MY DAY – TULE MUKAANI PÄIVÄN AJAKSI!

Kaupallinen yhteistyö: Samsung

En ole koskaan aiemmin tehnyt My Day tyyppistä postausta, mutta sitä on kovasti toivottu, joten annetaan mennä! Menossa on mukana persikkainen Samsung Galaxy A5-puhelimeni, jonka näytinkin jo teille NÄIN OTAT UPEAN KUVAN PUHELIMELLA-postauksessa. Jos se on mennyt sulta ohi, niin sieltä voi napata vinkkejäni puhelimella kuvaamiseen. 

03.20

Mikä täällä lorisee? Ei ole totta! Herään kuin salaman iskusta ja tajuan, että Sisu pissaa makuuhuoneeseemme. Nousen ylös mennäkseni korjaamaan vahingot ja samalla vilkaisen olohuoneeseen. Siellä se yllätys vasta odottaakin. Koko paikka on aivan täynnä sitä itseään. Pojalla tai pojilla on ilmeisesti mennyt vatsa kuralle. Ei auta kuin aloittaa siivoustalkoot keskellä yötä ja viedä jätkät ulos.

05.49

Makaan edelleen sängyssä hereillä silmiä yhteen puristaen. Josko se uni kohta tulisi, mietin. Yölliset siivoussessiot vaan ovat vieneet unihiekat mukanaan.

07.00

Herätyskello soi. Torkutan. Pääsen kuitenkin ihmisten aikoihin ylös vaikka olo on kuin pöllöllä konsanaan.

07.30

Pojat ulos ja aamupalaa kaikille. Yleensä aamupalan ajan rentoudun katsellen samalla joitakin videoita. Yritän pitää sen aina sellaisena rauhallisena hetkenä ennen kuin alan miettimään päivän menoja ja touhuja.

08.55

Meikit naamassa, mutta tukka pörrössä. Ei haittaa, nyt mennään! Nappaan luurin mukaan ja suuntaan tapaamiseen. Päivä on kirkas, mutta puhelimen AMOLED-näyttö selviytyy auringonpaisteessakin erinomaisesti ja ruudulla näkyvät asiat erottaa hyvin vaikka kirkasta onkin.

11.20

Lounasta tauluun.

11.45

Duunit jatkuvat kotitoimistolta käsin ja niitä teenkin sitten ihan iltaan asti.

19.30

Kunnes hoksaan, että minun on vielä ehdittävä postiin ennen kuin se menee kiinni. Muuton takia posteja löytyy kolmesta eri paikasta eli hoppu tulee!

20.30

Kotona ja koska ulkona on niin raikas ilma, suuntaan tekemään fiilistreenin purtsille. Kunhan vähän heiluttelen tukkeja ja rullailen pyörällä takaisin kotiin suihkuun ja syömään. Suihkusta en sentään räpsäissyt kuvaa, vaikka vedenkestävän puhelimen puolesta se olisi varmasti onnistunut. Vesitiiviys on itseasiassa sairaan hyvä juttu, sillä nimenomaan vesi on aiemmin rikkonut vanhankin puhelimeni.

22.35

Ilta menee sohvalla rentoutuessa ja herkkuja napsiessa videoita katsellen. Koko päivänä en ole ladannut akkua, mutta siinä on edelleen hyvin virtaa. Normaalissa käytössä se kestää parhaimmillaan kaksi kokonaista päivää. Lisäksi jos ole aikaa odotella akun latautumista, voi puhelimen pikalatauksella saada siihen nopeastikin virtaa.

23.25

Suuntaan petiin. Mietin, että kaikista päivän safkoista ei tullut otettua kuvaa, mutta onneksi irtareista sentään. Pirtsakka päivä takana, toivottavasti rauhallinen yö edessä!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KESÄN RAIKKAIN JUOMA VAIN KAHDESTA AINEKSESTA!

Kommentit (8)
  1. ihanalta näytti sun päivä 🙂 haluaisin pari kysymystä kysästä…;) 1.mitä oli sun aamupuurossa? 2.söitkö mitä hiilaria niillä aterioilla mistä ei ollu kuvaa?kun lounaalla ei näyttänyt hiilaria olevan…oih noi namit näytti hyviltä!!

    1. Thanks jenni 🙂 Anytime! Puurossa oli kaurahiutaleita, heraa, suolaa, maitoa, mct-öljyä, karpalo-pellavarouhetta ja persikan paloja. En vältsisti aina kaikilla aterioilla tankkaa isoja määriä hiilaria vaan ajoitan ne aamun lisäksi treenin ympärille, mutta normaalisti hiilarinlähteinä mulla on ihan perus riisi, pasta tai esim. leipä 🙂 viime aikoina lohkoperunat on myös maistunut 😀

  2. Oliks tää nyt Idan päivä vai Samsungin päivä ? 😀
    SUn kirjoitukset on ihania mut tää nyt meni niin pelkäksi mainostamiseksi että ei oo voi kyllä my dayksi sanoa 🙁
    Saisko samanlaisen ilman sanaakaan Samsungista?

    1. Kiitti Tiina <3 Postaus on toteutettu yhteistyössä Samsungin kanssa, joten se kulkee päivässäni mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *