NAPPAA TÄMÄ TEHOKAS TREENIHARJOITUS TALTEEN!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt lähtee treeniharjoitusta jakoon salin puolelle! Jos kaipailet uutta potkua, tehokasta tekemistä ja vaihtelua jumppatuokioihin – jatka lukemista!

TREENITIKKAAT

Nämä eivät siis ole mitkään fyysiset tikkaat vaan treeniharjoitus, jota kannattaa kokeilla! Tämän tyyppisellä harjoituksella voi saada taas uutta nousua treeneihin ja ennen kaikkea piristystä tekemiseen. Motivaatio nousee, kun pääsee toteuttamaan suunnitelmaa ja aina seuraavassa treenissä tekemään homman yhtä askelta kovemmin.

Mikä parasta, tätä harjoitusta voi kokeilla melkeinpä missä liikkeessä vain.

MITEN TIKKAAT TEHDÄÄN?

Mukava elementti tällaisessa harjoituksessa on se, että paino pidetään samana. Eipähän tarvitse venkslailla niin kuin esimerkiksi perinteisessä pyramidissa, joka varsin loistava harjoitus muuten onkin. Kannattaa kurkata: EDESTAKAISELLA PYRAMIDILLA JALAT TUUTTIIN.

Tikkaissa nimensä mukaisesti edetään ylöspäin tehden ensin esim. 3 toistoa, sitten samalla painolla 5 toistoa, sen jälleen samalla painolla 8 toistoa ja lopuksi 12 toistoa. Setit tehdään sellaisella vastuksella, jolla saa tehtyä tikkaiden pisimmän sarjan – lyhyempien sarjojen kuuluu siis tuntua verrattain helpoilta.

Esim. 3-5-8-12. Toistojen välissä pidetään pieni hengähdystauko ja sitten ryhdytään taas hommiin. Toista tämä uudelleen samalla painolla 3 kertaa.

Ensi kerralla sitten samassa treenissä voit ottaa hitusen isommat painot ja näin koventaa treeniä entisestään. Pian volyymit ovatkin katossa ja tulokset sen mukaiset!

Toppi täältä / Trikoot täältä / Treenikengät täältä

Tikkaita on monenlaisia ja se niistä tekeekin mielenkiintoisia. Esim. 1-2-3 harjoitus näyttää ja tuntuu aika erilaiselta kuin edellä mainittu esimerkki. Ei kun testaamaan ja katsomaan miltä tuntuu! Nämä harjoitukset ovat koukuttavia!

Tuloksekkaita treenejä!!

Ja hei mahtavaa, että porrastreenivideo maistui! Sieltä löytyy siis 18 eri liikeideaa portaisiin ja jengi on jo nyt käynyt niitä kokeilemassa! Nopeita tyyppejä kyllä ootte, huh! Mutta kiva, että tykkäsitte ja jos se on mennyt sulta ohi, niin ei hätiä mitiä, videon pääset katselemaan tästä:

LUE MYÖS: 6 FITNESSMYYTTIÄ – ÄLÄ HAKSAHDA NÄIHIN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (6)
  1. Näkyykö noista trikoista läpi kyykätessä?

    1. Moikkis Nea! Riippuu alkkareista! Nämä on joustavaa kangasta niin mitään räikeää en pistäisi alle 🙂

  2. Hyvä postaus! Mikä koko sinulla on noissa trikoissa?

    1. Kiitos Tanja! Veikkaisin 36 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *