MITEN KÄVI KUUKAUDEN TAVOITTEIDEN?

Kääks! Asetin viime kuussa tavoitteet itselleni, joiden piti olla täytettynä viimeistään kuun loppuun mennessä. Lue: APUA! NÄMÄ PITÄÄ SAADA AIKAAN TÄSSÄ KUUSSA! Yksi niistä oli joulukuusen purkaminen niin kuin joku saattaa muistaa hah!

No mutta miten kävi? Mitkä tavoitteet tuli täytettyä ja jäikö joku vielä saavuttamatta?

Joulukuusi on poissa! Oh yes!! Sen purkaminen oli todella syvältä, mutta ai että tuntuu hyvältä kun olkkarissa on taas kolmen kuukauden jälkeen tilaa kävellä!

Seuraava tavoitteeni oli saada mies mukaani Ikeaan. No arvaa onnistuinko? En 😀 Sen sijaan sain houkuteltu hänet mukaani Clas Ohlsoniin, koska sieltä löytyi tarvitsemamme ruuvit Ikea-hyllyn kiinnittämiseen.


Kolmantena tavoitteenani oli lattioiden pesu, koska tää kämppä todellakin kaipasi sitä. Mun innottomuuden lattioiden pesuun paljastaa se, että meidän moppi katkesi kahtia jo kahdeksan vuotta sitten enkä vieläkään ole ostanut uutta. Niinpä selkä vääränä luuttusin täällä lattioita, mutta tulipahan tehtyä!

Viimeisenä tavoitteena mulla oli mennä hammaslääkäriin, koska luoja ties milloin olin siellä viimeksi. Sainkin heti tsemppiviestin sieltä suunnalta, että nyt varaat sen hammaslääkärin heti tai se jää tekemättä. Ja niin mä varasin ja heti seuraavana arkipäivänä suuntasin kauhuissani kohti tarkastusta. Onneksi hampaat olivat kunnossa ja nyt ei tarvitse sitäkään asiaa vähään aikaan miettiä. Voitte potkia mua persuksille taas ensi kerralla!

Aika hyvä saldo! Tää auttoi ihan hirveästi, että kirjasi asiat ylös (ja nöyryytti itseään ne kaikille paljastamalla). Siksi aion nyt heti läväyttää uudet tavoitteet ilmoille ja niiden saavuttamiseen onkin enää se 15 päivää aikaa!


1. Treenit rullaamaan! Whaaat? Kyllä! Oon ollut tässä kovassa flunssassa ja missään nimessä en ole treenannut silloin. Tää tauti on kestänyt ihan hirvittävän pitkään, yli kaksi viikkoa, ja nyt viime päivinä on alkanut selkeästi helpottamaan. Tää on kuitenkin sellainen asia minkä kanssa en todellakaan koskaan ota mitään riskejä ja kartan jälkitauteja kuin ruttoa, joten mieluummin otan huilia niin kauan kuin on tarvis ja menen jumppaamaan pikkuhiljaa vasta sitten kun on täysiä terveitä päivä useampi takana.

2. Uusia terveellisiä reseptejä! Kyllä! Yleensä etenkin arkena tulee syötyä niitä tuttuja hyviksi koettuja ruokia, mutta rakastan improvisoida uusia herkkuruokia ja nimenomaan sillä twistillä, että ne on kokonaisuudessaan hyviä safkoja myös ravinnollisesti. Kun sitten kokeilee jotakin uutta ja vähän funtsii etukäteen mitä aineksia ja yksityiskohtia niihin laittaa, voi löytyä ihan uusia suosikkeja. Jos tässä onnistun, niin laitan heti tännekin jakoon! Esim. tän postauksen ruuat onnistui niin hyvin ah: VÄHÄHIILARINEN JA SUPERMAUKAS RUOKAIDEA! MYÖS VEGAANIVERSIO!


Muita tavoitteita en sitten asetakaan. Mietin, että ottaisinko tavoitteeksi pitää pääsiäisenä vähän lomaa, mutta pidän tän kortin vielä avoimena. Katellaan sitä lähemmin!

Ihanaa alkavaa viikonloppua murut! Tuu ihmeessä seuraamaan mua myös Instagramiin, jos et siellä vielä ole, nimittäin tänään esimerkiksi näytän siellä storyn puolella mun aamupalan! Myös snäpistä löytyy kivoja juttuja, joten pistä idajemina äkkiä seurantaan!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: VOITA LAHJAKORTTI VOLYYMIRIPSIENPIDENNYKSIIN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. Heh, hyvä että kävit siellä hammaslääkärissä ;). Mä jäin ihan miettimään et tuliko jotain noottia sieltä suunnalta, onneksi ei :).
    Nyt voisinkin sit kehottaa vaan olemaan sen pääsiäisen lomalla, sä ANSAITSET sen 🙂 <3

    1. Just tollasia kunnon potkuja persuksille tarvitsee välillä joten tää on ihan sun ansiota!😄🙏
      Oih kiitti IHANA!❤️ Se ois kyllä niin jees 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *