7 paljastusta! Nämä ovat paheitani…

Sis. mainoslinkkejä

pinkki addu sukka

Jokaiselta löytyy niitä – paheita nimittäin! Toiset pienempiä, toiset suurempia. Tässa omia pikku paheitani ja huonoja tapojani.

Naaman näprääminen

Jos naamassani on näppy se saa luvan mennä ja saman tien! Lopputuloksena on se, että tilanne on paljon karumman näköinen kuin alunperin. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, kun olen stressaantunut. Monesti käyn henkistä battlea kylpyhuoneessa itseni kanssa ”älä purista sitä!”… ”purista se!”

Pedin petaamattomuus

Miten se voi ollakin niin vaikeaa. Ei vain pysty.

Pyykkitelineen tyhjentäminen 

Pyykkiteline tyhjenee sitä tahtia, kun otan siitä vaatteita käyttöön tai uusi koneellinen pitäisi pestä. Minulla on myös paha tapa jättää muitakin vaatteita pyykkitelineen päälle, jolloin se saattaa jossain kohtaa olla ihan älytön vuori.

IMG_20160422_155026
FILA

Lusikalla syöminen

Tässä nyt ei mielestäni mitään pahaa ole, mutta kummia katseita ja kyselyitä se on toki aiheuttanut. Lusikalla ruokaa vain pystyy lappaamaan suuhun nopeammin ja isompia määriä. Simppeliä ja yksinkertaista.

Myöhästely

Joko tulen juuri ja juuri ajoissa tai sitten tulen vähän myöhässä. Lähden aina kotoa ihan viime tipassa ja tämä on ihan typerä tapa. Aina tulee kiire ja hirveässä hiessä hiihdän paikalle. Tätä tapahtuu onneksi vain kavereiden ja perheen kesken (sori frendit, mutta te ootte kyllä ihan samanlaisia!), kun tiedän etteivät aikataulut ole niin minuutin päälle. Työ-tapaamiset ovat sitten asia erikseen eikä niihin viitsi rynniä naamapunaisena jälkihiessä.

paheet

Kärsimättömyys

Joissain asioissa olen hyvin kärsimätön. En siedä laahaamista, asioiden pyörittelyä ja vatvomista. Haluan, että asiat hoituvat nopeasti ja järjestelmällisesti. Zop zop ja hommat on hoidettu! Myös liian hitaasti puhuminen meinaa saada minut hulluuden partaalle, kun olen arvannut jo puoli tuntia sitten miten lause tulee päättymään.

Melkein tyhjien hammastahnatuubien hamstraaminen

Kun hammastahna on melkein loppu, mutta sitä joutuisi taittelemaan ja vääntelemään viimeisten tippojen saamiseksi, avaan jo uuden tuubin. Voi kuinka helppo siitä onkaan pursottaa täydestä tuubista ja kyllä – keskeltä puristamalla! Hahaa jotkut eivät voi sietää tätä! Kun peilikaappi alkaa nitisemään melkein tyhjien tuubien painosta eikä uutta hammastahnaa saa sinne enää mahdutettua, aloitan näiden lähes tyhjien tuubien käyttämisen.

Kuka myöntää? Älä yhtään yritä piileskellä siellä! Minulla on vahva tunne siitä, että sieltä saattaa löytyä yksi jos toinenkin samanlainen hunsvotti! Mitä persoonallisia paheita tai tapoja sinulta löytyy? 

Snapchat-6903733448150458385

Kuvien vaatteet: Adidas-sukat täältä / Vaaleanpunainen huppari täältä / Adidas-shortsit täältä / Fila-paita täältä / Rikotut farkut täältä / Puma-huppari täältä

Edellisessä postauksessa: Vaihtelua treeniin! Näillä liikkeillä upeaa V-muotoa selkään!

 

Kommentit (23)
  1. Mulla kans kolme ekaa! Etenki toi naaman näprääminen on tosi paha 😄 saan olemattomista näpyistä jäätävää jälkeä hetkessä!

    1. Haha oh no 😀 voishan sitä tietysti ottaa opikseen, mutta ei. Aina sama homma uudestaan ja uudestaan 😀

  2. Täällä kanssa nuo kolme ekaa osuu ja uppoaa. Pahinta ku nuorena mun huone oli tiptop eikä mun sängyn päällä saanu istua ettei päiväpeitto mee ryppyy ja nyt en petaa sänkyä ku vaan sillon kun tiiän jonku olevan tulossa kylään 😁🙈 pyykit kuivuu hyvin viikon ajan kuivaimella ja tulee pestyä liian harvoin muutenki pyykkiä. Naamanäpyistä en kehtaa ees puhua 😂

    1. Hahaa se on periaatteessa aina hyvä jos joku tulee kylään niin on pakko vähän siivota 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *