Näppikselle kyytiä!!

Tänään oli ihanan aurinkoinen keli! Kyllä tuo aurinko ja valo vaan piristää mieltä kummasti. Syksystä on nyt selvitty ja on ihanaa, kun taas tietää, että missä suunnassa se aurinko on!  Mulle ja niin kuin varmasti monelle muullekin suomalaiselle pimeys ottaa koville. Syksyisin pitää oikein henkisesti yrittää valmistautua pitkään pimeään talveen ja yrittää keksiä kaikkea kivaa puuhattavaa pimeyden unohtamiseksi. Helposti sitä nimittäin jää vällyjen väliin tuhisemaan, kun ikkunasta ei näy muuta, kuin oma peilikuva. Talvisin myös väsyttää paljon enemmän ja päikkäreillä voisi nukkua useita tunteja kevyesti. Nyt on kuitenkin aivan sairaan kivaa, kun aurinko antaa energiaa ja jaksaa touhuta ilman sen kummempia tsemppaamisia. JEE!!!

 
 
Äsken päätin, että PRKL nyt kyllä loppuu tää rikkinäisellä näppäimistöllä näpyttely ja lähdin ostamaan uutta kaupasta.  Mun läppäri on ajanlaskun alusta ja se toimii ainoastaan ilman akkua töpseliin kytkettynä. Se myös ylikuumenee niin, että mun pitää asettaa kylmäkalleja sen alle, jottei se sammahtaisi.  Tän mä kuitenkin vielä kestän, mutten sitä, että multa puuttuu näppäimistöstä kirjaimia. Nyt on ihana uusi näppis alla ja ai että kun on mukavaa kirjoitella!
 
 
PS. Nyt alkaa Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Se on ihan mun  lemppariohjelma!

Voit katsastaa edellisen postini täältä.

Kommentit (6)
  1. Fiksu likka. Ei ihan jokaiselle tulisi mieleen laittaa kylmäkalleja läppärin alle ettei ylikuumene 🙂

    1. Hih kyllä hätä keinot keksii! 🙂

  2. Isiki on käyttäny kylmäkalleja, toimii 😀 heiii unohdin äsken kysyy mistä nää housut on? 🙂 -Emmi

    1. Toimii oikeesti! 😀 tilasin freddy.comista mut niit saa nykysin kai myös suomesta bodyactionilta ja joku nettimyymälä avataan pian myös suomeen. Mun housut tuli jostain italiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *