MITÄ VÄLINEITÄ TARVITAAN KOTITREENIIN? MIKÄ ON MUST?

Sis. mainoslinkkejä

Kotona voi vetää kovia treenejä ja hyödyntää niitä joko sellaisenaan tai salitreenien lisäksi. Mutta mitä välineitä niihin tarvitaan? Mitä kannattaa olla ja mikä on must? Entä mitä tarvikkeita minulta löytyy kotoa?

Kaikki välineet, tarvikkeet ja painot ovat toki hyödyllisiä, mutta onnistuneen kotitreenin voi vetää myös ilman mitään välineitä. Ja sehän niissä on juuri parasta. Ei tarvita muuta kuin pieni tila, jossa suorittaa liikkeet ja that’s it! Ja sen tilan ei oikeasti tarvitse olla kovinkaan iso. Toki on mukavaa, jos tilaa löytyy, mutta pienellä pläntilläkin pärjää kunhan hyppii ylös-alas eikä sivulta sivulle 😉 Kotitreeni ei siis jää tarvikkeista kiinni.

Jos taas pitäisi valita yksi ainoa tarvike, joka helpottaa kotijumppia, olisi se ehdottomasti jumppamatto. Se auttaa niin monessa eri liikkeessä pehmusteena, että se on ykkösvalintani.

Jooga-body täältä

Jumppamaton lisäksi usein edullinen ja vähän tilaa vievä valinta on jonkinlainen kuminauha. Sitä pystyy hyödyntämään useassa eri liikkeessä lisävastuksena. Pitkään minulta löytyikin kotoa ainoastaan kuminauha ja tuo mainitsemani matto.

Pikku hiljaa olen alkanut täydentämään valikoimaa tänne kotiin. Pieniä juttua, joilla treenejä on voinut tehostaa entisestään. Nyt täältä löytyy myös kahvakuula (ei vie tilaa sekään), jumppapallo ja nilkkapainot. Näillä voi tehdä jo tosi paljon. Uusimpana hankinta oli nuo nilkkapainot, joilla eritoten pakaroiden aktivointia on helppo harjoittaa.

Näiden kotivarusteiden lisäksi olen ostanut myös ihan kunnolla levypainoja, tankoja, kyykkytelineet ja penkin, mutta tällä hetkellä ne eivät ole kuitenkaan täällä kotona. Näillä olen monesti näyttänyt erilaisia demoja täällä blogissa.

Mutta tiivistettynä mielestäni välineet eivät ole ensisijainen juttu kotitreeneissä, joskin niistä voi saada lisätehoa sekä uusia mahdollisuuksia treeniin. Kotitreeneihin idiksiä voit kurkkia täältä: 

TREENAA HELPOSTI KOTONA – TSEKKAA NÄMÄ 10 TEHOKASTA KOTITREENIÄ!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: JUHANNUS LOOKBOOK – VINKKEJÄ TYYLIIN 

Kommentit (1)
  1. KORVAT HÖRÖLLÄ JA SILMÄT VAAHDOSSA! - Ida Jemina
    22.6.2017, 08:47

    […] MITÄ VÄLINEITÄ TARVITAAN KOTITREENIIN? MIKÄ ON MUST? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *