MITÄ TÄÄLLÄ ON TAPAHTUNUT!

Oi oi oiiiii! Vitsi mulla on ollut ikävä teitä ja oon niin halunnut näyttää teille kaikkea mitä täällä on sattunut sekä tapahtunut! Musta tuntuu, että siitä on suoranainen iäisyys, kun oon päässyt jutskaamaan kanssanne.

Reissasin äitini kanssa ensin Geneveen, jossa vietettiin laatuaikaa kaksistaan. Päivät tehtiin töitä, mutta illalla päästiin kiertämään kaupunkia, syömään, shoppaamaan ja sitä rataa. Oli ihan huikeaa päästä eri maisemiin hengähtämään. Geneve oli ihan älyttömän upea ja kaunis. Ne vuoret ja Geneven järvi olivat niin kauniit. Siellä oli myös ihan supersiistiä kaikkialla eikä roskaa näkynyt niin missään.

Paikastahan sanotaan, että se on kallis ja niin se tietyssä mielessä olikin. Jotkut asiat olivat hintavia, esim. lohirisotto maksoi päälle 30 euroa, mutta sitten taas sushilautanen vain 9 euroa. Riippuu siis täysin mihin paikkaan nokkansa pistää ja missä tekee ostoksia. Ruoka oli joka paikassa järjettömän hyvää! Mulle kyllä tosin maistuu yleensä kaikki, mutta tällä reissulla ruoat meni ihan nappiin.

Näkymät meidän hotellihuoneen ikkunasta

Sain äkkiä monta kaveria. LISÄÄ SNÄPISSÄ: IDAJEMINA


Säät sen sijaan olivat kymmenen astetta kylmemmät kuin Suomessa! Lähdin siis näitä helteitä ja aurinkoa pakoon sataiseen Geneveen ja kun tulin takaisin huomasin, että kaikki täällä on ihan ruskettuneita 😀 ei se onneksi menoa haitannut ja satuttiin aina sopivasti olemaan sisällä, kun pahimmat ropinat kävivät – paitsi kerran kun päätin lähteä yksin harhailemaan ja jätin sateenvarjon hotellille.

Tukka märkänä hotellilla

Ihana reissu ja hauska katsoa näitä kuvia itsekin taas matkan jälkeen! Genevestä tulin sitten yhdeksi illaksi kotiin ja kiireessä pakkasin seuraavaa matkaa varten, joka alkoi seuraavana aamuna. Samalla iskin tänne post-it-lappuja kaappien oviin sen minkä kerkesin (lue: 5 PAHETTANI MIEHENI SANOIN), kun veljeni tuli hoitamaan poikia. Nää karvanaamat ei varsinaisesti ole niin helppohoitosia (tai Urho on, Sisu ei vielä), niin iso kiitos veljelle, kun hoiti poikia. Ne rakastaa kyllä enoa yli kaiken ja Urho alkaa aina täysiä huutamaan, kun näkee hänet. Se on aina hyvin koomista.

Anyway! Seuraavana siis suuntana Mallorcan saari, jonne mentiin viettämään mieheni serkun häitä. Siellä asuu iso lössi hänen puolen suvustaan. Hääpaikka oli ihan älytön. Niin älytön, että viikon reissun aikana käytiin siellä kolmena päivänä vaikka matkaa yhteen suuntaa oli tunti. Käytiin siellä myös vaeltamassa ja ne maisemat oli kyllä kaiken tarpomisen ja hien arvoiset. Siis vau!

Hääpaikalla

Hiking in Alcudia

Nämä Mallorcan matkat on aina aika erilaisia kuin muut reissut. Asutaan siellä sellaisessa pienessä, superidyllisessä kylässä, jossa mummot kiikuttaa penkit talon seinustalle tien varteen ja istahtaa nauttimaan illasta. Siellä ei pahemmin turisteja näy vaikka nyt tuntui, että kyläläiset olivat hieman tottuneet ulkomaalaisiin. Ensimmäisinä vuosina, kun käppäiltiin siellä niin kaikki tuojottivat aivan ihmeissään. Alla olevat kuvat on kaikki tuolta kauniilta maaseudulta missä asuttiin.

Viikkoon mahtui paljon kaikenlaista ja laakereilla ei paljon levätty. Näillä reissuilla löydetään itsemme aina milloin mistäkin random  tilanteesta ja mestasta. Tämä oli miehen serkun morsiamen vanhempien luona, jossa oli kaikkia erilaisia eläimiä.

En kestä kuinka ihana tuo aasinpoikanen oli! Sillä oli niin pehmeät hiukset. Olisi tehnyt mieli ottaa se kotiin! 

Alcudian vanha kaupunki

Oli ihan pakko ottaa kuva tästä, koska tää on niin ilmetty Sisu. Pysyy tossa asennossa aina taitavan pitkään, kun haluaa halailla.

Huikea reissurupeama takana ja nyt on ihan parasta olla kotona! Aikamoinen määrä oli kommentteja ja viestejä ehtinyt kertymään, mutta melkein kaikkiin on jo vastattu! 🙂 niin kiva palata tänne taas!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 VIRHETTÄ OLKAPÄÄTREENISSÄ – EI NÄIN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *