NAM! NÄIN BOOSTAAT KAUNEUTTA SISÄLTÄ PÄIN

Kaupallinen yhteistyö: Puhdistamo

Käääk! Tiesitkö, että kehon oma kollageenin tuotanto hidastuu jo 25 ikävuoden jälkeen! Tämän varmasti moni tietää ainakin alitajuisesti ja ajan myötä se alkaa myös näkymään ja tuntumaan.

Kollageenin muodostumisen hidastuminen näkyy tietysti ihossa, jonka kimmoisuus alkaa selvästi vähenemään. Nuorilla iho on usein aivan itsestään kaunis ja kimmoisa, mutta jo reilun parinkymmenen ikävuoden jälkeen se alkaa menettää mm. elastisuuttaan ja se taas näkyy ikääntymisen merkkeinä, juonteina ja pieninä ryppyinä. Myös hiukset ja kynnet sekä urheilevana erityisesti nivelet ja luusto huutavat kollageenin perään. Itse olen polvi- ja nilkkavammainen, joista molemmat jaksavat muistuttaa olemassaolostaan niin treeneissä, portaissa kuin esim. pyörällä polkiessa. Siksi tiedän kuinka tärkeitä juttuja nämä oikeasti ovat ja kuinka paljon oikeista ravinteista voi olla apua. Ensisijaisesti lähes kaikki lähtee sisältäpäin ja siksi onkin mahtavaa tunkea sinne suuhun sellaista ravinteita, joilla pyritään menemään suoraan asioiden ytimeen niiden peittelemisen sijaan.

Puhdistamolta on nyt tänä keväänä tullut markkinoille niin hyvät tuotteet, että olin heti ensinäkemästä alkaen aivan kieli pitkällä hamuamassa niitä käyttöön. Ne nimittäin vastaavat juuri näihin tarpeisiin ja boostaavat kauneutta sekä hyvinvointia sisältä käsin ja vieläpä maistuvassa sekä ennen kaikkea hyvin imeytyvässä muodossa. Laitan myös lujikoideni kesken jakoon molemmat näistä uutuuksista tässä postauksessa, joten ole tarkkana!

KOLLAGEENI SPORT – urheiluun ja palautumiseen!


Ufff urheilijoille! Kollageeni Sport on käyttövalmis mustikkainen smoothiejauhe, jonka mix on supertarkoin harkittu ja valittu. Tämä houkutteleva juoma vahvistaa juuri luustoa ja niveliä. Lisäksi se edistää lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa auttaen pitämään sen normaalilla tasolla myös raskaiden treenien jälkeen. Loistava juttu meille lihaskuntotreenaajille!

Kotimaisen mustikkajauheen lisäksi sekoitus sisältää korkealaatuisinta naudankollageenia, Tripla Magnesiumia, OptiMSM:ää, C-vitamiinia ja L-glutamiinia. Tuttuun tapaan se on täysin lisä-, täyte- ja säilöntäaineeton.

Itse tykkään miksata tätä suoraan veteen ja se on hyvää just sellaisenaan. Sitä voi kuitenkin hyvin nakata myös esim. marjojen tai hedelmien kanssa smoothieen.

KOLLAGEENI BEAUTY – Iholle, kynsille ja hiuksille!


Tämä on ihana! Kollageeni Beauty on juuri se tuote, joka tehostaa kehon omaa kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihoa, kynsiä sekä hiuksia. Mansikkaisen ja vadelmaisen marjajauheen lisäksi se sisältää korkealuokkaisinta Verisol ®-kollageenipeptidiä, biotiinia, Peptiplus ®-kollageenia, OptiMSM:ää ja C-vitamiinia sekä hellävaraista liukoista kuitua. Kun keho voi hyvin, se näkyy myös ulospäin!

KUINKA PALJON JA KUINKA USEIN?


Suositeltava määrä on yksi ruokalusikallinen päivässä ja siitä saa jopa 7 grammaa kollageenia. Nämä molemmat smoothiet on just sellaisia tuotteita, joita oikein hyvillä mielin haluaa ryystää.

ARVONTA KÄYNTIIN!

Kysäisin, että saisinko arpoa teille paketit näitä uutuuksia ja ilokseni Puhdistamo oli heti messissä! Nyt lähteekin jakoon paketit sekä Kollageeni Sporttia että Beautya!

Kommentoi tähän postaukseen kumpi tuote huutaa sun nimeä – BEAUTY vai SPORT? – ja olet mukana molempien arvonnassa! Osallistumisaikaa on yksi viikko ja voittajaan otetaan sähköpostitse yhteyttä. Onnea kisaan! 

Arvonta on suoritettu! Kiitos kaikille osallistuneille! Onnellinen voittaja on Mimmi, kommentointiajalla 25.4.2018 21:23. Onneksi olkoon! Tarkailehan sähköpostiasi, nakkaan sulle pian mailia! 

HUOM! Pääset tilaamaan kaikkia Puhdistamon tuotteita -15% alennuksella koodilla: IDAJEMINA osoitteessa: https://www.puhdistamo.fi/tuotteet

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUMINAUHATREENI PAKAROILLE LÄHTEE TÄSTÄ!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (517)
  1. Rosa Nupponen
   26.4.2018, 09:14

   Beauty!! 😍😍

  2. Sport 💛💛 sportti pitää sit kauniina 😂

  3. Sport! 👌🎉

  4. Beauty kuulostaa ihanalta pian 30v iholle 😍

  5. Kumpi vaan!

  6. Beauty (:

  1. Sport! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *