Ida Jemina
Ida Jemina

NYT MENNÄÄN!! HUOM VAIN EDISTYNEILLE!

Mainos uudesta treenivalmennuksesta edistyneille!

NO NYT!! Tehokkain treenivalmennukseni ja mielettömästi toivottu STRONG and CURVY ADVANCED on julkaistu!! Valmennus on juuri sinulle, joka olet jo päässyt treenien makuun, mutta kaipaat vieläkin parempia tuloksia. Kurvien korostamista ei pelätä, joten varaudu näkyvään ja tuntuvaan kehitykseen!

STRONG and CURVY ADVANCED valmennuksessa panostetaan entistäkin tehokkaammin kropan muotojen lisäämiseen. Se kehittää erityisesti pakaroita luoden niihin todellista muhkeutta ja muotoa, joka ei keneltäkään jää huomaamatta. Treenit on räätälöity jo treenitaustaa omaaville eivätkä ne sovellu täysin aloittelijoille. Ne sisältävät itse käyttämiäni menetelmiä ja kikkoja, joilla jo kehittynytkin saavuttaa uutta näkyvää kehitystä. Treenit ovat rankkoja, mutta hyvin hyvin palkitsevia ja koukuttavia! 😉🔥 Jos haluat saada todellisia tuloksia ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, on STRONG and CURVY ADVANCED juuri sinua varten. Fiilis, joka näistä treeneistä tulee on aivan huikea! Ja se tunne seuraavana päivänä, wow!

Ohjelman lisäksi saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa kerron tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Kattava valmennus monipuolisine ruokavalioineen sisältää kaiken, mitä tarvitset upeiden ja näyttävien muotojen saavuttamiseen sekä ennen kaikkea vahvaan ja hyvään oloon!

Treeniohjelma kestää 8 viikkoa ja sisältää 5 muokkaantuvaa treeniä viikossa. Kaikki treenit tehdään salilla ja yksi näistä treeneistä on ihan mieletön tehokiertoharjoittelu just sen megapyrstön ja jalkojen kehittämiseen. Voin kertoa, että kun pääset tähän käsiksi, on tuntemukset pakaroissa jotain ihan uutta!

Voit aloittaa valmennuksen samantien tai myöhemmin silloin kun sinulle parhaiten sopii, sillä ohjelmat saat ikiomaksesi. Liikepankki, tunnukset saitille ja matkaasi tukeva online coaching on tukenasi kolmen kuukauden ajan tilauksesta.

STRONG AND CURVY ADVANCED sisältää:

– Äärimmäisen tehokkaita treenejä ja itse käyttämiäni menetelmiä, joilla kehitystä saavutetaan

– Jatkuvasti muokkantuvan treeniohjelman jo kehittyneille uusien tulosten saavuttamiseksi

– Edistyneille suunnatun hybridijakoisen ohjelman, jossa toteutetaan monitasoista progressiota

– Monipuolisen ja runsaan ruokavalion tukemaan muotojen saavuttamista ja lihasten kehittymistä (myös gluteeniton ja maidoton)

– Online coaching palvelun joka tukee sinua matkasi varrella ja josta voi aina kysyä apua

– Jokaisen liikesuorituksen videolla

– Kattavat ja tarkat ohjeet joissa kerron tismalleen mitä tulee tehdä ja miten

– Motivoivia ja tulisia treenejä sekä ihan uusia tuloksia!

Mikäli olet suorittanut megasuosion saaneen Strong and Curvyn, on ADVANCED täydellinen valmennus sinulle aivan uusine ja entistä tehokkaampine treeneineen. Mukaan voi lähteä kuitenkin myös ilman Strong and Curvy taustaa, jos olet jo edistynyt! Tässä valmennuksessa otetaan kaikki tehokeinoni käyttöön ja laitetaan tuulemaan! Huh, oletko valmis? Sitten mennään!

>>TILAA STRONG and CURVY ADVANCED JULKAISUALELLA 49€ (norm 65€) TÄSTÄ!! <<

Alennus on voimassa vain kaksi päivää ja aika alkaa nyt!!

TARJOUS VOIMASSA:

motionmailapp.com

 

Huom! Jos et ole vielä päässyt käsiksi ensimmäiseen Strong and Curvyyn, saat myös sen nyt kahden päivän ajan supertarjouksella 49€ TÄÄLTÄ!

Ihan mahtava meininki! En malta päästä aloittamaan taas kanssanne!!

Kommentit (19)

 1. ninni

  Girllll🔥🔥🔥 MUKANA!😍

  • Ida Jemina

   Jes ninni!! Anna mennä!! 😍🔥🍑💦

 2. Krisse

  Oon jo pitkään lukenu sun blogia ja saanu täältä tosi paljon vinkkejä treenaamiseen. Kiitos siis niistä! Vedin myös Strong and curvyn ja se oli ihan mahtava ja oonki miettiny et mitäs sen jälkeen joten tää tuli ihan parhaaseen aikaan 🤗😍

  • Ida Jemina

   Ihan mahtava kuulla Krisse! Kiitos itsellesi! Ja superia, että Strong and Curvy maistui 😘💪 nyt ei muuta kun uutta vaihdetta silmään! 😍🔥💦 tsemppiä!!

 3. janina

  Hei Ida! Jos valmennuksen tilaa nyt niin saako ne ohjelmat omaksi vai näkeekö ne vain tietyn ajan? Oon kohta lähdössä pariksi viikoksi reissuun ja pääsen aloittamaan vasta sen jälkeen niin mietin voinko silti tilata advancen nyt tarjouksella?

  • Ida Jemina

   Moikka janina! Ohjelmat saa ihan ikiomiksi itselleen joten niitä voi aina hyödyntää 😊 Ja tunnukset sekä online coaching on käytössäsi 3 kk tilauksesta, joten voit hyvin aloitella treenit matkasi jälkeen 😘💪

 4. SiniK

  Moi! Voiko tämän tilata laskulla?

  • Ida Jemina

   Moikka! Kyllä voi 🙂 Voit valita verkkopankin, laskun ja tai osamaksun.

 5. KARO

  Tilattu! Näyttää ihan huippuhyvältä ja varsinkin toi tehokiertoharjottelu 😍😱👌 Oot ollu mulle niin iso motivaation lähde treeneihin! Kiitos!♥️♥️

  • Ida Jemina

   Hyvä Karo! Huh se on ihan super!! Rankka mutta hyvin palkitseva! 😉 Ihan mahtavia treenejä sulle!!<3

 6. Tiia

  Kiinnostaisi tuo ensimmäinen Strong ann curvy vetää alle, niin montako treeniä siinä on viikossa? Molemmat kuulostaa kyllä hyviltä!

  • Ida Jemina

   Hienoa Tiia, siitä onkin tykätty ihan mielettömästi! Treenejä ensimmäisessä Strong and Curvyssä tulee 4 kertaa viikossa 💪💪

 7. Essi

  Hei Ida! Nyt aloin kyllä taas ihan tosissani harkita ton perinteisen Strong and Curvyn tilaamista! Mutta osaisitko vastata mulle sitä koskien muutamaan kysymykseen, jotta tiedän sopiiko tämä mulle? 🙂
  Eli kasvattaako tää ohjelma lihaksia kuitenkin ihan koko kropasta tasaisesti? Olen siis aika laiha luikku tällä hetkellä ja yläkroppaan ja reisiinkin tarvittais lisää massaa 😀
  Ja jos on puolieroa pakaroissa, niin onko miten yhden jalan liikkeitä valittavissa?
  Jaaa tarvitaanko ruokavalion noudattamiseen ruokavaakaa? Mites jos lukiossa saa kouluruuan, ei varmaan sovi yhteen tämän kanssa?
  Kiitos paljon jos vastaat! Oot ihan huippu! 🙂

  • Ida Jemina

   Moikka Essi! Ohjelmassa käydään koko kroppa tehokkaasti läpi salilla pari kertaa viikon aikana eli myös yläkroppa ja reidet saavat kunnolla kyytiä 🙂 Pakaroille on monipuolisesti myös yhden jalan liikkeitä ja puolierojen tasapainottamiseksi suosittelen lukaisemaan myös tämän jokin aika sitten julkaisemani postauksen aiheesta, näitä vinkkejä kannattaa soveltaa omissa treeneissä: TOINEN PAKARA PIENEMPI? MITÄ TEHDÄ?
   Määrät näkee helpoiten vaa’alla, mutta se ei suinkaan ole pakollinen. Ja ehdottomasti voit koulussa syödä kouluruuan! 🙂 Ihan mahtavia ja tulisia treenejä sulle!💪

 8. Minttu

  Moikka! Kuinka paljon treenitaustaa tää uus ohjelma vaatii? 🙂 Olen siis kohta 19v ja liikkunut monipuolisesti lapsesta asti ja nyt salitreeniä takana n. 3 vuotta ja siitä viimeisin vuosi aktiivisesti. Kaipaisin treeniin jotain uutta boostia ja mietin, että kannattaisiko ensin tehdä vanha ohjelma alle vai voinko hypätä suoraan advancediin? Kumpaa suosittelisit 🙂 Kiitos vielä huippu sisällöstä blogiin ja someen, niistä saa aina hurjasti motivaatiota!

  • Ida Jemina

   Moikka Minttu! Treenitaustallasi pystyt hyvin tulemaan Advancediin. Optimaalisinta on kuitenkin juuri käydä ensin Strong and Curvy ja sen jälkeen siirtyä Advancediin. Näin saat kaikista eniten kehitystä!💪🍑🔥

 9. Taija

  Moikka, mukana ollaan!
  Motivaatiota löytyy ihan superpaljon tällä hetkellä koska jään tosi helposti ”junnaamaan” samaan ohjelmaan tuloksetta, ja tää kuulosti just siltä mitä oon ettiny! 😊 Pari treenii on takana ja niiden jälkeen on ollu mahtava fiilis, joten eikun eteenpäin iloisin mielin 👌 Kysyisin vielä, vaikuttaako esim hiihtäminen, intervallit yms. lihaksen kasvuun? Eli käytännössä hidastuuko kehitys jos teen myös aerobista saliohjelman lisäksi, tai onko mitään järkeä ylipäätään tehdä esimerkiksi HIIT-treeniä käsipäivien jälkeen?

 10. Jutta

  Moi,
  Tuo uusi ohjelma kiinnostaa.Muutaman asian haluaisin kysyä ohjelmaan liittyen…tätäkauttako kyselen :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *