Ida Jemina
Ida Jemina

NÄITÄ ASIOITA ET VIELÄ TIENNYT MINUSTA

Sis. mainoslinkkejä

Jos nämä asiat tiesit, niin saat kyllä olla aikamoinen ekspertti, sillä nyt kerron sellaisia juttuja, joita monikaan ei tiedä. 

PELKÄSIN AIEMMIN KOIRIA

Mikä nykyään tuntuu tosi kaukauselta. Minua puri pienenä koira ja luulenpa, että tuo pelko lähti siitä liikkeelle. Kissat sen sijaan olivat lähempänä sydäntäni kasvaessani ja niitä oli myös suvussa, joten niihin pääsi hyvin tutustumaan. Näin jälkikäteen mietittynä on hyvin mahdollista, ettei tuokaan koira oikeasti purrut minua, vaan suulla vain tunnusteli kättäni. Siitä on niin kauan aikaa ja olin tosi pieni, joten tarinan oikeaa kulkua en voi tarkkaan tietää. Tuosta pelosta on kuitenkin onneksi päästy myöhemmin eroon eikä se missään vaiheessa varsinainen iso pelko ollut. Sellainen vain, että vähän koirat jännitti, mikä on ihan luonnollista, jos niitä tai niiden käyttäytymistä ei tunne. Onhan ne nimittäin aikamoisia häsläreitä <3

MEILLE PITI ALUNPERIN TULLA ERI KOIRA KUIN SISU

Tässä vaiheessa Sisusta ei vielä ollut tietoakaan, mutta haimme toista rescue-koiraa, joka kuitenkin oli jo ehtinyt saamaan kodin. Tähänkin kaveriin oli kuitenkin mielessään ehtinyt jo kiintyä, joten vieläkin tulee herraa silloin tällöin ajateltua, vaikka emme koskaan päässeetkään tutustumaan. 

RAKASTAN MASTERCHEF AUSTRALIAA

Rakastan! Mitään muita kokkiohjelmia en katso, mutta Masterchef Australia kolahtaa! Niin hyvä meininki ja todella koukuttava sarja.

OLEN SALAKIELI-EKSPERTTI

Tai olin ekspertti! Pienenä kirjoitin jos jonkunlaisia kielioppisääntöjä erilaisista salakielistä vihkoon ja menin leijumaan muille taidoillani. Ala-asteella ne olivat kovaa huutoa! Muistaako joku?

Mekko täältä / Ylipolvensaappaat täältä

LEIJUN LAPSELLISILLA TAIDOILLANI

Niin kuin tuosta edellisestä kohdasta voi huomata, leijun lapsellisilla taidoillani läheisilleni. En suinkaan kehuskele asioilla tai saavutuksilla, joissa olisi oikeasti jotain järkeä, vaan sellaisilla jutuilla, jotka mitä luultavammin eivät kuulijoitaan voisi vähempää kiinnostaa. Esim. kuinka hyvin osaan poistaa paprikasta sisälmykset, kuinka rivakasti kävin suihkussa taikka kuinka nopeasti juoksin 60 metriä ala-asteella. Lakanoita puolison kanssa taitellessani kehuskelen taidoillani ja viikkaan ne niin nopsaan, että toinen ei ehdi samaan vaiheeseen mukaan. Viimeksi ravintolassa syödessäni seuralaiseni hämmästyi kuinka nopeasti ryystin jälkkäripirtelön kitaani, johon minä vastasin: oon niin hyvä syömään. Haha tässä vaiheessa itsekin havahduin, kuinka typerältä kuulostan!

Ai että! Näitähän riittää! Osaako joku samaistua johonkin kohtaan?

KATSO MYÖS: ASIAT JOISSA OLEN SYSIHUONO

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: GYM HACKS – NIKSIT JOTKA KANNATTAA TIETÄÄ!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (10)

 1. Marjut

  Oot hirmu kaunis! 😍

  • Ida Jemina

   Voi kiitos Marjut!! ♥️♥️

 2. Minä

  Sanotaanko vaikka näin, että elegantti, super tyylikäs seksipommi, jolla on aivan mielettömän energistä pilkettä silmäkulmassa. Sait minun sateisen päivän täyteen hymyä ja hyvää oloa! 😉

  • Ida Jemina

   Haha kiitoksia! 😄😄

 3. Miia

  Kiva postaus 😊 Täällä muuten toinen Masterchef Australia -fani! Ihana hyvänmielen ohjelma, josta puuttuu onneksi jenkkiversioiden tyypillinen ihmissuhdedraamailu ja verenmaku suussa -kilpaileminen. Me likes!

  • Ida Jemina

   Kiitti Miia! 🙂 Siis Masterchef Australia on niin huippu!! Jengi vaikuttaa aina niin mukavilta tyypeiltä siinä!

 4. Maiski

  Masterchef Australia on paras! Just tänään mietin sitä katsoessani että toivottavasti nää juontajat ei ikinä vaihdu eikä tää sarja ikinä lopu.

  • Ida Jemina

   No niinpä!! 😍 Ei vitsit ois kauheeta jos juontajat vaihtuis!!

 5. Tuija

  Haha! Ei olisi kyllä ikinä arvannut koirapelkoasi. Kiva että pääsit siitä pois. Ja todella kaunis look, näissä kuvissa ja aina muutenkin 🙂 Mutta minäpäs yllätän nyt sinut ja kerron sinulle jotain mitä sinä et vielä tiennyt itsestäsi! 😀 Eli, käytin sinua (positiivisena) esimerkkinä omassa postauksessani http://starbox.fi/tuijastateofmind/nainen-ala-usko-naita-treenimyytteja 🙂 Siinä voisi olla hyvä postausidea tännekin, vaikka luultavasti oot kerennyt jo samaisista asioista kirjoittaakin. Mukavaa päivää sinulle! 🙂

  • Ida Jemina

   Jepp ei sitä meinaa itsekään enää muistaa! Kiitos kovasti! ❤️ Voi että, kävin kurkkimassa – kiitos Tuija! 😘

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *