MYÖNNÄN!! PAHEENI PALJASTETTU VAIKKA HÄVETTÄÄKIN!

Oivoivoivoi! Jokaiselta meiltä löytyy niitä – paheita nimittäin! Niitä omia ei ole kiva miettiä, mutta te pääsettekin tänään helpolla ja voitte vain nautiskella meikäläisen paljastuksista! Paheeni ilmoille, BANG!

NÄPRÄÄN JA SÖRKIN NAAMATAULUA

Enkä pelkästään omaani hah, vaan myös miehen! Se kyllä aina estelee, mutta yritän silti. Jos mulla on finni naamassa, niin teen siitä kertaheitolla kaksi kertaa pahemman näköisen puristamalla sen. Se saa mennä samantien! Monesti yritän myös puristaa jotain sellaista näppyä, jota ei edes pysty kunnolla puristamaan. Näin tapahtuu etenkin jos stressaan. Alan näpräämään naamaa ja lopputulos on aivan kauhea.

YLIKONTROLLOIN

Ohjat on oltava käsissä 24/7. Usein tää on ihan hyvä ominaisuus, mutta sitten, kun menee yli niin se menee yli. Pitäis osaa ottaa rennommin ja antaa muidenkin hoitaa, eikä yrittää tehdä kaikkea itse tai antaa kaikkeen neuvoa.

TANKKAAN VAIN PAKON EDESSÄ

Inhoan tankkaamista! Mihin se kortti pitää edes työntää.. mikä letku valita ja mitä bensaa laittaa.. No joo osaan oikeasti tankata ja pitkin hampain niin joskus teenkin, mutta yritän aina kitkuttaa niin pitkälle tankki tyhjänä, että mies hoitaa homman.

PIKAMEIKISTÄ GLAMOURSESSIOON

Kun ajattelen tekeväni kymmenen minuutin pikameikin, tuleekin siitä kahden tunnin glamoursessio. Miten tässä näin kävi? Hups!

LAISKAKIN VIELÄ!

Jos ostan uudet kengät, en jaksa suihkuttaa niitä heti suoja-aineella, vaikka sellainen saattais löytyä kaapista. Vasta siinä vaiheessa, kun huomaan, että oho näähän kannattais varmaan suojata, alan miettimään asiaa.

KÄVELEN LIIAN NOPEASTI

Jep! Oon ihan joutunut opettelemaan hitaampaa kävelyä, ettei koko ajan olisi paahtamassa ja hengittämässä muiden niskaan. Losissa tää oli yhtä tuskaa. Ihmiset käveli niin hitaasti!

JOULU KESTÄÄ HELMIKUUHUN

Korjaan joulukoristeet pois vasta helmikuussa. Ei siksi, että haluaisin fiilistellä joulua pidempään, vaan ihan vaan siksi, että niiden koristeiden poiskorjaaminen on niin rasittavaa. Onneksi mennään vasta joulukuussa! Vielä ei tarvitse hävetä!

KUKKIEN HUOLTAJA – NOT!

Tapan useat kukat toistaitoisuudellani, kun en selvitä niiden hoito-ohjeita. Mun moka, sori!

TÖKSÄYTÄN ASIAT PÄIN PLÄSIÄ

No en kaikkea! Mutta joskus ajattelen sanovani just vain sen olennaisen ja tärkeimmän asian enkä rupea koristelemaan sitä millään muilla lauseilla, niin se kuulostaa toisen korvaan (miehen) tökeröltä. Se luonnollisesti aiheuttaa yhteentörmäyksiä kotona. Pitäisi oppia olemaan vähän vähemmän robotti eikä töksäyttää vain sitä asiaa minkä itse ajattelen olevan tärkein pointti.


Ihan luusereita tässä ei kuitenkaan onneksi olla, sillä paheita miettiessäni, muistin muutamat sellaiset asiat, joita en enää tee! Wohooo aika jännä!

-En jätä enää vesilaseja yöpöydälle! Joskus siinä saattoi olla viisikin eri mukia niin, että niitä piti aina vähän siirrellä, jotta uusi mahtui.

-En myöskään jätä enää pinnejä ja kynsilakkoja ympäri kämppää, saatika vaatteita. Tosin jos pyykkiteline on kylppärissä, aloitan kerran käytettyjen vaatteiden kasaamisen sen päälle samantien!

-Energiajuomia tulee juotua enää hyvin harvoin. Ehkä kerran kuussa.

– Petaan pedin nykyisin whaaaat!!

Tässähän yllättää ihan itsensäkin! ​Ehkä jokin näistä nykyisistäkin paheista on ens vuonna historiaa ja tankkailen autoa tuolla kuule hymy korvissa!

Ei kun iloista päivää jengi! Ethän missannut eilistä postausta!

KATSO: SKIPPAATKO JONKIN NÄISTÄ JALKATREENISSÄSI? EI KANNATTAISI!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *