Näistä asioista en pidä treenaamisessa

Sis. mainoslinkkejä

spraytausta-kolmas

Vaikka treenaaminen usein mukavaa puuhaa onkin ja sen hyödyt verrattomat, löytyy siitäkin touhusta omat huonot puolensa.

VIE AIKAA

Treenaamiselle on aina löydyttävä jostain ylimääräistä aikaa, mikä tarkoittaa sitä, että jostain toisesta puuhasta on luovuttava tuoksi ajaksi. Oma aikani kuluu pääasiassa töiden parissa ja Urhon myötä aikataulut ovat paukkuneet entisestään. Vaikka pyrin pitämään treenit menossa mukana, tulee kuitenkin Urhon hyvinvointi ensimmäisenä enkä siitä lähde tinkimään. Niinpä päivät ovat usein täynnä touhua ja sohvalla ehtii istumaan usein vasta iltapalalla. Treenien kanssa olen myös pyrkinyt mahdollisuuksien mukaan soveltamaan niin, että Urho on joissakin ulkotreeneissä mukana. Monesti homma menee kuitenkin niin, että ensin juostaan karvanaaman lenkki ja sitten alkaa vasta omat punttitreenit.

PYYKKITULVA

You know what I’m talking about! Pyykkitulvalta on vaikea välttyä. Ensinnäkin pyykkiteline on täynnä pestyjä vaatteita, muualla roikkuu hikisiä vaatteita kuivumassa ennen pyykkikoriin laittoa ja pyykkikori pursuu jo kuivuneista vaatteista. Siinä saa aikamoista kiertokulkua pyörittää.

HENKINEN TSEMPPI

Itselläni on sillä tavalla, että voin rentoutua täysin vasta kun treeni on hoidettu. Siihen asti on pidettävä mieli skarppina eikä auta lötkistyä. Voi kun se olisikin niin, että täydestä rentoutumisesta voisi sormia napsauttamalla olla treenimoodissa. Ennen treenasin aina hyvin myöhään illalla aikataulujen sanelemana. Treenit loppuivat vasta yhdentoista jälkeen, jolloin koko päivän joutui pysymään valppaana ihan iltaan asti. Iltatreenissä oli ehdottomasti oma tunnelmansa, mutta myös ikävät puolensa, kun joutui vielä myöhään virittäytymään treenivalppauteen sekä käymään kierroksilla yömyöhään.

spraytausta-huppari
PAIKAT JUMISSA

Paikat tuppaavat olemaan aika-ajoin väistämättäkin jumissa kehonhuollosta ja eritoten sen unohtumisesta riippuen.

SÄÄTÖ

Treenejä ennen ja treenien jälkeen tapahtuva säätö.. Kamat kasaan, sheikkerit täyteen, vaatteet vaihtoon, matkustus salille, matkustus takaisin, suihku, sheikkerin peseminen.. ja taas on hikisiä vaatteita kylpyhuone täynnä.

SOPIVIEN VAATTEIDEN LÖYTÄMINEN

Jotkut vaatteet voivat toki istua paremmin kuin aikaisemmin, mutta itselleni normaalien housujen löytäminen on usein pienoinen haasteensa. Ongelman aiheuttaa paksut reidet ja suhteellisen kapea vyötärö. Jos housut saa reisistä mahtumaan, niin vyötärö on aivan liian löysä. Joskus ne housut tyssää jo pohkeisiin.

spraytausta-toinen
Hupparitoppi täältä / Trikoot täältä / Lenkkarit täältä

Kuulostaako jokin kohta tutulta? Tuleeko teille joitakin muita juttuja mieleen?

Eilen alkoi uusi kauneuspostaussarja ja tästä eteenpäin lauantait tulevat olemaan täynnä kaikkea ihanaa kauneudenhoitoon liittyvää. Tsekkaa edellinen postaus: MAKSIMAALISEN TUUHEAT RIPSET JA GLAMOURKATSE

 

Kommentit (20)
 1. Tuo vaatteiden sopiminen, tai pikemminkin sopimattomuus, samaistun! Olkapäiden kohdalta useat paidat kiristää sen verran, että muuten sopivan kokoinen paita jää ostamatta. Ihan kivahan se on, kun hartiat levenee, mutta haluaisin ostaa välillä muitakin paitoja kuin college- ja t-paitoja tai toppeja! 😀

  1. Argh ymmärrän yskän!! 😄

 2. Moikka moi =)
  Oon tässä muutaman kuukauden seuraillut sun blogia ja oikestaan sä olet se joka sai mutkin liikkeelle ja innostuin salilla käymisestä ja treenaamisesta muutenkin =)
  Kiitos siis siitä <3
  Oot tosi symppiksen oloinen ja sun postauksia on kiva lukea kun kaikki tuntuu jotenkin niin "normaalilta" (kuulosti ehkä vähä oudolta 😀 ) Tarkotin sitä että monet fitness-blogit on aluksi olleet kiinnostavia mutta jotenkin niistä on mennyt maku ja jotenkin alkanut tympäsemään (en osaa selittää järkevästi 😀 )
  Mutta sun blogia on ollut tosi mielenkiintosta lukea ja joka kerta uus postaus on ollu pakko lukea heti =)
  Tämä viimeisin postaus oli erityisen hyvä, oon aina ajatellut että kaikki treenaajat/fitness-tyypit tykkää koko touhusta niiiiiiin paljon ettei tämmöset asiat haittaatai niistä ei ainakaan kukaan sano ääneen 😀
  Oli kiva lukea että samat asiat tökkii välillä "teikäläisiäkin" 🙂
  Jotenki jopa tsemppaavaa huomata että ei mun päähän välillä putkahtavata ajatukset treenaamisesta ookaan "kiellettyjä" =)
  Kivaa syksyä teille! <3

  1. Moikka Heidi ja aivan mahtava kuulla! Jes! Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että blogi maistuu 🙂
   Kyllä ihan samanlaisten asioiden kanssa painitaan täälläkin 😓 valitettavasti😄 Ihanaa syksyä sullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *