NÄISTÄ MAISTA BLOGIA LUETAAN ENITEN (NRO 9 AIKA YLLÄRI)

Sis. mainoslinkkejäellos-karmaS

Aivan ihanaa sunnuntaita! Päivä on aloitettu poikkeuksellisesti tavalla, jota harrastin joskus nuorempana luisteluaikoina varsinaisten treenien lisäksi. Tuolloin saatoin huvikseni ja omassa rauhassa verrytellä, venytellä ja pyöritellä kroppaa ilman mitään kiirettä. Olin omassa huoneessani, laitoin muusikin soimaan ja tein fiiliksellä erilaisia harjoituksia. Nämä hetket olivat oikeastaan niin mielelle kuin kehollekin tarkoitettuja ja äärimmäisen rauhoittavia hetkiä – melkeinpä meditaation kaltaisia. Jos tein lihaskuntoharjoituksia, tein ne rauhassa ja keskittyen, mutta joskus saatoin pelkästään verrytellä ja hengitellä. Ihan rauhassa, kenenkään häiritsemättä, agendana ainoastaan kokonaisvaltainen hyvä olo. Näissä hetkissä kroppaan virtasi vetreä ja hyvä tunne, mieli rauhottui ja fiilis oli seesteinen.

Mikäli pieniinkin rauhoittumishetkiin on viikon aikana joskus mahdollisuus, ne kannattaa kyllä käyttää hyödykseen. Harvinaista herkkua! Fiiliksen tähän hetkeen sain oikeastaan näistä vaatteista, jotka oikein inspiroivat tämän tyyppiseen aktiviteettiin. Tuo materiaali on sitä rakastamaani joustavaa ja hyvin istuvaa kangasta, jota saattaa hyvällä tuurilla löytää seamless-tyyppisistä trikoista. 

ellos-karma-toinenS
Trikoot täältä / Toppi täältä / Kengät täältä

Katsoin tuossa äsken blogin analytiikkaa ja meitä on täällä ennätysmäärä! Ihan huikeeta! Hyvä jengi!! Tsekkasin myös huvikseni, että mistä maista blogia luetaan eniten. Yllätys yllätys Suomesta tulee tottakai valtaosa porukasta, mutta mistä muista maista blogiini oikein eksytään?

Tässä TOP 10 viimeisen kuukauden ajalta:

1. Suomi
2. Yhdysvallat
3. Ruotsi
4. Espanja
5. Saksa
6. Iso-Britannia
7. Australia
8. Tanska
9. Thaimaa
10. Hollanti

Hah aika hassu ajatus, että monesta maailman kolkasta ihmiset ovat syystä tai toisesta päätyneet virtuaalisesti tänne samaan paikkaan. Tuo Thaimaa oli myös hauska yllätys, jota ei olisi ihan heti arvannut mahtuvan top kymppiin – jännää että sieltä Aasian suunnalta löytyy niinkin paljon blogin lukijoita. Liekö sitten suomalaisia matkaajia, sinne päin täältä muuttaneita vai ihan paikallisia. Jokainen maanosa kartalta oli myös katettuna. Mikäli haluat kurkkia mistä kaikista Suomen kaupungeista blogia seurataan ja onko oma kaupunki edustettuna, tsekkaa postaus: Mistä kaupungeista blogia luetaan eniten? Sinne on moni käynyt lyömässä puumerkkinsä ja oman kaupunkinsa.

Rentouttavaa sunnuntaita niin mahdollisten treenien kuin levonkin parissa!

Kurkkaa edellisestä postauksesta ihan superhyvin toimiva kauneuskikka: TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI!

Kommentit (3)
  1. Hassua, että suomenkielistä blogia luetaan näinkin monesta paikasta! Venyttely on kyllä ihanaa rentoutumista, jota jokaisen olisi hyvä tehdä edes silloin tällöin. Tuo hyvää tasapainoa kiireiselle elämälle ja koville treeneille välillä vaan olla, venyä ja rentoutua!
    Nora / https://dreamerachiever.com

    1. Jep, joskus näitä tilastoja on ihan hauska kurkkia 🙂

  2. KOKEMUKSENI PÄTKÄPAASTOSTA - ONKO HOMMASSA MITÄÄN JÄRKEÄ? - Ida Jemina
    24.1.2017, 18:03

    […] NÄISTÄ MAISTA BLOGIA LUETAAN ENITEN (NRO 9 AIKA YLLÄRI) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *