Nyt mennään – varaudu todellisiin tuloksiin! #nobullshit

Sis. mainoslinkkejä

Oletko valmis viemään kroppasi seuraavalle tasolle? Kaipaatko uutta boostia kehitykseen?

Nyt se on täällä! Intense on juuri sinulle, joka olet jo päässyt treenien makuun, mutta kaipaat vieläkin parempia tuloksia. Aloita matka elämäsi näyttävimpään kuntoon!

Intense
#teamidajemina #nobullshit

Intense on suunnittelemani ja käyttämäni treeniohjelma, jolla olen saavuttanut valtavasti tuloksia. Muutokset myös valmennettavieni ulkomuodossa ovat olleet aivan huikeita! Ohjelmassa mennään eikä meinata ”no bullshit” – meiningillä, tarkoittaen sellaista treeniä, jolla kehitystä oikeasti tapahtuu. Se on räätälöity kovaa treenaaville eikä näin sovellu täysin aloittelijoille.

Jos etsit oikotietä onneen, jatka etsimistä! Jos taas haluat saada todellisia tuloksia ja olet valmis laittamaan itsesi likoon sen mukaisesti, on Intense juuri sinua varten.

Saat yksityiskohtaiset treeniohjeet, joissa kerron tarkasti mitä ohjelman edetessä tulee tehdä ja miten. Lisäksi annan neuvot treenien suorittamista ja ohjelman nousujohteista noudattamista varten progressio-ohjeineen, joiden mukaan treenit kehittyvät ja kovenevat. Saat siis muutakin kuin vain listan liikkeistä – Intense sisältää kokonaisvaltaiset eväät tulosten saavuttamiseksi.

Paketista löydät myös demot liikkeisiin sekä ohjeet kehonmuokkauksen kannalta tehokkaisiin liikesuoritustapoihin, lihashuoltoon, kevennettyihin jaksoihin ja paljon muuta. Ohjelman kesto on 8+1 viikkoa.

Oletko valmis? Hyvä – sitten mennään!

TILAA INTENSE

 Intense-ohjelma
 
 
 
 
 
 
Kommentit (101)
  1. Moi!
    Mietin, että onko nuo salitreenejä ja onko siinä muuta? Ruokajuttuja ei tuohon ohjelmaan taida kuulua ? 🙂

    1. Moikka Iiris! Kyllä, salilla huhkitaan! Ruokavalio ei kuulu treeniohjelmaan.

  2. Heippa! Onko mahdollista saada ennen jälkeen kuvia sun valmennettavista, sais vähän kuvaa siitä että mihin ohjelma tähtää 🙂
    Ps. mahtavaa, tätä on odotettu!

    1. Moikka! Valitettavasti en voi ilman lupaa jakaa kehityskuvia, mutta katsotaan jos tällaisen joskus saisin tehtyä 🙂 Jes, eikun mukaan vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *