NYT MUUTEN KIILTÄÄ! HAMPPUTUKKA VEKS!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Miehelläni oli keikka viime viikonloppuna ja kuuliaisena kihlattuna menin tottakai paikan päälle katsomaan. Hän on siis kitaristi ja on kyllä ihan supertaitava hommassaan. Tunnen koko bändin ja ollaan kaikkine puolisoineen päivineen hyviä frendejä. Vitsit mikä granny olo mulla oli, kun piti valvoa niin myöhään! Normaalisti mummoillaan täällä ihan kunnolla, pestään hampaita vierekkäin ja mennään tyyliin kympiltä nukkumaan! Etenkin viime aikoina, kun olen ottanut tavakseni herätä jo viideltä, oli tuo neljään valvominen todellinen haaste. Keikka meni kuitenkin hyvin ja meininki oli ihan super.

Mutta ai kauheeta miltä mun letti haisi seuraavana päivänä! Se oli sellaisen röökin, kosteuden ja epämääräisen mönjän tuoksuinen, samoin kuin kaikki vaatteet. Tuli sellainen vanha kunnon ruotsinristeily-viba, jos joku tietää mitä tarkoitan. Vaatteet lähti pesuun tai tuuletukseen samantien ja tuota lettiä taas pidin ihan tunnelman takia päässäni pari päivää. Hah no ei, mutta en halua (lue: jaksa) pestä hiuksiani liian usein. Mun hiukset on ihan ok-kunnossa, mutta latvat sen sijaan on kuivat ja kärsineet. Sellaiset hamppumaiset ja karheat. Tilanne on se, että paremminkin voisi mennä niin sanotusti.

Pikkupeikko ennen hiuksien pesua

Oon nyt testaillut Maybeautyn uutta Moroccan Miracle shampoota ja hoitoainetta. Tykästyin aikoinaan saman merkin hiusnaamioon, joten näistäkin oli sen myötä kovat odotukset. Oon vähän sellainen, että haluan nähdä niitä vaikutuksia heti. Jos hiukset ei pesun jälkeen tunnu hyviltä, se shampoo saa siirtyä miehelleni! Hahaa sori en kestä itseäni! Mutta tämä letti kaipaa kunnollisia aineita, jotka saa sen taas terveeksi, freesiksi ja kiiltäväksi!

Tämä shampoo nimenomaan hoitaa ja virvoittaa hiuksia niin, että ne saa uutta eloa. Hoitoaine taas suojaa säänvaihteluilta mitä me täällä Suomessa joudutaan rajullakin kädellä kokemaan. Molemmat sisältää myös keratiinia ja Argan-öljyä, jotka korjaavat hiusta.

Shampoo vaahtoutui tosi hyvin, minkä ansiosta en tarvinnut montaa pumppausta. Tykkään aina siitä, jos tuotteissa on pumppupullo – helpottaa elämää mukavasti. Se myös pesi hiukset ihan kunnolla ja vaivatta.

Pesun jälkeen iskin vielä hoitoaineen päähän muutamaksi minuutiksi ja sain taas todeta, että pieni määrä riittää. Sitä on tottunut läträämään aineilla, mutta tässä itselleni riitti ihan yksi pumppaus. Vitsit se teki hiuksista sileät! Tunsin samantien sitä levittäessä, että nyt on sellainen hoitoaine mistä tykkään. Huuhtelun jälkeen hiukset oli helppo kammata ja ne tuntuivat ihan superpehmeiltä sekä sileiltä. Tää on vähän sama fiilis kuin kampaajalla ois käynyt vaikka ei olekaan. Ja toi kiilto – pikkasenko näyttää paremmilta!
Jos sulla on samanlainen tilanne kuin mulla tai kaipaat hiuksiisi uutta ja näkyvää eloa samantien, kannattaa todellakin kokeilla. Saan antaa teille vielä koodin, jolla saa -30% alennuksen! Eli syötä alekoodi idajemina30 tai aktivoi se suoraan TÄSTÄ, niin hinnat tippuu! 😍 Ja psst! Koodi käy kaikkiin Maybeautyn tuotteisiin 🙌

Ei kun ihanaa keskiviikkoa jengi! Nokka kohti pääsiäistä!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *