Oikotie timmimmän näköiseen kroppaan

Kaupallinen yhteistyö: Tanstore.fi


Erityisesti näillä keleillä moni ei halua olla kalkkilaivan kapteenina liikenteessä ja oikeasti pitkän talven jälkeen ei ole mikään ihme, että suonet saattavat hohtaa kauniin violetteina ja pimeydessä ei tarvitse lamppuja, kun iho toimii loistavana valon lähteenä. I get you! Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Muutamassa minuutissa voi saada itselleen luonnollisen ja kauniin päivetyksen. Mikä parasta, tämä jos mikä on oikotie timmimmän näköiseen ulkomuotoon, kun epätasaisuudet tasoittuvat rusketuksen myötä.

Hyvää ja luonnollista itseruskettavaa voi kuitenkin olla vaikea löytää, mutta sitten kun se osuu kohdalle – sen kyllä huomaa samantien! Se on kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Näin kävi viime vuonna itselleni, kun tähän puteliin törmäsin. Eipä ole sen voittanutta vielä tullut vastaan. Joku saattaakin tämän ehkä muistaa, kyse on tästä For All My Eternity -moussesta.

Mitä vinkkejä sitten voin antaa täydellisen lopputuloksen saamiseksi? Sen käyttäminen on onneksi todella helppoa ja ihan vasta-alkajillekin voin tästä syystä suositella. Tässä kuitenkin pari niksiä, jotka takaavat kauniin brunan:

Panosta laadukkaaseen vaahtoon, joka antaa luonnollisen värin. Voin lämmöllä suositella tuota käyttämääni moussea. Oranssin värinen iho on jotain, mitä kukaan ei halua. Tästä tuleva bruna on heti aidon väristä – tummaa muttei liian tummaa, tasaista ja sulautuu omaan ihoon hyvin.

mousse

Käytä levittämiseen vaahtohanskaa. En tiedä onko sen virallinen nimi tuo, mutta siksi minä sitä kutsun. Sen avulla väristä saa tasaisen ja aidon. Niihin kohtiin joissa iho ei luonnollisesti ole niin ruskea, kuten ranteissa tai kaulassa, värin saa häivitettyä hanskan avulla. Tällaisestä levityshanskasta on kyse.

Tasaiseen lopputulokseen auttaa myös se, että tuotteessa on opasväri, jonka ansiosta näkee heti mihin kohtiin väriä on levittänyt. Levitä mousse pyörivin liikkein aloittaen alhaalta jaloista ja siirtyen sieltä ylöspäin.

Ennen levittämistä suosittelen kuorimaan ihon ja laittamaan rasvaa niihin kohtiin, jotka ovat kuivia ja joihin haluaa vähemmän rusketusta. Älä rasvaa koko kroppaa ellei se oikeasti ole rutikuiva. Tämä body butter sopii hyvin juuri tähän tarkoitukseen. Itse levitän sitä kyynärpäihin, polviin, varpaisiin ja huuliin. Näin niistä ei tule liian tummia. Käytän rasvaa myös aina suihkun jälkeen. Oma ihoni on suht kuiva ja kunnollinen kosteutus auttaa brunaa pysymään kauniina pidempään.voide

Miksi tykkään juuri tästä moussesta?

– oikeasti luonnollinen lopputulos, ei yhtään oranssi!

– helppo ja nopea levittää

– imeytyy todella nopeasti eikä tarvitse odotella. Olen voinut normaalisti lähteä viettämään päivää levityksen jälkeen. Tämä tuote on itseasiassa pelastanut juuri ne päivät, kun on ollut juhlat tiedossa tai niin kuin nyt nämä älyttömän hyvät kelit ja aamulla on laittanut mekon tai shorsit päälle ja järkytyksekseen huomannut valkoisuuttaan hohtavat jalat.

– tuoksuu miellyttävälle eikä dunkkaa hassulle

– ei kuoriudu iholta rumasti. Rusketan itseni noin kerran viikossa.

– sisältää opasvärin

– sopii kasvoille

vertailukuva
Ilman rusketusta, heti levityksen jälkeen ja seuraavana päivänä.

Tämä väri antaa medium-dark –sävyisen rusketuksen. Se kehittyy iholla noin 3-4 tunnin ajan ja muodostaa brunan, joka kestää jopa 7 päivää. Voin suositella kaikille, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen ja kauniin päivetyksen! Käyttämäni moussen löydät täältä.

Aurinkoa päivään! Ei kun pronssit pintaan ja huoletta ulos kirmaamaan!

Edellisessä postauksessa: Törkeän maukasta kasvisruokaa –  tästä tulet nauttimaan!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (18)
 1. Onko sulla jotain vinkkejä kuinka saa värin myös selkään? Kaveri kun ei ole aina ojentamassa auttavaa kättä 😀

  1. Äkkiä sen oppii taiteilemaan kun eri suunnista (yläkautta, alakautta ja sivulta) hieroo kättä selkään 😊

 2. Olenko mä ainoa joka ei välitä rusketuksesta, ehkä ennemmin ihannoin jopa kalpeaa ihoa?

  1. Jaaa tuskinpa nyt ihan ainoa sentään☺

  2. Kalkkilaivan kapteeni
   11.5.2016, 19:36

   Et ole ainoa! Täällä toinen, jota ei haittaa hohtaa biitsillä valkoisena kesäisin 🙂 Jos ei luonnollisesti väriä tuu yhtään, niin eipä sitä tarviikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *