku saattaakin tämän ehkä muistaa, kyse on tästä For All My Eternity -moussesta.

Mitä vinkkejä sitten voin antaa täydellisen lopputuloksen saamiseksi? Sen käyttäminen on onneksi todella helppoa ja ihan vasta-alkajillekin voin tästä syystä suositella. Tässä kuitenkin pari niksiä, jotka takaavat kauniin brunan:

Panosta laadukkaaseen vaahtoon, joka antaa luonnollisen värin. Voin lämmöllä suositella tuota käyttämääni moussea. Oranssin värinen iho on jotain, mitä kukaan ei halua. Tästä tuleva bruna on heti aidon väristä – tummaa muttei liian tummaa, tasaista ja sulautuu omaan ihoon hyvin.

mousse

Käytä levittämiseen vaahtohanskaa. En tiedä onko sen virallinen nimi tuo, mutta siksi minä sitä kutsun. Sen avulla väristä saa tasaisen ja aidon. Niihin kohtiin joissa iho ei luonnollisesti ole niin ruskea, kuten ranteissa tai kaulassa, värin saa häivitettyä hanskan avulla. Tällaisestä levityshanskasta on kyse.

Tasaiseen lopputulokseen auttaa myös se, että tuotteessa on opasväri, jonka ansiosta näkee heti mihin kohtiin väriä on levittänyt. Levitä mousse pyörivin liikkein aloittaen alhaalta jaloista ja siirtyen sieltä ylöspäin.

Ennen levittämistä suosittelen kuorimaan ihon ja laittamaan rasvaa niihin kohtiin, jotka ovat kuivia ja joihin haluaa vähemmän rusketusta. Älä rasvaa koko kroppaa ellei se oikeasti ole rutikuiva. Tämä body butter sopii hyvin juuri tähän tarkoitukseen. Itse levitän sitä kyynärpäihin, polviin, varpaisiin ja huuliin. Näin niistä ei tule liian tummia. Käytän rasvaa myös aina suihkun jälkeen. Oma ihoni on suht kuiva ja kunnollinen kosteutus auttaa brunaa pysymään kauniina pidempään.voide

Miksi tykkään juuri tästä moussesta?

– oikeasti luonnollinen lopputulos, ei yhtään oranssi!

– helppo ja nopea levittää

– imeytyy todella nopeasti eikä tarvitse odotella. Olen voinut normaalisti lähteä viettämään päivää levityksen jälkeen. Tämä tuote on itseasiassa pelastanut juuri ne päivät, kun on ollut juhlat tiedossa tai niin kuin nyt nämä älyttömän hyvät kelit ja aamulla on laittanut mekon tai shorsit päälle ja järkytyksekseen huomannut valkoisuuttaan hohtavat jalat.

– tuoksuu miellyttävälle eikä dunkkaa hassulle

– ei kuoriudu iholta rumasti. Rusketan itseni noin kerran viikossa.

– sisältää opasvärin

– sopii kasvoille

vertailukuva
Ilman rusketusta, heti levityksen jälkeen ja seuraavana päivänä.

Tämä väri antaa medium-dark –sävyisen rusketuksen. Se kehittyy iholla noin 3-4 tunnin ajan ja muodostaa brunan, joka kestää jopa 7 päivää. Voin suositella kaikille, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen ja kauniin päivetyksen! Käyttämäni moussen löydät täältä.

Aurinkoa päivään! Ei kun pronssit pintaan ja huoletta ulos kirmaamaan!

Edellisessä postauksessa: Törkeän maukasta kasvisruokaa –  tästä tulet nauttimaan!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (18)

 1. marika

  Onko sulla jotain vinkkejä kuinka saa värin myös selkään? Kaveri kun ei ole aina ojentamassa auttavaa kättä 😀

  • Ida Jemina

   Äkkiä sen oppii taiteilemaan kun eri suunnista (yläkautta, alakautta ja sivulta) hieroo kättä selkään 😊

 2. Derppy

  Olenko mä ainoa joka ei välitä rusketuksesta, ehkä ennemmin ihannoin jopa kalpeaa ihoa?

  • Ida Jemina

   Jaaa tuskinpa nyt ihan ainoa sentään☺

  • Kalkkilaivan kapteeni

   Et ole ainoa! Täällä toinen, jota ei haittaa hohtaa biitsillä valkoisena kesäisin 🙂 Jos ei luonnollisesti väriä tuu yhtään, niin eipä sitä tarviikaan.

 3. kika

  Hei!
  Haluaisin kysyä sulta sellasesta asiasta kun alotin tässä dieetin muutama päivä sitten, ja tänään kävin vaa’alla ja se näytti 54,6 kg. Mulla siis oli selvästi tullut löysää vatsaan, jenkkoihin sekä farkut alko kiristää. Nyt kuitenkin mietin että viimekesänä kun dieetillä olin, oli n. 55kg sellanen sopiva kunto, mutta nyt sitten vaikka vaa’an lukema on alhaisempi niin kunto ei enää olekkaan niin hyvä. Vaaka tosin ei ollut omani mutta en usko sen noin paljoa heittävän. Syitä olen tähän miettinyt, ja oon siis käynyt tämänkin ajan tavoitteellisesti salilla ja syönyt suht koht. Ok. Proteiinia ja hiilareita on tullut kyllä tarpeeksi, mutta aika usein tuli syötyä myös vaaleaa leipää/pastaa/lasagnee yms toisella aterialla, koska minua ei haitannut jos painoa tulee lisää. Kuitenkin tuo kun paino ei olekkaan korkea mutta rasvaa on selvästi enemmän niin on outoa ja turhauttavaa. Mietin vain että oiskohan sillä merkitystä kun olen nyt työn takia ollut yli puolivuotta treenamatta yläselkää mitä nyt ehkä max.3treeniä tehnyt sille koko aikana. Niin että sieltä olisi sitten sitä lihasta lähtenyt ja sen takia paino on alhaisempi mutta kunto löysempi kun viimevuonna.vai onko tää teoria kaukaa haettu? Toki siirryin myös kolmevuorotyöhön tammikuussa mutta sillä tuskin on mitään merkitystä.. asiahan olisi ihan eri jos paino olisi vaikka 60kg, niin tietäs että edes samat lihat on jäljellä. Jotenkaan tää ei käy mun järkeen…ja siis selvennykseksi vielä että mulla siis on kuitenkin lihasta enemmän mitä normaalilla tallaajalla jos se siis mihinkään vaikuttaa…

  • kika

   Ja siis selvennykseksi vielä että tuolla teoriallani hain sitä ettäkun jos selästä on lähtenyt lihasta (mitä siis on kun se ei enää ole niin leveä) niin paino on laskenut sen myötä, koska jos ne selän lihakset ois tallella niin paino olisi korkeampi. Ja siis en tarkota että sieltä ois mitään suurta kilomäärää lähtenyt😀 sitä entiedä kuinka paljon lihasta siellä sit loppujen lopuksi edes oli mutta selvästi se on pienentynyt. Koska jos vaikka kilo rasvaa laitetaan vatsan seudulle ja sen ympäristöön niin kyllä se varmaan aika selvä ero on 😀 ja siis viimekesänä jo 2 kg pudotus näky mulla todella selvästi 57-55, koska siis en oo mikään huge vaan aika hento 😀 voitko selventää mulle onko mun teoriassa mitään järkeä vai mistä tää johtuu? Toivottavasti ymmärsit mitä yritin selittää vaikka asiaa tulikin ihan hirveesti 🙂

 4. Sofia

  Kuinka kauan tuommoinen putilo kestää? 🙂 Haluaisin hyvän itseruskettavan, mutta (köyhänä) hirvittää tuo melkein 40e hinta..

  • Ida Jemina

   On riittoisaa, ainakin tuolla omalla tahdilla kestää pitkään 🙂

 5. AK

  Heippa!
  Haluaisin kysäistä, että kestääkö tuo tuote kuinka hyvin hikoilua? 🙂

  • Ida Jemina

   Heippahei! En ole huomannut hikoilulla olevan siihen vaikutusta 🙂

 6. J

  Hei, ei liity postaukseen, mutta vosistko linkata ne valkaisuliuskat, joita käytät? Luin sen postauksen enkä löytänyt enää sillä n. 40e hinnalla niitä! 🙁 Ja piti vielä kysyä, että näitä käytettäessä, oletko huomannut että hampaat värjäytyisivät uudelleen helpommin? 🙂 Ja osaatko sanoa kauankohan toimitus kestää ja tulevatko ne suoraan kotipostilaatikkoon vai miten? Kiitos tuhannesti!

  • Ida Jemina

   Moikka! Täältä löytyy 45e hintaan. Hampaat eivät värjäydy sen nopeammin valkaisun jälkeen, itse valkaisen suunnilleen kerran vuodessa 🙂 Toimitusaika riippuu hieman siitä mistä tuote saapuu, tuo näyttäisi lähettävän briteistä, joten varmaan noin viikon päästä tilauksesta tipahtaa suoraan omaan postilaatikkoon 🙂

 7. SaBina

  montako treeniä teet viikossa ja mikä on sun treenijako? =) oletko ajatelut lähteä kisaamaan?

  • Ida Jemina

   4-5 ohjelmasta riippuen. En ole ajatellut lähteä kisaamaan 🙂

 8. Elisa

  Onko olemassa vain yhtä väriä? Olen hyvin vaaleaihoinen ja pelkään että lopputulos on liian tumma ja luonnoton…

  • Ida Jemina

   Tämä on medium-dark-sävyinen, mutta kannattaa kurkkia tuolta muitakin tuotteita. Esim. tämä tuote on asteittain ruskettava.

 9. Mistä lisävauhtia rasvanpolttoon? Tätä itse käytän! – Ida Jemina

  […] Edellisessä postauksessa: Oikotie timmimmän näköiseen kroppaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *