NETTIFEIKKAAJA – TÄMÄ ON TILANNE NYT

Sis. mainoslinkkejä

Hei kauniit! Olette olleet tiiviisti mukana tässä feikkaaja-episodissa, kun eräs henkilö varasti kuvani ja esiintyi minuna yli parin vuoden ajan. Siksipä ajattelin tulla kertomaan teille miten juttu on edennyt. Jos et tiedä mistä on kyse, tsekkaa postaus: HÄN VARASTI KUVANI JA ESIINTYI MINUNA

Lyhyesti kerrattuna; sain ilmoituksen yhdeltä seuraajaltani Facebookissa tästä huijarista ja myöhemmin paljastui vielä, että tällä oli myös toinenkin feikkisivu Facebookissa sekä Instagram-tili kuvillani. Tästä alkoi selvittely ja jos jonkinlaisia mutkia sekä yllätyksiä tuli vastaan. Kaikki lukee tuossa aiemmin linkkaamassani postauksessa.

Joka tapauksessa sain ihan mielettömästi apua snäppääjiltä (snapchat @idajemina) tähän asiaan ja yhdessä lopulta saatiin huijari poistettua Facebookista!

Vielä tuo Instagram-tili kuitenkin jatkoi olemassaoloaan ja tässä vaiheessa kerroin episodista myös blogissa. Todella suuret kiitokset kaikille avusta ja ilmiannoista! I see you<3

Mietin, että saa nähdä kuinka kauan huijari meinaa jatkaa IG:ssä toimintaansa, sillä yli viikko ilmiannon jälkeen tili edelleen jatkoi olemassaoloaan.

Nyt vihdoin muutama päivä sitten sain ilmoituksen, että tämä profiili on poistettu! Mikä helpotus! Kiitos siis vielä kerran kaikille! Lämmittää ihan hurjasti mieltä, kuinka spesiaalia jengiä olette! Uskon, että kaikkien ilmiannoilla ja niiden suurella määrällä oli vaikutusta asian ratkeamiseen.

Ja hei, muitakin hyviä uutisia on! Nimittäin huomenna kannattaa varata popparit valmiiksi, sillä uusi VLOG on tulossa! 🙂 Muista siis tilata YouTube-kanavani, niin pääset heti katselemaan kun se ilmestyy!

Vaatteet Adidaksen Pharrell Williams-mallistoa😍😍 Takki täältä / T-paita täältä / Legginsit täältä

Ihanaa ystävänpäivää parhaat!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: BLOGGAAJABOXISSA VALITSEMANI SUOSIKKITUOTE

Kommentit (11)
  1. Huhhuh, mikä episodi! Kenellä voi olla pokkaa esiintyä aivan toisena ihmisenä? Oliko tuolla tyypillä paljon seuraajia Instassa? Mutta aivan järkyttävän hidasta toimintaa taas kerran FB:lta ja instalta. Tuotan työkseni sisältöä Youtubeen ja meidän videot lähtee erittäin herkästi väärien käyttäjien matkaan Facebookissa ja Instassa. Eli siis käyttäjät lataa meidän videot esim. Facebookiin omana sisältönään ilman mitään kredittejä meille. Ja FB:ssa on lähes mahdoton ilmiantaa tällaista videoiden varastajaa, koska systeemi tuntuu suojelevan niitä varkaita, eikä sisällöntuottajia. Aivan naurettavaa touhua!

    1. Sanos muuta! Hänellä oli facessa yli 4000 seuraajaa ja instassa 900.
      Voi ei! Tosi kurjaa tuommoinen väärinkäyttö ja sille tuntuu olevan vaikea tehdä mitään :/

  2. Kuvia ja videoita on niin helppo varastaa vaikka niissä on vesileimatkin. Suosittelen siirtämään vesileiman paikkaa sellaiseen kohtaan josta sitä on hankala rajata pois ilman että kuvan henkilöstäkin lähtee samalla osa. Harva näistä kuitenkaan jaksaa alkaa photarilla tai muulla näpertämään saadakseen vesileiman poistettua. Tämän koin itse tarpeelliseksi kun omia Insta-kuviani alettiin varastamaan.

    1. Se estäisi varmasti joitakin väärinkäyttäjiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *