Moi kaikki!!!

Nyt on sitten blogi perustettu yleisön olemattomista pyynnöistä huolimatta! Olen 25-vuotias kuntosalilla viihtyvä tyttö, joka pitää painojen kanssa hengailusta, ruuasta, muodista ja kaikista pinkeistä tyttöjen jutuista.

 
 
 

 

Kuntosaliharjoittelun aloitin noin 7-8 vuotta sitten ja siitä lähtien salilla on tullut treenailtua enemmän tai vähemmän vakavissaan. Urheilutaustaa löytyy kuitenkin pumppailuja ennen muodostelmaluistelun parissa, jota tuli harrastettua noin 13 vuotta. Yleissivistyksestäni saattaakin löytyä jokunen aukko hallilla vietettyjen tuntien ansiosta. Luistelu toi mukanaan menestystä niin SM-tasolla kuin kansainvälisissä kilpailuissakin ja oli mukavaa niin kauan kuin sitä kesti. Nyt on kuitenkin ihanaa keskittyä vain painojen heilutteluun ilman sen kummempia kisasuunnitelmia.


Näihin sanoihin ja tunnelmiin.. toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan seikkailuihini! 🙂

Kommentit (3)
  1. Huh! Luin koko blogin alusta loppuun, ja täytyy sanoa että aivan mahtavaa! Todella paljon apua ja hyödyllisiä neuvoja näin alotteilijalle. Haluaisin vielä kysellä, että jos tahtoo peppuun lisää massaa, mutta lantiolta rasvaa pois… tämä on siis mahdoton yhtälö? Ensin kerätään voimia ja sitten dietataan?
    Tätä lukiessa tuli aina semmonen fiilis, että minäkin menen tekemään porrasjuoksua ja salille treenaamaan. Ihanaa mukaansatempaavaa fitspirationia ;> <3

    1. Apua! Siinä taisikin olla urakka 😀 Mahtavaa kuulla että olet saanut blogista inspistä! Kiitos! Aloittelijalla voi lihas kasvaakin samaan aikaan vaikka rasvaa palaisikin. Joten periaatteessa tuo ei kohdallasi ole ihan mahdoton yhtälö:)

  2. Kysymyspostaus  ja blogin 1v. synttärit! | Ida Jemina
    23.7.2015, 16:51

    […] teidän kaikkien kanssa ja ilolla jatketaan tästä etiäpäin toivottavasti vielä pitkään. Täältä pääset katsomaan ihan ensimmäisen postaukseni […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *