Ida Jemina
Ida Jemina

NÄÄ MIMMIT!! TULOKSIA JA TREENIKUULUMISIA

Ihanaa ystävänpäivää! Lupasin näyttää Strong and Curvyn sekä Advancedin mimmien treenikuulumisia, kun niitä on niin paljon pyydetty! Ihan HUIKEE meininki ollut ja oon niin ylpeä teistä huh!

Ihan mahtavaa!! STRONG AND CURVY sekä STRONG AND CURVY ADVANCED ovat saaneet ihan mielettömän vastaanoton ja huikean palautevyöryn! Jos haluat kokea näitä samoja fiiliksiä ja oikeasti nähdä niitä uusia tuloksia, lähde heti messiin! Ohjelmat saat itsellesi omaksi, joten voit aloittaa kun sinulle sopii. Online coaching ja tunnukset saitille ovat käytössäsi 3 kk tilauksesta. Ei kun paikat tulille! 🔥 

TILAA STRONG AND CURVY TÄÄLTÄ!

TILAA STRONG AND CURVY ADVANCED TÄÄLTÄ! 

Kommentit (12)

 1. Jenny

  Jos haluaa aloittaa vaikka puolen vuoden päästä niin silloinhan tuo 3 kk menee umpeen.
  Vai oliko tuo vain tuolle kyseiselle sivulle? sopiiko tuo ensimmäinen osa aloittelijalle?

  • Ida Jemina

   Juuri näin. Eli sekä treeni- että ruokaohjelman saat itsellesi eivätkä ne katoa sinulta mihinkään. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, liikevideot, vinkkejä ja keskustelualueen. Strong and Curvyyn kannattaa olla kuntosalitaustaa alla.

 2. Pauliina

  Moi! Olisin kiinnostunut ohjelmasta mutta mulla ei ole mahdollisuutta päästä salille…voiko ohjelman toteuttaa kotona? Levytanko ja käsipainot löytyy.

  • Ida Jemina

   Moikka! Olisi mahtavaa jos pääsisit mukaan mutta treenien kokonaisvaltaiseen suorittamiseen tarvitaan kuntosalia 🙂

 3. Oona

  Moikka!
  Haluaisin niin kovasti mukaan tähän porukkaan ja ohjelma on käyny ostoskorissa jo monta kertaa. Mietityttää ainoastaan tuo ruokavalio ja miten armoton se On? Lapsiperhe arjessa ei hirveästi ole aikaa tehdä ”ylimääräisiä ” ruokia.

  • Ida Jemina

   Moikka Oona! Ei kun lämpimästi tervetuloa messiin! Ruokavaliossa mennään ihan perusraaka-aineilla ja valinnanvaraa riittää. Se on myös suunniteltu niin, että pystyy kokkailemaan vaikka muutamat annokset yhdellä kertaa 🙂

 4. Sara

  Hei, minua kiinnostaa strong and curvy advanced. Kumpi painoryhmä minun kannattaisi valita, jos olen täysin kahden ryhmän rajalla. Otanko sen alemman painon mukaa nii oon sen ryhmän ylärajalla vai otanko sen isomman painon mukaan ja olen sen ohjelman painon alarajalla? Olen tällä hetkellä 65,2kg painava. Kumpaa suosittelisit? Odotan innolla treenejäsi.

  • Ida Jemina

   Moikka Sara! Mahtavaa, ei kun mukaan vaan! Tapauksessasi kumpikin ryhmä sopii sinulle hyvin, mutta halutessasi voit valita alemman painoluokan mukaan, sillä ruokavalio tässä on runsas 🙂 Supereita treenejä sulle!! <3

 5. Anni

  Moikka! Oon tosi paljon miettiny tätä ohjelmaa. Lähinnä kiinnostais tietää, montako kertaa viikossa on noita salitreenejä ja kuinka pitkiä ne on ja onko vaihtoehtoliikkeitä, jos joitain ei pysty tekemään?

  • Ida Jemina

   Moikka Anni! Strong and Curvyssa salitreenejä tulee 4 kertaa viikossa ja treeneihin kannattaa varata noin tunti. Jos jotain liikettä ei pysty tekemään niin vaihtoehtoa voi kysyä online coachingista😊💪 ei kun tervetuloa messiin!!🔥🙌🏼

 6. Emmi

  Moi! Nyt kun itsekin olet lopettanut lihansyönnin niin olisiko tätä ohjelmaa mahdollista saada vegaanisella ruokavaliolla?

  • Ida Jemina

   Moi Emmi! Mitä luultavammin tulevaisuudessa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *