Nyt mennään! Ultimate Butt Building – tavoitteista tuloksiksi! #nobullshit

Mainos Ultimate Butt Building-treeniohjelmasta

Tavoitteena selvä kehitys, näkyvät tulokset ja katseet kääntävä takamus? Toivoisitko parempaa tuntumaa pakaratreeneissäsi? Haluaisitko saada tehokkaammin ja nopeammin muutoksia peilikuvaan?

Hyvä – sillä nyt se on täällä!

Ultimate Butt Building on ainutlaatuinen ja monipuolinen treeniohjelma, jonka avulla saat selviä tuloksia ja tavoittelemasi kauniin pyrstön! Tuttuun tapaan ohjelmassa mennään eikä meinata no bullshit-meiningillä. Luvassa on tehokasta treeniä, jossa takapuolen lihaksiston eri osa-alueet harjoitetaan kokonaisvaltaisesti ja jossa liikevalikoima sekä -kulmat on suunniteltu antamaan mahdollisimman monipuolista ärsykettä pyöreiden pakaroiden saavuttamiseksi. Treenien lisäksi ohjelmassa opetellaan pakaroiden aktivointi kunnolla, mikä on avain niiden tehokkaaseen kehitykseen.

Ohjelmassa huomioidaan myös koko muu kroppa, painopisteen ollessa kuitenkin selvästi pakaroissa. Treenejä viikossa tulee yhteensä neljä ja salitreenien lisäksi ohjelma sisältää kehonpainolla tapahtuvan tehokkaan kiertoharjoittelutreenin pakaroille. Tämän hikisen treenin avulla opit työstämään pakaroitasi parhaalla mahdollisella tavalla ja saavuttamaan näin ultimaattista kehitystä. Kiertoharjoittelun voi valintansa mukaan suorittaa joko kotona tai salilla!

Ohjelman lisäksi saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa kerron tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Lisäksi annan neuvot treenien suorittamista ja ohjelman noudattamista varten progressio-ohjeineen, joiden mukaan treenit etenevät ja kovenevat. Kattava paketti sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pakaroiden treenaamisesta!

Ultimate Butt Building-ohjelmasta löydät myös esimerkkisuoritukset liikkeisiin sekä ohjeet kehonmuokkauksen kannalta tehokkaisiin liikesuoritustapoihin, lihashuoltoon, kevennettyihin jaksoihin ja paljon muuta. Ohjelman kesto on 10 viikkoa.

Ei kun tavoitteista tuloksiksi ja kohti ultimaattisen muodokasta takapuolta – tästä se lähtee!

> TILAA ULTIMATE BUTT BUILDING << 

ultimate-butt-building-ohjelma

#ultimatebuttbuilding #teamidajemina #nobullshit

Kommentit (98)
  1. Jes, tilattu! 🙂

    1. Jes Emilia, tästä se lähtee!! 🙂

  2. Jessss! Tilasin ja tein jo ekan treeninkin täällä kotosalla keskiviikon piristykseksi (piti olla lepoa tämä päivä, hups). En olisi uskonut, miten pakaraan saa tälläsen poltteen pelkällä kehonpainoharjoitteilla. Nyt sitä vasta huomaa, miten tärkeää lihaksen kunnollinen lämmittely on aktivaation saamiseksi. Tässäkin kiertoharjoittelussa huomasi, miten kaksi ekaa kierrosta meni vähä harakoille ja reisille, mutta vika kierros polttelikin jo pakaraa ihan huolella. Mahtavaa, kiitos <3

    1. Mahtavaa Milla! Juuri näin! Hienoa, että sait juonenpäästä heti kiinni! Jatka samaan malliin niin saavutat varmasti upeita tuloksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *