Nips naps, nyt lähti letti – katso lopputulos!

Sis. mainoslinkkejä

adidas-mekko
Adidas-mekko täältä

Ai jumatsuikkeli, nyt lähti letti! Aivan ihana tunne ja juuri sellainen lopputulos kuin halusinkin.
Olen pidempään ollut aivan kyllästynyt kuontalooni ja eritoten latvani ovat olleet kuivassa kunnossa. Sanoinkin kampaajalle, että nyt saksitaan ihan kunnolla ja paljon sitä lähtikin. Ennen hiukseni ylsivät rintamuksen alle, nyt kivasti olkapäiden yli. Halusin siitä sellaisen, että on vielä varaa kiharrella ja sitä kauttahan hiusket vielä vähän lyhenevät.

lyhyet-hiukset
Ai että mikä fiilis! Tuntuu, että hiukset paksuuntuivat huimasti ja ovat ihan tuonne latvaan asti tuuheat. Minulle tehtiin samalla itseasiassa myös tehohoito, joka kuului hintaan. Olen sen verran pihi näissä tukka-asioissa, että en olisi tyytyväisempi voinut olla kun ihan sattumalta bongasin tähän tarjouksen. Ette voi uskoa, kun kerron, minkä verran tämä maksoi!

Hiustenleikkaus, tehohoito ja päähieronta olivat vain 29€! Kyllä tämäkin flikka voi mieluusti kampaajalla käydä tuohon hintaan. Tuon tarjouksen löysin täältä ja pitkistä hiuksista maksoin 10e paikanpäällä. Normaalisti tuo sama setti olisi maksanut 76 euroa, joten ihan kelpo diili!

lyhyet-hiukset-toinen
Pitsipaita / Toppi

Siisti ja nykyaikainen paikka, voin suositella. Minulla kävi myös niin hyvin, että soitin sinne loppuviikosta ja sain heti seuraavasta alkuviikosta ajan.

Mitäs muuta tänne kuuluu? Aika paljonkin uutta! Nopeimmat ovatkin jo saattaneet huomata, että olen tehnyt blogiini suuria muutoksia, jotka toivottavasti ilahduttavat teitä! Vuosien aikana tänne on kertynyt suuri määrä asiaa treenistä, ruokavaliosta, dieetistä, lihasten kasvattamisesta ja monesta muusta aiheesta. Nyt tämä kaikki materiaali on ensimmäistä kertaa helposti luettavissa ja löydettävissä omista kategorioistaan! Selaile mieleisiäsi aiheita blogin yläpalkista milloin vain haluat!

Kategoria-yleiskuva
Valikon eri aihealueiden postauksiin löydät blogin yläpalkista.

Lisää tähän uudistukseen liittyen voit lukea tästä postauksesta: SUURIA MUUTOKSIA –  BLOGI UUDISTUU!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (18)
 1. Saana Elizabeth
  29.5.2016, 10:33

  Moikka!
  Osaatko sanoa ton sivuston luotettavuudesta, jos sen kautta esim. tilaa jotain tuotteita mitkä tarjouksessa?:)
  p.s. Oot super!😘

  1. Kiitos Saana Elizabeth! Itse olen ostanut parit tarjoukset ja kokemukset ovat olleet niissä vain hyviä! 🙂

 2. Ihanan näköiset nuo hiukset! Itsekin olen jo tovin miettinyt leikkaavani ”kesätukan”, täytyypi ehkä vaan uskaltaa varata aika parturille! 😀
  Tuo uudistus, jonka olet tehnyt, on aivan huikea! 🙂 Olen tullut monet kerrat blogiisi juuri ennen treeniä etsimään uutta liikettä kokeiltavaksi! Ja nyt se on superhelppoa! 🙂 Kiitos, olet nähnyt kovan vaivan!

  1. Moikka Anna! Kiitos, itsekin pidän näistä tosi paljon – tukka tuntuu niin paljon paksummalta ja terveemmältä 🙂 Mahtavaa, että uudistus on mieleinen! Sitten vain postauksia selailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *