NÄÄ MIMMIT!! TULOKSIA JA TREENIKUULUMISIA

Ihanaa ystävänpäivää! Lupasin näyttää Strong and Curvyn sekä Advancedin mimmien treenikuulumisia, kun niitä on niin paljon pyydetty! Ihan HUIKEE meininki ollut ja oon niin ylpeä teistä huh!

Ihan mahtavaa!! STRONG AND CURVY sekä STRONG AND CURVY ADVANCED ovat saaneet ihan mielettömän vastaanoton ja huikean palautevyöryn! Jos haluat kokea näitä samoja fiiliksiä ja oikeasti nähdä niitä uusia tuloksia, lähde heti messiin! Ohjelmat saat itsellesi omaksi, joten voit aloittaa kun sinulle sopii. Online coaching ja tunnukset saitille ovat käytössäsi 3 kk tilauksesta. Ei kun paikat tulille! 🔥 

TILAA STRONG AND CURVY TÄÄLTÄ!

TILAA STRONG AND CURVY ADVANCED TÄÄLTÄ! 

Kommentit (12)
  1. Jos haluaa aloittaa vaikka puolen vuoden päästä niin silloinhan tuo 3 kk menee umpeen.
    Vai oliko tuo vain tuolle kyseiselle sivulle? sopiiko tuo ensimmäinen osa aloittelijalle?

    1. Juuri näin. Eli sekä treeni- että ruokaohjelman saat itsellesi eivätkä ne katoa sinulta mihinkään. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, liikevideot, vinkkejä ja keskustelualueen. Strong and Curvyyn kannattaa olla kuntosalitaustaa alla.

  2. Moi! Olisin kiinnostunut ohjelmasta mutta mulla ei ole mahdollisuutta päästä salille…voiko ohjelman toteuttaa kotona? Levytanko ja käsipainot löytyy.

    1. Moikka! Olisi mahtavaa jos pääsisit mukaan mutta treenien kokonaisvaltaiseen suorittamiseen tarvitaan kuntosalia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *