Ida Jemina
Ida Jemina

Mitkä näistä ovat mielestäsi kauneimmat ripset?

Sis. mainoslinkkejäripset-kuudes

Erilaisilla irtoripsillä saa nopeasti katsetta kirkastettua ja luotua monennäköisiä lookeja edullisesti. Ne sopivatkin niin arkikäyttöön kuin spesiaalimpaankin juhlaan. Valinnanvaraa riittää ja joskus onkin vaikea päättää minkälaiset ripset ottaa. Paketeissa olevista ripsistä ei välttämättä ole helposti kuviteltavissa minkälaisilta ne sitten silmissä todellisuudessa näyttävät. Niinpä tämän viikon kauneuslauantaipostauksessa näytän miltä kuusi erinäköistä ja -kokoista irtoripsinauhaa näyttävät niin paketissa kuin silmissä. Näin teidän on helpompi katsoa minkälaiset voisivat sopia mahdollisesti itsellenne.

1.

ekat-ripset ripset-eka

Olin kiinnittänyt jo toisen ripsen kun muistin, että pirskatti eihän minulla ole vielä kuvaa pakkauksesta! Siksi toinen tuosta kuvasta puuttuu. Jos ei ole aiemmin käyttänyt irtoripsiä, näistä on hyvä aloittaa. Sirot ja helposti kiinnitettävät. Sopivat myös arkikäyttöön. Minulle kuitenkin hieman liian lyhyet. Merkki Depend, malli Alexis.

2.

kolmannet-ripsetripset-nn Nämä ovat oikeastaan aika samanlaiset kuin edelliset, mutta pidemmät. Merkki Depend, malli Chloe.

3. 

tokat-ripsetripset-tupsu

Nämä ovat yhdet lemppareistani ja pidän siitä, että osa ripsistä näytti olevan hieman rusehtavia. Se tuo kivasti eloa tupsuihin. Merkki Depend, malli Alayah, tilattu täältä.

4.

neljannet-ripsetripset-hapsu

Nämä ripset taas ovat astetta kaarevammat kuin kolmoset ja vähän lyhyemmät sekä symmetrisemmät. Merkki Depend, malli Leah.

5.

viidennet-ripsetripset-tiheat

Nämä ovat kevyet ja siistit, mutta kuitenkin pitkät ripset. Nauha on hieman paksumpi kuin Depend-merkkisissä, joten se kannattaa kietoa sormen ympärille hetkeksi ennen kiinnittämistä. Näin siitä tulee taipuisampi. Merkki Kardashian Beauty, malli Blink Lash, eli nämä

6.

kuudennet-ripset ripset-kuudes

Sitten taas hieman dramaattisempaa säihkysilmää Kardashian Beautylta. Näitäkin kannattaa taivutella ennen kiinnittämistä, sillä nauha on jäykkä. Lopputulos on kuitenkin mielestäni aika kiva! Löytyy täältä.

Siitä sitten vain tsekkailemaan minkälainen malli miellyttää omaa silmää. Ja hei kannattaa myös katsoa postaus Näin kiinnität irtoripset onnistuneesti, jossa kerron monia avittavia vinkkejä ja kikkakolmosia.

pipopainen
Pipo täältä / Paita täältä / Trikoot täältä

Ihanaa viikonloppua! Edellisessä postauksessa: Proteiinipatukoiden makuvertailu! 

Kommentit (17)

 1. Laura

  Ripset numero 3 ovat noista ehdottomasti mieleeni! 🙂

 2. ilari

  noh tuli mielen et tossa ekasa haettiin aurinkon lositetta tai siis se ylä osa alkoi sillain mmut sit se alaosa ja kontrasti ei ollu tasapainossa,
  kakkonen oli sellane phemee vaikutelma ja ei vetäny silmii taakse tai ne ei jäänny huomiossa ripsien varjoon kun tossa ekassa se yläosa hykkäs silmiin.
  3 e itullu oikeen mitään mieleen ehkä outous sitten ja ei tullu sanaa suusta :D.
  4.
  oli taas sopiva kulmakarvoihinkin ja tasapainoinen en oo siis eenen meittiny ripsii 🙂
  5. taas ehkä omaan makuun liaan paskut ja se huomio jäi niihin eli ehkä liian ovimaks ripsari sitten.
  6. se normaali meikkikö?.
  7. mä aloin hassutelees mielläisn et miltä osi näyttäny jos oisit viellä sen alasosankin vetässy samalla lailal kun ylä osan tee han huvikses sellanen jos viittit ois hassu nähä mille se näyttää 😀

 3. Millade

  Kaikkion kyllä kivoja. Kahet vikat miellyttää näyttävyydellään mun silmää! Mut hei, kysymys! Sulla vissiin oli käytössä duo liima? Miten otat ripset pois silmistä ja ”huollatko” niitä käytön jälkeen?

  • Ida Jemina

   Kyllä duo:lla laitan 🙂 Yleensä kastan silmät veteen ja näin ripset irtoavat helposti. Tällä tavoin saan myös ripset putsattua. Mutta jos taas ripset ovat helposti pilalle menevää matskua ja käpristyvät kastuessaan, otan ne pois varovasti jommasta kummasta kulmasta vetämällä. Eli ilman vettä. Kummassakin tapauksessa poistan jokatapauksessa niihen jääneen liiman sormin.

 4. Elina

  2 ja 6 tykkäsin eniten 🙂 Tykkään pitkistä ja näyttävistä ripsistä 🙂

 5. Ansku

  Ooo! Ihanat nuo kolmoset!

 6. Sofi

  Moikka Ida! Ei liity postaukseen mutta kerroit joskus kauan sitten että sinulla on suihkurusketuslaite ja sen postauksen linkki kertoo vain että tuote on loppu. Osaisitkohan kertoa merkkiä/mallia mikä sinulla on tai vastaavaa hyvää laitetta? En haluaisi huonoa tilata 🙂

 7. Essi

  Moikka Ida Jemina! Kiva postaus, pitääkin käydä kiikuttamassa kotiin nuo 1 ripset ensi viikonlopun juhlia varten. 🙂
  Mulla ois myös yöks kysymys joka menee kylläkin vähän nyt ohi postauksen aiheen. Kysymys koskee riisikakkuja, jotka näyttävät olevan monien (fitness)urheilijoiden suosiossa. Voisitko kertoa mikä niistä tekee niin ihmeellisiä? 😀 onko niissä tosi hyvät ravintoarvot vai mikä niissä vetää puoleensa?

  • Ida Jemina

   Kiva että pidit Essi ja ihania juhlia!
   Riisikakuissa ei mitään sen ihmeempiä ole kuin että ovat käteviä hiilarinlähteitä, säilyvät hyvin ja lähtevät tien päällekin mukavasti mukaan. Eli mitään sen kummempaa niissä ei sinällään ole 🙂

 8. Neetta

  Moi!
  Liittymättä nyt aiheeseen, mutta ajattelin kysäistä apua seuraavaan.
  Aloitin taas säännöllisen liikunnan aktiivisesti pari kuukautta sitten. Nyt harmikseni kuitenkin jalkani murtui ja joudun pitämään kipsiä 6vkoa. Olisiko sinulla vinkkiä miten voisin pitää kuntoa yllä? Tarkoitus oli myös saada painoa alas, mutta aerobisen tekeminen tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta. Voisiko painoon vaikuttaa ruokavaliolla tänä aikana?
  Kiitos ihanasta blogista 🙂

  • Ida Jemina

   Moikka! Harmin paikka! Ruokavaliolla voi ehdottomasti vaikuttaa painoon. Se näyttelee joka tapauksessa suurempaa roolia painonhallinnassa kuin liikunta. Paljon tsemppia paranemiseen! <3

 9. Miten treenaan tällä hetkellä? Paljonko aerobista? – Ida Jemina

  […] Kiitos kysymyksistä ja tsemppiä pimeneviin päiviin! Kurkkaa edellisestä postauksesta: Mitkä näistä ovat mielestäsi kauneimmat ripset? […]

Kommentoi »

Vastaa