NÄYTTÄÄ SAMALTA MUTTA EI OLEKAAN!

”Oi siinä menee äiti ja sen vauva” kuuluu monesti, kun kävellään Urhon ja Sisun kanssa lapsien ohi. Urho hoitaa äidin virkaa ja Sisu vauvan. Se on aina niin huvittavan kuuloista!

Nää kaksi kaveria näyttävät niin samoilta, että monesti niitä luullaan saman rotuisiksi. Sitä ne eivät kuitenkaan ole ja luonteiltaan ne vasta erilaisia ovatkin!

Urho on rauhallinen ja leppoisa – Sisu taas touhottaa menemään koko ajan ihan täysiä. Paitsi silloin, kun se väsyy. Silloin se sammuu sekunnissa. Homma meneekin aivan nollasta sataan kuin pikkulapsella.

Urho on superviisas – Sisu taas.. vähän vähemmän viisas 😀 Se on meidän pikku kananen <3 Toisaalta Sisu on paljon kekseliäämpi. Se on sinnikkäämpi yrittämään eri asioita ja tottunut pärjäämään. Se hoitaa hommat itse!

Urho on herkempi – Sisu rämäpäisempi. Jos leikin tiimellyksessä pallo vierii esim. pöydän alle, Urho istuutuu nätisti pöydän eteen, kääntää katseensa meihin päin ja jää siihen odottamaan siksi aikaa, että joku antaisi sille pallon vähän vaikeasta paikasta. Samassa tilanteessa Sisu taas oikein syöksyy  vauhdilla pöydän alle kaataen tuolit mennessään vähät välittäen päähän kolisevista huonekaluista. Se ei harkitse sekuntiakaan vaan toimii heti.

Urho ei välitä pupuista tai linnuista, joita näkyy lenkeillä. – Sisu sekoaa niistä! Sen metsästysvietti on kova.

Aamuisin herätessämme Urho vinkuu ja vikisee oli kello sitten mitä tahansa. Heti kun se huomaa meidän olevan hereillä, se aloittaa tämän shown. – Sisu taas on aivan superiloinen ja alkaa sambaamaan peppu heiluen.

Urho on kunnon mustis. Jos pikkuveli saa huomiota, se oikein parkaisee tuskasta. Nyt on mun vuoro saada huomiota!

Urho on paljon nirsompi ruoan suhteen ja säätelee itse kuinka paljon se syö – Sisulle maistuu paremmin. Sekään ei kuitenkaan syö loputtomasti.

Urho lukee todella hyvin energiaa ja kehonkieltä. Tuntuu, että se ymmärtää kaiken mitä sille puhuu ja viestii. – Siinä missä tämän toisen silmät vaan pullottaa lasittuneina eri suuntiin ja höyhenet pöllyää.

Urhon kanssa on rasittavampi leikkiä, kun se rakastaa vain jahtaamis- tai vetoleikkejä. – Sisun kanssa taas on kivempi leikkiä, kun niissä on enemmän juonta. Se antaa välillä lelun takaisin tai heittää esim. pallon suullaan sulle päin. Se on paljon vuorovaikutteisempi leikkijä.

Urho ei leiki yksin – Sisu taas keksii omia erilaisia leikkejä aktiivisesti. Se tykkää leikkiä myös yksin.

Sisu oli koditon. Ensimmäisellä automatkalla ikioman perheen luo.

 

Sisu ottaa mallia kaikessa Urhosta. Se on sen esikuva ja matkii Urhoa kaikessa.

Urho tykkää katso telkkaria, jos siinä on mitä tahansa eläimiä. Se katsoo herkeämättä mitä silloin tapahtuu. Hevosia se ei voi sietää, mutta kaikkia muita eläimiä kyllä. – Sisu taas ei ole ollenkaan kiinnostunut telkkarin tapahtumista, vaan hänelle kelpaa vain tosielämän reality.

Sisu antaa enemmän hellyyttä takaisin nuolemalla ja katsomalla lempeällä katseellaan suoraan silmiin pitkiäkin aikoja silloin, kun sitä silittelee. Kumpikaan ei kuitenkaan ole varsinaisia sylikoiria vaikka kuinka haluaisin niiden rellottavan sylissä. Urho on iän myötä alkanut vähän lämpenemään sohvalla vierivieressä loikoiluun, mutta jossain kohtaa pitää aina päästä taas takaisin viileälle lattialle. Se seuraa aina kaikkialle eikä missään vaiheessa päästä mua silmistään. Ei väliä kuinka monta kertaa pitää nousta ylös ja vaihtaa paikkaa, kunhan ollaan koko ajan samassa huoneessa.

Loppuun vielä yksi yhteinen tekijä – molempien turkit tuoksuu aivan superhyviltä. Aina! Se on käsittämätöntä. Ne tuoksuu vastalämmitetyn saunan lauteilta, popcornilta, vaniljalta ja kaikelta mukavalta.

Torvelot <3 Keltainen takki TÄÄLTÄ*

 

Nää kaksi veijaria on maailman parhaita arjen maustajia ja stressin lievittäjiä. Aina hyvää seuraa <3 Onko teillä lemmikkien väleillä luonne-eroja? 

Ja hei! Viime vuonna me saatiin kerättyä aivan upeasti apuja kodittomille apua tarvitseville karvatassuille! Mikäli haluat tänä vuonna antaa ystävällesi eettisen joululahjan tai ilahduttaa itseäsi, kurkista lahjavaihtoehdot 5 eurosta ylöspäin TÄÄLTÄ! Autat nälkäisiä kodittomia koiria (tai halutessasi kissoja), joille apu on todella kipeästi tarpeen<3

Ihanaa itsenäisyyspäivää meiltä teille! <3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MYÖNNÄN!! PAHEENI PALJASTETTU VAIKKA HÄVETTÄÄKIN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
 1. Awwww <3 <3 Ihanat Sisu ja Urho <3 Sun treenivideoissa on ihan parasta, kun Urho tulee leikkiin mukaan!
  Hassua, miten kukaan voi luulla niitä äidiksi ja lapseksi. Urhon mahanalus paljastaa yhdellä vilkaisulla, että tuolla pippelillä ei kyllä synnytetä 😀

  Luulen, että Sisulle kasvaa kyllä aivot ja hermot, kunhan se, no, kasvaa 🙂
  Nuo kaikki eläimet ovat kyllä ihan omia persooniaan. Meillä on kaksi kania, joista toinen on rauhallinen ja harkitsevainen, mutta tarvittaessa tosi topakka komentamaan ja esim. tietyt ovet eivät saa olla kiinni tai tulee sanomista 🙂 Tämä kani on myös adoptoitu. Sen villiintynyt lauma noukittiin marraskuisesta mutavellistä 10 vuotta sitten. Tämä pieni poika oli sisarustensa sorsima ja alistama ja sai nimekseen Urho. Maailman urhein kani <3
  Urhon kumppani on myös tosi topakka, mutta myös herkempi stressille ja muutoksille. Tämä kani on kuitenkin paljon seurallisempi kuin Urho ja ne on meidän koiran kanssa hyviä ystäviä. Tämä kani on vähän nuorempi ja vetää usein villejä ralleja pitkin olkkarin mattoa ja heittelee ilohyppyjä. Koiran kanssa saa olla silloin tarkkana, ettei se lähde leikkiin "mukaan". Onneksi koira on pienestä pitäen oppinut, että pupuilla ei saa leikkiä, vaan niiden seurassa ollaan nätisti.
  Ja munkin koira tuoksuu poppareilta, saunan lauteilta ja paahtoleivältä. Sillä on maailman pehmein ja silkkisin turkki <3 Onneksi se myös viihtyy kyljessä kiinni ja saan nuuhkutella sitä usein.

  1. Hahaa ne haluaa kyllä aina niin innokkaasti osallistua että välillä on vähän haastava tehdä liikkeitä 😆 jep toivotaan parasta, että Sisunkin pikkuaivot tässä vielä kehittyy 😀 ei mutta hauskoja veijareita molemmat ja kummallakin on ne omat hauskat persoonallisuutensa. Voi niin ihana kuulla teidän kaneista ja sielläkin Urholainen!<3 teillä kuulostaa olevan aivan superkatras pupuineen ja koirineen. Ihana, että teidän koira osaa niiden kanssa olla niin hellästi 🤗 Hauskaa että senkin turkki tuoksuu hyvältä! Just noi popparit, paahtoleivät ja saunanlauteet kuvastaa sitä tuoksua niin hyvin!

 2. Olipa ihana postaus! ❤️ Hurjasti rapsutuksia karvakamuille 😊

  1. Ihanaa, että pidit Miia 🤗 kiitos meikäläinen antaa torveloille rapsutusterkut❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *