MUOTOJA LITISTÄMÄTTÖMÄT TRIKOOT – MISTÄ?!

Niin mistä? Oon aina rakastanut sellaisia trikoita, jotka eivät litistä kaikkia muotoja, nimittäin niitäkin löytyy valitettavasti! Kertakaikkisen vaikeaa on joskus bongata sellaisia trikoita, joista diggaisi ihan sikana. Se on kuitenkin sellainen missio joka on koko ajan päällä. Sitten kun sellaiset löytyy, niin tottakai ne pistetään teillekin jakoon!

No minkälaisista trikoista sitten tykkään? Mitkä ovat sellaisia, jotka eivät litistä hanuria vaan joustavat mukavasti? Vatsasta saa vetää sisään, mutta muuten tykkään, ettei peppua ja reisiä imaista littaniksi. Kyllä niitä muotoja saa olla. Arvostan myös korkeaa vyötäröä. Korkea vyötärö tuntuu ihanalta ja sitä pystyy pitämään myös lyhyempien paitojen kanssa. Viimeiseksi taas on ihan kiva, jos jaloissa olevat muhkurat eivät oikein korostu trikoiden myötä. Jotkut kankaat nimittäin tekevät just näin ja ovat aika brutaaleja. On tärkeää, että tuntee olonsa mukavaksi niissä vaatteissa mitä pitää päällä. Nämä ovat ehkäpä tiivistettynä tärkeimmät toivomukseni ja näistä voi saada kuvaa siitä, minkälaisista pöksyistä pidän.

Lilat trikoot TÄÄLTÄ

 

Näistä trikoista kysellään harvakseltaan ja ne ovat todellakin just sellaiset trikoot, joita tykkään pitää ja jotka ovat juuri sitä kangasta mitä etsin. Joustaa, ovat niin mukavat päällä, myötäilee jalkoja eikä litistä muotoja. Yes please! Ootte varmasti nähneet nämä monesti päälläni ja ne löytyvät TÄÄLTÄ! Parhaillaan alessa!

Harmaat trikoot TÄÄLTÄ 

 

No sitten, no sitten! Näitä olen hamsrannut kaikissa väreissä mitä vaan olen löytänyt. Kyllä vaan on joskus kiven alla nämä! Juuri tuota seamless-pöksyissä olevaa kangasta rakastan ja nämä ovatkin olleet niin paras löytö! Kerran kun mainitsin näistä, niin ne loppuivat aika haipakkaa, joten jos et päässyt silloin käsiksi, niin nyt sitten kärppänä! Nämä korkeavyötäröiset harmaat trikoot löytyvät TÄÄLTÄ. Ja mustana TÄÄLTÄ.

Siinä meikäläisen ehdottomat feivoritit muotoja litistämättömiin trikoisiin! Toivottavasti löytyy omia kokoja 🙂 Kivaa päivää jengi!

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA: PARHAAT TIPSIT JALKATREENIIN OLE HYVÄ!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
  1. Kiitti postauksesta. Just noita liloja trikoita olen katsellut täällä ja erottuvat todellakin edukseen ja näyttää sinun päälläsi supermahtavilta! Ja uskon että ovat mukavat päällä. Materiaaleja on lisäksi monenlaisia ja toiset tykkäävät toisista, toiset taas toisista. Mitä niissä sun suosikkitrikoissa siellä materiaalilapussa lukee? Eri kuidut ja niiden seossuhteet vaikuttavat yllättävänkin paljon toisaalta mukavuuteen ja toisaalta kestävyyteen. Tiettyjä trikoita, missä itse viihdyn en välttämättä vie salille, mutta voivat silti olla supermukavat kotioloissa.

    1. Anytime girl! Kiitos ja kiva jos tykkäsit postauksesta 🤗 Nuo lilat on mulla kyllä niin kovassa käytössä että ovat ihan lempparit! Se on just näin että makuja, kroppia ja ihmisiä on erilaisia niin on tärkeä löytää just sellaiset pöksyt joissa itse viihtyy parhaiten 😊 Näissä liloissa näyttäisi olevan 55% Polyamidia, 35% Polyesteriä, 10% Elastaania. Kivaa viikonloppua!❤️

  2. Mua harmittaa niin paljon, kun kaikki trikoot on tehty pitkille naisille 😀 Tämmösen 155-senttisen kääpiön päälle ei mitkään tunnu istuvan oikein nätisti ja lahkeet jää rumasti rullalle nilkkoihin.

    1. Aaaa 😩 Se oiskin hyvä jos eri pituisia lahkeitakin olisi tarjolla! Joskus tuntuu myös että se on joko tai! On joko aivan törkypitkät lahkeet tai sitten sellaiset että nilkat paistaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *