Ne hetket kun ei vaan jaksais

Zau! Hurja määrä kommentteja eilisessä postauksessa! Kiva, kun pistitte puumerkkinne, siitä missä päin luuraatte! Antaa tulla lisää vaan! On mielenkiintoista katsoa, mistä porukkaa löytyy ja tekin pääsette tsekkailemaan löytyykö omalta paikkakunnalta muita seuraajia!

star nutrition hers
Throwback Tuesday – takaolkapääviparit

Eilen illalla oli hieman ristiriitaiset tuntemukset siinä mielesssä, että olin aivan väsynyt, mutta treeni oli vielä edessä. Siinä sohvalla istuessani mietin, että tähän lötköön oloon olisi niin helppo jäädä. Huijasin itseni kuitenkin liikkeelle ajattelemalla, että teen treenissä sen minkä pystyn. En ota paineita, treenailen fiiliksellä ja pumppailein paikkoihin verta.

Noh lähdin sitten matkaan postin kautta, jonne olin saanut lähetyksen ja siitä sitten suuntasin salille. Parkkeerattuani istuin auton penkillä keräillen itseäni. Taas se lötkö olo oli vallannut kropan. Lämmin ja kotoisa auto sekä tasainen hurina olivat rentouttaneet oloa entisestään. Vaikka olin juuri saapunut salin pihaan, olin näin lähellä (peukalo ja etusormi sentin päässä toisistaan), etten startannut autoa uudelleen ja kaasuttanut takaisin kotia.

Onneksi onneksi onneksi kassistani löytyi tuo hakemani lähetys, joka sai kuin saikin tyttöön lopulta virtaa. Revin pahvilaatikon auki ja kaivoin yhden tilaamistani purkeista esiin. Tehonlisääjä. Jes! Ei olisi parempaan saumaan voinut osua tämä postireissu. Hulautin boosterit naamaan ja fiuuuuh olin valmis taistoon! ”Give me all you got” huusin (no en huutanut) ja suuntasin kohti salin ovea!

pwo-rush
Buusterit naamaan

pwo rush

yass
Ja hiki irtosi! Snapchatissa: idajemina

Voin kyllä lämpimästi suositella tuota tilaamaani tehonlisääjää PWO Rushia, kyllä puhtia riitti ja hiki irtosi! Erityisesti juuri tällaisiin tilanteisiin, kun treeni ei olisi se ensimmäinen asia mielessä ja kotisohva tuntuu laittoman mukavalta, on buusterista selvää hyötyä!

Tilasin myös ihan testin vuoksi Shape-rasvanpolttajia seuraavia kiristelyjä ajatellen. Purkkeista sai nyt toisen kaupanpäälle, eli kaksi yhden hinnalla. Niin kuin olen aiemmin kirjoittanut, mitä tahansa pillereitä ei kannata napsia. Nämä kuitenkin sisältävät vihreä kahvi-uutetta ja vihreätee-uutetta, jota olen aiemmin käyttänyt dieetillä. Niinpä ne pääsivät mukaan, sillä pieni buusti on aina tietysti tervetullutta, silloin kun tavoitellaan rasvanpolttoa.

lisäravinteet naisille

Ja hei TITTIDIDII! Voin ilokseni kertoa, että sain teille annettavaksi eksklusiivisen alennuskoodin, joka on jopa -25%! Koodilla saa alen kaikkien näiden tuotteiden alkuperäishinnasta. Eli juurikin muun muassa noista mitä itsekin tilasin. Tällä hetkellä käytän itseasiassa melkeinpä kaikkia tuotteita tuosta kategoriasta, kuten Lean Protein:ia, vitamiini- ja mineraalilisää yms, joten ei mikään pöllömpi alekoodi! Tällä hetkellä moni tuote on isoissa aleissa ja jos ei ole tai on pienemmässä alessa kuin 25%, saat nekin nyt alekoodilla!

TÄSTÄ PÄÄSET KÄYTTÄMÄÄN KOODIA JEMINA25 (Kannattaa käyttää heti, koodi voimassa rajoitetun ajan!)

Kohti parempaa kuntoa! Energisiä ja tehokkaita treenejä toivotellen! 

star nutrition HERS

 

Kommentit (20)
  1. Hei! Tarvitsen kiperästi apuasi!!
    Olen muutama kuukausi sitten aloittanut salilla käynnin, eikä tuloksia synny. Luulen, että tämä johtuu vääränlaisesta ruokavaliosta ja vääristä treenitekniikoista. Tässä on se ongelma, että en osaa itse kehittää itselleni sopivanlaista ruokavaliota, josta saisin tarpeeksi mm. proteiineja ym. ravintoaineita. Minulla ei ole myöskään mitään hajua paljonko kulutan salilla ja paljonko minun tulisi syödä. Pelkään, että syön liian vähän ja lihakseni eivät kehity. Haluaisin itselleni personal trainerin, mutta perheeni ei suostu sellaiseen. Olisin maailman kiitollisin jos vastaisit tähän ja tekisit vaikka aiheesta postauksen, jossa kertoisit mistä tietää paljonko kuluttaa ja miten osaa syödä oikein ja oikean määrän ruokaa.

    1. Moikka Pauliina! Pistetään toive korvan taakse! 🙂

  2. Hirveän moni tuote jo väliaikaisesti loppu 🙁

    1. Iiik nopeat syövät hitaat! Kaikkia muita tuotteita näyttäisi onneksi vielä löytyvän paitsi BCAA:ta ja osaa valmiiksi kootuista paketeista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *