Ida Jemina
Ida Jemina

Muotoja litistämättömät trikoot – 3 treenisuosikkia!

Sis. mainoslinkkejä

Kovasti on treenattu ja muotoja saavutettu, mutta trikoot litistää koko komeuden? I feel you! Tällä kertaa helmikuun suosikit sisältää ainoastaan treenijuttuja! Nämä kaikki kolme asiaa ovat olleet ehdottomia kuukauden suosikkejani. Käydään kimppuun!

1. MUOTOJA LITISTÄMÄTTÖMÄT TRIKOOT

Aina jos löydän uudet seamless-tyyppistä kangasta olevat treenitrikoot, koitan haalia ne vaatekaappiini mitä pikimmiten. Niitä ei nimittäin joka paikassa kasva ja ne ovat suosikkini erinomaisen istuvuuden, joustavuuden ja mukavuutensa ansiosta. Parasta tämän tyyppisissä trikoissa on se, että ne eivät litistä muotoja niin kuin jotkut treenitrikoot saattavat valitettavasti tehdä. No mitkä ne helmikuun suosikkitrikoot sitten ovat? NÄMÄ! Kuosi on myös erinomainen siihen, etteivät mitkään mahdolliset muhkurat näy – bueno!

2. LASINEN JUOMAPULLO

Olen tottunut treeneissä pitämään mukana milloin mitäkin juomapulloa, jonka satun löytämään. Jo jokin aika sitten hankin tällaisen lasisen juomapullon ja jostain syystä unohdin kuitenkin ottaa sen silloin käyttöön. Nyt olen käyttänyt sitä viimeisen kuukauden ajan ja valehtelematta juonut siitä joka päivä! Niin kotona kuin treeneissä. Pullo on siis lasia, mutta sen ympärillä on irrotettava kuori, joten pullon voi hyvin pestä koneessa. Se ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja. En tiedä miksi, mutta veden juominen lasipullosta tuntuu jotenkin tosi paljon raikkaammalta. Olen siis pitänyt tästä kovasti! 

3. CROPPED HOODIES AND SHIRTS

I’ve been all about these lately! Erityisesti treenissä korkeavyötäröisten trikoiden ja lyhyemmän paidan yhdistelmä toimii vain niin hyvin, joten ne ovat viime aikojen kolmannet suosikit!

Punainen pitkähihainen treenipaita
Persikkainen sporttitoppi
Harmaa vetskarillinen toppi
Nämä treenitopit ovat vain niin söpöjä! Mulla on tämä harmaana, vaaleanpunaisena ja vihreänä.
Hihaton lyhyehkö huppari <3 Tämä on vähän pidempi kuin nuo aiemmat.

Ihan loistava kuukausi ollut – tehdään maaliskuusta vieläkin parempi!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HUOMAANKO HAMPAISSANI EROA? VOITTAJAN JULKAISU!

♥ YouTube: Ida Jemina
 ♥ Snapchat: idajemina
♥ Instagram: @idajemina
♥ Facebook: Ida Jemina

Kommentit (10)

 1. Heidi

  En tiedä onko tätä ennen toivottu, mutta olisiko mahdollista saada postausta keinotekoisista makeutusaineista ja sun suhtautumisesta niihin? Valkoinen sokeri kun on pahasta ja sitä vältellään ja nykyään niin monia tuotteita on saatavana sokerittomana, sokeri on vain korvattu makeutusaineilla. Varmasti mikään, makeutusaineetkaan, ei ole terveellistä liiallisesti nautittuna mutta miten terveysvaikutukset satunnaisessa, tai jopa päivittäisessä käytössä? Entä vaikutukset kehonmuokkaukseen? Onko aina ok korvata sokerituotteet makeutusainetta sisältävillä vastaavilla? Moni urheilija kun tuntuu pitävän makeutusaineita ehdottomasti pahempana kuin valkoista sokeria ja siksi olisi kiintoisaa kuulla sinun näkökulmasi asiaan 🙂
  Kiitos muuten älyttömän hyvistä treeniohjelmista, intense ja ubb on täällä suoritettu aika huimin tuloksin!

  • Ida Jemina

   Ihan mahtavaa duunia Heidi!! Niin sitä pitää! 💪💪
   Kiitos postaustoiveesta! <3

 2. JT

  Tuo litistävä vaikutus on muuten myös farkuissa. On puh uppia, muotoilevaa ja vartaloa imartelevaa kaupat pullollaan mutta ne litistävät takaliston vielä pahemmin kuin normaali malliset.

  • Ida Jemina

   Sinäpä sen sanoit! 😭

 3. Janika

  Lasipullot ovat tännekin rantautuneet. EI puhettakaan että joisin vettä enää muovipulloista. Tutkimukset jopa osoittavat että veden juominen kuluneesta limsapullosta aiheuttaa enemmän haittaa kropassa kuin hyötyä, joten lasia sen olla pitää! 😉
  Toinen toivepostaus: miten saat hiuksesi pysymään noin tuuheana? Jos siis ovat aidosti noin tuuheat. Käytätkö paljon ponnaria? Syötkö paljon kananmunia? Muita kikkoja millä pidät huolen hiuksistasi.

 4. Miia

  Heips, mistä ovat nuo punaisen topin kanssa pitämäsi trikoot? Tosi hyvännäköiset (ja ihanan korkea vyötärö)!
  Mukavaa viikonloppua 🙂

 5. Suvi

  Heiiii, mikä koko sulla on noissa ylimmän kuvan trikoissa? 🙂

  • Ida Jemina

   Moi Suvi! Mulla on koko M 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *