NÄILLÄ NIKSEILLÄ FITIMPI LOOK VÄLITTÖMÄSTI

Sis. mainoslinkkejä

Tulokset näkyvät hitaasti, pitää olla kärsivällinen plaa plaa plaa… Mutta entä jos haluaa näkyviä muutoksia samantien? Näillä nikseillä se onnistuu!

– Pumppi! Ei sitä turhaan käydä ottamassa pientä pumppia hauiksiin ja rintaan ennen illan rientoja taikka veivata vipareita ennen kisalavalle astumista. Pumppi saa lihakset heti näyttämään täydemmiltä ja erottumaan paremmin, joskin sen huonoihin puoliin kuuluu se, ettei se kestä kovin pitkään.

– Vaatteiden valinta! Vaatteissa on suuria eroja ja niillä pystyykin korostamaan sekä piilottamaan haluamiaan kohtia päivän ja fiiliksen mukaan.

Mikäli olisi kiva joskus korostaa olkapäitä, valitse halterneck-toppi suoraan menevien olkaimien sijaan.

Kikkaile eri kokoisilla vaatteilla. Mikäli haluat näyttää pienemmältä, valitse over size-vaatteita tai laita päälle reilusti isompi koko kuin olet. Tämä toimii mielestäni parhaiten paitojen ja esim. shortsien kohdalla. Mikäli taas halajat samantien astetta lihaksikkaampaa lookia, valitse napakammat vaatteet.

Trikoissa kankaalla ja leikkauksella on suuri vaikutus ja samakin ihminen voi näyttää hyvin erilaiselta eri vaatteissa. Muodot saa usein näkymään paremmin joustavalla kankaalla, joka ei litistä paikkoja. Itse rakastan tähän tarkoitukseen seamless-tyyppisiä housuja. Toisaalta paksumpi kangas trikoissa antaa tukea. LUE: NÄMÄ OVAT TOP 3 TREENITRIKOONI

Lilat trikoot täältä / Niken treenikengät täältä 

Mikäli haluat lihasten näkyvän vaatteiden alta, musta ei ole paras vaihtoehto, koska siinä varjot eivät näy niin hyvin. Esim. harmaa toimii tähän tarkoitukseen paremmin. Toisaalta jos haluat peittää jotakin epäimartelevia kohtia, valitse musta.

-Bruna ja kuivaöljy! Päivettynyt iho saa epätasaisuudet hälvenemään ja lihakset paremmin erottumaan. Onneksi purkista saa nopsaan haluamansa värin pintaan. Hyvä kosteutus puolestaan saa valon heijastumaan nätisti ihosta. Tätä ei ole syytä vetää överiksi rypsiöljyyn itseään dippaillen vaan ihan normaalilla kosteusvoiteella pärjää. Myös kuivaöljy toimii tarkoitukseen erinomaisesti, jolloin kropan high pointsit korostuvat. Sitä voikin laittaa niihin kohtiin, jotka kulloinkin ovat esillä, esim. käsivarsiin. Kuivaöljy on tarpeeksi ohutta, jotta se ei jää iholle paksuna kerroksena lillumaan vaan antaa kauniin kuulaan kosketuksen. Lopputuloksesta ei siis käy heti ilmi, että on öljynnyt itsensä vaan sen jälkeen on ainoastaan kaunis ja hyväkuntoisen näköinen iho.

Siitä lähti jakoon muutama näppärä kikka! Näillä jutuilla voi korostaa juuri niitä kohtia, joita haluaa ja vaikutukset eivät näy parin kolmen kuukauden päästä, vaan ihan samantien! Pirteää uutta viikkoa jengi!

LUE MYÖS: Ethän sorru näihin kauneusvirheisiin!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: IHOHUOKOSET PIENEMMIKSI – SAMANTIEN

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (2)
  1. Moi! Ootko koskaan miettiny että alkaisit valmentamaan asiakkaita kisoihin? Tai onko sulta koskaan pyydetty voisitko ryhtyä valmentajaksi? Ois mielenkiintosta kuulla jos sulla on esim joku syy miksi et haluaisi kisavalmentajaksi! 🙂

    1. Moikkis Jenna! 🙂 Aikataulut eivät valitettavasti anna kisavalmentamiseen mahdollisuutta vaikka kysyntää toki olisikin. Kisaprokkikset ovat kuitenkin intensiivisiä ja aikaa vaativa projekteja, joihin pitää mielestäni pystyä panostamaan tiiviillä omistautumisella ja tällä hetkellä se ei muiden töiden ja valmennusten vuoksi onnistuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *