10 salaista kauneusniksiä – käytätkö näitä?

Sis. mainoslinkkejä

addun-takki-junkyard
Törmäsin aikoinaan listaan, joka oli koonnut yhteen naisten salaisia kauneuskikkoja, joista miehet eivät tiedä mitään. Tuosta en menisi kyllä takuuseen – ei miehiä pidä ihan tyystin aliarvioida, mutta käydään tuo lista läpi ja katsotaan mitä näistä ihmeellisen salaisista kikoista itse käytän. 

1. Pensseleiden poistaminen. Kyllä

Kun olen tällainen tummemman puoleinen yksilö, niin ylähuulen haituvat näkyvät, jos niiden antaa kasvaa. En pidä viiksistä naisilla, jonka takia vetäisen ne kasvoihin tarkoitetuilla vahaliuskoilla pois. Ei mikään maailman miellyttävin kokemus, mutta toimii!

2. Kuolleen ihon höylääminen kantapäistä. Kyllä

Hoidan jalkoja, kuten muutakin ihoa kuorimalla ja rasvaamalla.

3. Hammastahnan laittaminen finneihin. Ei

Osa vannoo tämän nimeen ja osa taas ehdottomasti ei. Tästä itselläni ei ole kokemusta.

4.  Karvojen ajaminen ja poistaminen varpaista. Ei

Minulla ei ole karvaiset varpulit, mutta jos olisi niin kyllä ne saisivat vähintäänkin sandaalikeleillä kyytiä.

5. Kulmien siistiminen. Kyllä

Ai että mikä salaisuus! Toivottavasti miehet eivät tästä tiedä!

6. Selluliittivoiteiden levittäminen. Ei

Tätä ei ole koskaan tullut käytettyä.

7. Säännöllinen kuorinta. Kyllä

Kuorin ihon noin kerran viikossa kuorintahanskoilla tai siihen tarkoitetuilla kuorinta-aineilla. Sen jälkeen on ihanan sileä iho!

8. Kulmien ja ripsien värjäys. Kyllä

Olen värjännyt silmäripset oikeastaan vain kaksi kertaa elämäni aikana ja kulmia taas en koskaan muulla kuin kulmakynällä. Tuo silmäripsien värjääminen kirveli niin paljon! Aivan kamala kokemus. En tiedä oliko kyse huonosta laittajasta vai onko meininki oikeasti aina niin tuskaista.

9. Kaventavien alushousujen pitäminen. Ei

Mutta kyllä jonkun pitsaperjantain jälkeen voisin mielelläni vetäistä ylleni tukea antavat mummokalsarit, jos sellaiset omistaisin. Laitetaan harkintaan!

10. Hampaiden valkaisu. Kyllä

Noin kerran vuodessa valkaisen hampaat liuskoilla. Hampaisiin kertyy värjäymiä kaikesta mitä suuhun pistää ja liuskat poistaa värjäymät. Eivät siis vaalenna itse hammasta. Niiden käyttämisestä olenkin kirjoittanut oman postauksensa: Hampaiden valkaisu kotona.

addu-takki-takaa

Näiden kikkojen lisäksi lisään parit omat kauneusvinkit listaan:

– Epilointi

Epilointi on aika tuskallista puuhaa mutta pitää sääret pitkään sileinä.

– Irtoripset

Käytän irtoripsiä usein silloin, kun meikkaan. Snapchatissa jaoinkin eilen tähän vinkkejä, mutta kannattaa tsekata: Näin kiinnität irtoripset onnistuneesti! jossa kerron kaikki tipsit niiden laittamiseen ja käyttöön vaihe vaiheelta.

– Vaseliinia silmänympäryksiin

Ennen tein tätä useamminkin, mutta olen tainnut laiskistua. Eli ennen nukkumaanmenoa käytän vaseliinia silmänympärysvoiteen tavoin. Lumetta vaiko todellisuutta – se tuntuu oikeasti tepsivän ryppyisiin silmäpusseihin. Samoin ripseni voivat aina paremmin käytön jälkeen.

– Ruiskurusketus tai itseruskettava

Ostin aikoinaan ruiskurusketuslaitteen ja olen aivan rakastunut tähän kapistukseen. Sillä pystyy niin helposti tekemään tasaisen ja aidon värisen päivetyksen. Joko suihkuttelen sillä menemään tai käytän yhtä loistavaa hanskalla levitettävää vaahtoa. Näistä postauksista voit lukea enemmän niistä: Suihkurusketus kotona JA Opas täydelliseen rusketukseen

Löytyikö tuttuja kikkoja? Jaa ihmeessä joku omasi! Onko teillä kokemusta esim. tuosta hammastahnan käytöstä? Auttaako se todella vai onko se pelkkää legendaa?

Verryttelytakki Adidas TÄÄLTÄ / Trikoot Adidas TÄÄLTÄ 

verryttely

Edellisessä postauksessa: Uskotko menestykseesi? Muista tämä onnistumisen avain!

Kommentit (16)
 1. Hammastahnaa finneihin – ei toimi 😀 polttaa vain ihoa ympäriltä ja näky on entistä pahempi :’D

  1. Oh no 😀

 2. Nimim. Kosmetologi
  12.4.2016, 17:31

  Hammastahnan tarkoitus on siis kuivattaa se finni, nuorenpana kokeiltu mutta ei toiminut.
  Ja siis liittyen tuohon ripsien värjäykseen, joillain kirvelee ja joillain ei taas yhtään. Riippuu kuinka herkät silmät kenelläkin on. Eniten kuitenkin riippuu laittajasta!

  1. Hei kiva kun tulit jakamaan kokemuksia! Niitä on hauska lueskella! Itsellä on kyllä ainakin kuivat silmät, liekö tämä vaikuttanut asiaan. Ennen värin pistämistä laittaja sanoi ”nyt sitten tulee kirvelemään ihan sairaasti”. Se jäikin sitten viimeiseen kertaani 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *