Ida Jemina
Ida Jemina

Helppoja mukaan otettavia välipalaideoita – tässä suosikkini!

Sis. mainoslinkkejä

mukaan otettava valipala

Helppoja mukaan otettavia ja urheilijalle fiksuja välipalaideoita kysytään säännöllisesti blogissa. Ravinto on kaiken a ja o, joten se on hyvä pitää mielessä. Monesti kehitys jääkin nimenomaan kiinni siitä, että syödään liian vähän. Kiireessä ruokailut saattavat pahimmassa tapauksessa jopa jäädä väliin ja vasta kun päivä on pidemmällä, huomataan että hups, pitäisi ehkä syödä jotakin.

Ymmärrän! Aina ei jaksa olla kyökin ääressä kasaamassa purkkeja ja joskus on vain muutama minuutti aikaa. Onneksi kuitenkin hyvin helpolla voi saada aikaan ravitsevia välipaloja, joilla voi olla suurikin vaikutus pitkässä juoksussa. Tässä itse käyttämiäni ja hyviksi kokemiani välipalavaihtoehtoja, joita on helppo napata reissun päälle mukaan ja jotka säilyvät lämpimässä.

Välipalaideoita

Protskusheikki, banaani ja pähkinät toimivat yhtenä hyvänä kombona. Vaihtoehtoisesti banaanin tilalla voi syödä myös esimerkiksi riisikakkuja.

välipala mukaanCashewpahkinat
Mikäli on tuskaisen kiire ja kotoa ei löydy kertakaikkisesti mitään, viskaa laukkuun valmiiksi protskulla täytetty sheikkeri ja ota muutamat kalaöljykapselit messiin. Kalaöljyn myötä välipala sisältää myös välttämättömiä rasvahappoja. Monitoimisheikkerit, joissa on irrotettavat lokerot, toimivat loistavasti tähän tarkoitukseen. Jauhe sheikkerin sisälle ja kalaöljyt alempaan lokeroon mukaan.

Valipala ideoita
Hoodie / Shortsit / Tennarit

Mikäli tykkäät leipoa ja kokkailla, kokeile tehdä pellillinen itsetehtyjä protskupatukoita. Siitä on helppo nappaista purkkiin muutamat palaset mukaan ja satsista riittää useampaan välipalakertaan. Tsekkaa resepti ja ohjeet tästä postauksesta.

protskupatukat
Ehdottomasti helpoin ja maukkain välipalasuosikkini on ProPud-vanukkaat. Näistä joskus mainitsinkin, kun niitä ensimmäisen kerran maistoin. Niiiin hyviä! Aivan kuin Jacky-makupaloja, mutta proteiinipitoisia ja laktoosittomia. Mikä parasta, ne säilyvät lämpimässä ja purkissa on mukana lusikka, joten nauttiminen reissun päällä on tehty erittäin helpoksi. Mielestäni oli tosi kiva, kun viimeksi sain muutamalta lukijalta kiitosviestiä siitä, kun vinkkasin näistä. Hekään eivät voineet uskoa, miten nuo oikeasti maistuvat niin samanlaisilta kuin jackyt ja ovat myös koostumukseltaan ihan oikeaa vanukasta. Mutta jos et ole vielä näitä maistanut, suosittelen lämpimästi testaamaan!

propud vanukaspropud
Nyt on myös tullut uusi makukin suklaan ja karamellin rinnalle, nimittäin vanilja ja taas on yhtä vaikea sanoa lempparimakua, kaikki on erittäin hyviä! Viimeksi sain teille lukijoille eksklusiivisen alen noihin vanukkaisiin ja ilokseni voin kertoa, että se onnistui myös nyt! Elikkä kaikki herkulliset maut huikealla -30% alennuksella! Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua, sillä se on voimassa vain tämän viikon. Jee!

EKSKLUSIIVINEN -30% ALENNUS LISÄTÄÄN SINULLE TÄSTÄ! 

Siitä vain sitten välipaloja tankkailemaan! Iloista päivää protskupäät ja energisiä treenejä!<3

Kommentit (15)

 1. Mia

  Löytyykö noita ProdPud vanukkaita täältäkin kaupoista? Itse maistelin noita ekaa kertaa Ruotsissa ja noi oli niiin hyviä! <3 Luulin että niitä ei saa Suomesta ollenkaan mutta oonko väärässä? Toivottavasti hihii 😀

  1. Ida Jemina

   Eikö ookin! 🙂 Suomesta saa fitnesstukusta tilaamalla!

  2. Minimii

   Oo kiitos hyvistä vinkeistä! Menee kyllä heti testiin nuo omatekoiset protskupatukat😋

   1. Ida Jemina

    Eipä kestä! Testaamaan vaan 😊👌

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *