NÄITÄ 2 TUOTETTA EN VALITETTAVASTI OSTA ENÄÄ

Aivan mahtavaa päivää muruset! Vitsit on kulunut paljon aikaa siitä, kun viimeksi tein ”ostanko enää”-postauksen, jossa olen näyttänyt mitä tuotteita olen käyttänyt loppuun sekä kertonut aionko hankkia niitä enää uudelleen. Kannattaa kurkata alta postaukset, niin saatat välttyä joiltain oikeasti kököiltä tuotteilta ja säästää rahat joihinkin parempiin tuotteisiin. Toisaalta kerron myös aina kaikki parhaat löydöt, mitään en jätä vain omaksi salaisuudekseni vaan hyvä laitetaan kiertämään! Katso nämä:

OSTANKO ENÄÄ? NO EN NÄITÄ!

OSTANKO ENÄÄ?! NÄMÄ SAI KENKÄÄ!

Tänään on korkea aika kurkistaa viimeistä pisaraa myöten käyttämiini puteleihin ja rehellisesti kertoa oliko niistä mihinkään. Voin jo tässä heti paljastaa, että yhteensä neljästä tuotteesta kahta en aio enää (valitettavasti!) ostaa ja kerron miksi! Luvassa on siis niin hittejä kuin huteja!

Aloitetaan!

1. Sol de Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-gel

Sol de Janeiro

Ai että vitkuttelin pitkään, kun en meinannut raaskia ostaa tätä. Olen kuullut tästä suihkugeelistä niin paljon hyvää – tuoksuu huumaavan ihanalta, vaahtoaa mukavasti ja ennen kaikkea se tärkein mulle; ei kuivata ihoa!

Suihkugeeli vastasi just mun odotuksia! Purkki on hintava mielestäni, mutta kestää pitkään. Käytän sitä erityisesti silloin, kun kuorin koko kropan kuorintahanskoin. Töräys suihkugeeliä kintaaseen ja ei kun pyörittelemään. Oi vitsi se tuoksuu hyvälle! Kunnon spa-hetki! Eikä myöskään jätä ihoa kireäksi suihkun jälkeen.

Ostanko enää? No pakkohan se jossain vaiheessa taas on! Löytyy TÄÄLTÄ!

2. KAT VON D TATTOO LINER

kat von d suomi

Oi voi voi.. niin odotin tämän tuotteen olevan jotain aivan epätodellisen hyvää, koska niin moni kehuu sitä. Mulla on myös ollut pitkään käytössä KVD:n Face Contour Paletti, joka on ollut todella laadukas ja pigmenttinen. Olin Ruotsin Sephorassa ja päätin, että vitsi vie nyt panostan ja ostan tämän kehutun linerin!

Sinne menivät rahat kankkulan kaivoon. Linerin levityspää oli tässä tosi hyvä ja kivasti muotoiltu, mutta tuote kuivui aivan samantien! Ihan uusi kynä, mutta väriä ei tule parin käyttökerran jälkeen yhtään ulos.. Olin kyllä niin pettynyt. Huomasin myös, että korkki oikein bongahteli auki itsestään mikä varmasti jouduttaa tuota kuivumista. Sitä ei kierretä paikoilleen vaan painetaan… Olisi tosi kiva testata tätä uudelleen, mutta eihän tuohon 20€ hintaan enää uskalla ottaa riskiä. Onko teidän KVD tattoo linerit olleet parempia vai onko teilläkin kuivuneet ne nopsaan?

Sen sijaan on pakko vinkata H&M:n nestemäisestä rajausväristä, joka maksaa oikeasti vain 5,99e ja on aivan jäätävän hyvä tuohon hintaan. TÄMÄ! Niin helppo käyttää ja tekee siistiä jälkeä ilman, että täytyy taistella tuleeko sitä väriä nyt vai ei.

3. HALO BEAUTY KIWI SEED BOOSTER

halo beauty kokemuksia

Halo Beauty kokemuksia! Kuka seuraa Tatia YouTubessa? Ai että mä rakastan häntä! Tati pyörittää tuben ohella korkealaatuista ihoa, hiuksia ja kynsiä parantavaa vitamiinibisnestä ja hänen tuotteitaan käyttäneet ovat saaneet aivan mielettömiä tuloksia. Ennen-jälkeen kuvat ovat aivan pöyristyttävän hyviä! Finnit ovat lähteneet, iho hehkuu, hiukset ovat kasvaneet jne. Tilasin Kiwi Skin Boosteria, koska ihoni alkoi viime vuoden keväänä menemään todella huonoon kuntoon. Hormonaalinen akne alkoi jälleen leviämään kasvoihini ja toivoin, että pliide hei lähde tällä pois. No eihän se lähtenyt. Ostin kerralla 5 kk annokset, mutta on tietysti ihan luonnollista, ettei vitamiinilisä hormonaalista aknea poista. Silti halusin sitä testata ennen mitään lääkkeitä vaikka sisimmässäni ehkä tiesinkin, että se on aikamoinen long shot! Mulla ei ole tuotteesta kuitenkaan mitään huonoja kokemuksia tai pahaa sanottavaa ja voi olla, että jatkaisin sen käyttöä, jos se ei olisi niin kallista tilata tänne Suomeen. Ilman kuitenkin pärjää hyvin ja vaikka tuote toimii selvästi monella hyvin, en rehellisesti itse huomannut sitä käyttäessäni itsessäni mitään muutoksia, vaikka kirpaiseekin sanoa niin. Tati on mun favorite! Niinpä en tähän hetkeen ole ostamassa sitä lisää.

Sen sijaan!!!!! Tatin luomiväripaletti on aivan sairaan hyvä!! OMG! Tilaa se, jos vain saat jostain käsiisi! Niin käyttistä ja laatua!


Btw, onko joku teistä jo testannut Tatin uusinta tuotetta Blendifulia? Kuumottaisi niin hankkia se, mutta sitten päästään taas tähän toimituskuluasiaan..

4. ESSENCE RIPSIVÄRI KOKEMUKSIA!

Haluutko hyvät ripset halvalla? Kokeile tätä komboa! Ensin levität vaaleanpunaisesta tuubista Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascaraa ja sen jälkeen liilasta tuubista Volume Stylist 18H Lash Extension Mascaraa. Vitsi mikä life hack!

essence ripsiväri kokemuksia

Vaaleanpunaisesta väriä tulee kunnolla! Se on paksuhkoa, mutta ei yhtään kuivaa, joten sillä saa tuuheat ripset. Tämän jälkeen tasoitan väriä ja teen ripsistä ihanan näyttävät sekä siistit lilalla lash extension-ripsarilla.

Nämä toimivat hyvin myös erikseen, mutta tämä kombo on oikeasti niin hyvä, jos toivot näyttäviä ripsiä! Hinta per ripsari on jotain kolmen euron luokkaa, joten ei paha! Jatkoon? Todellakin!

OH JEA! Toivottavasti diggasti postauksesta! Ei kun hyvää fiilistä päivään!

KATSO MYÖS: PONNARI-IDEOITA SALILLE – 5 HELPPOA TAPAA!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PAKARAT EI KEHITY…RAUTAKAMMO KOLKUTTAA

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Oma luottolineri nimenomaan tuo Kat Von D ja on kestänyt käytössä useamman kuukauden.Ostin taas varastoon muutaman vieraillessani Prahan Sephorassa 🤗 harmi jos sun kokemukset oli huonot.Ihana blogi 😍 jatka samaan malliin 👍

    1. Oi niin helpottavaa kuulla!!🙌🙌 Oon kuullut siitä niin paljon hyvää, että toivoin omani olevan vain jokin viallinen kappale, kun korkkikin bongahteli auki. Kumpa sitä saisi pian myös Suomesta!

      Kiitti sulle Kride😙 ihanaa, että blogi maistuu ja kiva kun tulit rustaamaan kokemuksia! Mahtavaa viikonloppua!❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *