Ida Jemina
Ida Jemina

7 paljastusta! Nämä ovat paheitani…

Sis. mainoslinkkejä

pinkki addu sukka

Jokaiselta löytyy niitä – paheita nimittäin! Toiset pienempiä, toiset suurempia. Tässa omia pikku paheitani ja huonoja tapojani.

Naaman näprääminen

Jos naamassani on näppy se saa luvan mennä ja saman tien! Lopputuloksena on se, että tilanne on paljon karumman näköinen kuin alunperin. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, kun olen stressaantunut. Monesti käyn henkistä battlea kylpyhuoneessa itseni kanssa ”älä purista sitä!”… ”purista se!”

Pedin petaamattomuus

Miten se voi ollakin niin vaikeaa. Ei vain pysty.

Pyykkitelineen tyhjentäminen 

Pyykkiteline tyhjenee sitä tahtia, kun otan siitä vaatteita käyttöön tai uusi koneellinen pitäisi pestä. Minulla on myös paha tapa jättää muitakin vaatteita pyykkitelineen päälle, jolloin se saattaa jossain kohtaa olla ihan älytön vuori.

IMG_20160422_155026
FILA

Lusikalla syöminen

Tässä nyt ei mielestäni mitään pahaa ole, mutta kummia katseita ja kyselyitä se on toki aiheuttanut. Lusikalla ruokaa vain pystyy lappaamaan suuhun nopeammin ja isompia määriä. Simppeliä ja yksinkertaista.

Myöhästely

Joko tulen juuri ja juuri ajoissa tai sitten tulen vähän myöhässä. Lähden aina kotoa ihan viime tipassa ja tämä on ihan typerä tapa. Aina tulee kiire ja hirveässä hiessä hiihdän paikalle. Tätä tapahtuu onneksi vain kavereiden ja perheen kesken (sori frendit, mutta te ootte kyllä ihan samanlaisia!), kun tiedän etteivät aikataulut ole niin minuutin päälle. Työ-tapaamiset ovat sitten asia erikseen eikä niihin viitsi rynniä naamapunaisena jälkihiessä.

paheet

Kärsimättömyys

Joissain asioissa olen hyvin kärsimätön. En siedä laahaamista, asioiden pyörittelyä ja vatvomista. Haluan, että asiat hoituvat nopeasti ja järjestelmällisesti. Zop zop ja hommat on hoidettu! Myös liian hitaasti puhuminen meinaa saada minut hulluuden partaalle, kun olen arvannut jo puoli tuntia sitten miten lause tulee päättymään.

Melkein tyhjien hammastahnatuubien hamstraaminen

Kun hammastahna on melkein loppu, mutta sitä joutuisi taittelemaan ja vääntelemään viimeisten tippojen saamiseksi, avaan jo uuden tuubin. Voi kuinka helppo siitä onkaan pursottaa täydestä tuubista ja kyllä – keskeltä puristamalla! Hahaa jotkut eivät voi sietää tätä! Kun peilikaappi alkaa nitisemään melkein tyhjien tuubien painosta eikä uutta hammastahnaa saa sinne enää mahdutettua, aloitan näiden lähes tyhjien tuubien käyttämisen.

Kuka myöntää? Älä yhtään yritä piileskellä siellä! Minulla on vahva tunne siitä, että sieltä saattaa löytyä yksi jos toinenkin samanlainen hunsvotti! Mitä persoonallisia paheita tai tapoja sinulta löytyy? 

Snapchat-6903733448150458385

Kuvien vaatteet: Adidas-sukat täältä / Vaaleanpunainen huppari täältä / Adidas-shortsit täältä / Fila-paita täältä / Rikotut farkut täältä / Puma-huppari täältä

Edellisessä postauksessa: Vaihtelua treeniin! Näillä liikkeillä upeaa V-muotoa selkään!

Kommentit (23)

 1. Marlena

  Mulla kans kolme ekaa! Etenki toi naaman näprääminen on tosi paha 😄 saan olemattomista näpyistä jäätävää jälkeä hetkessä!

 2. Mari

  Täällä kanssa nuo kolme ekaa osuu ja uppoaa. Pahinta ku nuorena mun huone oli tiptop eikä mun sängyn päällä saanu istua ettei päiväpeitto mee ryppyy ja nyt en petaa sänkyä ku vaan sillon kun tiiän jonku olevan tulossa kylään 😁🙈 pyykit kuivuu hyvin viikon ajan kuivaimella ja tulee pestyä liian harvoin muutenki pyykkiä. Naamanäpyistä en kehtaa ees puhua 😂

 3. Jonna

  Tää oli kyllä aivan huippu! Oot niin ihana! 😄💛 meillä mennään samoilla ton pyykkitelineen kans!! Se tyhjenee sitä mukaa kun siitä niitä vaatteita pukee päälleen. Ja samoin pedin petaaminen, se on varmaan pedattu vasta sillon ku tulee vieraita, mut erittäin nätisti se on taiteltu muualle makkariin! 😂😅

 4. Janni

  Samoja todellakin:
  Pedin petaus
  pyykit (miekin kasaan muutkin vaatteet siihen päälle :D)
  lusikalla syönti ja nimenomaan isolla! 😀 kaiken minkä vaan pystyy ni syön lusikalla ja inhoon pieniä lusikoita muutenkin 😀

 5. Maare

  AH, ihanan helpottavaa kuulla että joku muukin käy näitä kamppailuja naaman näpräämisen kans! Taas oikein tunnen kun mulla on yks mustapää tulossa kasvoista ulos mutta haluaisin niin repiä sen jo irti. 😀 Samoin vedän kaikki ruuat lusikalla, vaikka se ihmetyttääkin! On varmaan niin mössöjä kaikki ruuat.

  • Ida Jemina

   Voi kyllä valitettavasti! 😄 aina sama taistelu käynnissä ja koskaan ei vaan pysty olemaan näpräämättä sitä naamaa😭😄

 6. HannaK.

  Haa, täällä bingo! Joka kerta syödessäni lusikalla varsinkin salaattia, sä tuut mieleen, kun oot maininnu ton joskus aiemminkin 😀 Ja pedin petaaminen, miks tarttis kun kuitenkin siinä köllii monta kertaa päivässä? Kärsimättömyyden ja myöhästelyn tunnustan kanssa! Mutta toi pyykkihomma, en voi sietää jos siitä otetaan vaatteita eikä sitä tyhjennä, kun ei siihen mee kun muutama hassu minuutti! Sama tiskikoneen kanssa, c’moon ei oo niin vaikee homma. Tosin eipä olis tuo pedin petaaminenkaan… :’D

 7. Emmi

  Kolme ensimmäistä ja kärsimättömyys.. tai puhtaat pyykit ei jää telineelle, vaan viikattuina pyykkikoreihin. Ne pitäisi vain kantaa vaatehuoneeseen ja laittaa kaappeihin, mutta ei.. 😅

 8. Emilia

  Mitä lisäravinteita suosittelisit dieetille kun yritetään säilyttää lihakset mahd hyvin ja että muutenki dieetti sujuis optimaalisesti?
  Kaloreita tulee sellaset 1650 lepopäivinä ja 1880 palkkarin kanssa. Makrosuhteet on about H40/R30/P30. Onko sun mielestä ok? Pituus 162cm ja paino 59.5kg. Salitreeniä 3x/vko + kuntopiiri salilla tai hiit ulkona, ja vielä en aatellu lisätä aerobista. Tiputettavaa joku 5kg tai kilo pari enemmän, riippuen hieman.

 9. Silavaa polttava porrastreeni – Katso ohjeet!

  […] Edellisessä postauksessa: 7 paljastusta! Nämä ovat paheitani… […]

 10. Henna

  Mä oon melkein samanlainen mutta toi sun hammastahnatouhu on jo sairasta 😀
  Oon muuten kuullu väitteen että jos on salilla aktiivisesti ei jaksa esimerkiksi siivota, pitääkö paikkaansa? 😉

 11. Ninna

  Lusikalla syöminen ei ole kovin kova pahe, paitsi ehkä jossain hienoissa juhlissa esim häissä voisi olla kyllä hämmästelyn kohteena. Itse sorrun tähän myös ja syön vielä pikkulusikalla, sellaisella lapsuuden muistolusikalla=) Myöhästelyyn ja sängyn petaamiseen en sorru, siinä olen tunnollinen. Omat paheet; korvakorun lukon näprääminen! Siis miksi en voi pitää käsiä poissa sieltä? Ja tietty tätä netin käyttöäkin voisi vähentää….

  • Ida Jemina

   Ihana tuo muistolusikka! Sitä kyllä varmasti helposti ihan huomaamattaan näpräilee jos on siihen tottunut, vähän niin kuin meikäläisellä naaman kanssa!

 12. Annika

  Edelliseen kommentoijaan viitaten itselläkin aina korvakorun näpertely ollut tapana! Ja aina harmittaa jos lukko tippuu ja sitä saa etsiskellä milloin mistäkin. Toisena isona paheena on poskien ja huulten ”syöminen” haha. Toiset ihmiset pureskelee kynsiä mutta minäpä pureskelen palasia poskien sisäpinnoista ja huulista niin pahasti että hammaslääkäritkin aina kauhistelee kun ne katsoo mun suuhun. Tätä teen varsinkin stressaantuneena ja tylsistyneenä..

Kommentoi »

Vastaa