Mitä syön päivisin? Aamupala, lounas, päivällinen?

Mitä syön päivisin? Aamupala, lounas, päivällinen? Mikä on paras vatsaliike? Entä pakaraliike? Koska meen naimisiin?… Aika vastata teidän polttaviin kyssäreihin! 

Mitä syöt päivisin? Aamupala, lounas, päivällinen jne…??

Aamuisin yleensä aina puuroa höysteineen, mutta lounas ja päivällinen sitten vaihteleekin. Puuron sekaan laitan joko maustamatonta heraa tai raejuustoa, marjoja/hedelmiä, kookosöljyä tai esim. pellavansiemenrouhetta. Lounaaksi yleensä jotain lihaa/kanaa/kalaa, riisillä/perunoilla/pastalla/bataatilla, erilaisilla kasviksilla (pakaste tai tuore) ja oliiviöljyllä tai esim. avokadolla. Perusraaka-aineista saa loihdittua tosi erilaisia annoksia. Iltikseksi taas helppo on esim. kanamuna-annos, jonne voi käytönnössä heittää mitä tahansa.

kananmuna-annos
Tässä on:

Kananmunia
Suolaa
Pippuria
Lehtikaalia
Herkkusieniä
Parsakaalia

Moikka! Mulla on sellainen kysymys, että jos sulla on joku päivä tosi tiukka aikataulu, eikä ehdi kokata ruokaa, miten hoidat sen tai millä korvaat?

Puuro! Puuro on halpaa, hyvää, nopeaa valmistaa ja siitä saa helposti eri versioita. 

Toinen kätsy eväs on pähkinät ja protskusheikki. Sheikkiin vielä loraus MCT-öljyä niin saa nopeasti energiaa päivän rientoihin.

Leivät toimii myös, mutta niiden tekemiseen menee itseasiassa yllättävän kauan.

Milloin menet naimisiin?

Täällä perusteellinen vastaus: MILLOIN NAIMISIIN? MILLAISET HÄÄT?


Millaisella treenijaolla treenaat? Paljonko syöt? Millainen makrojakauma sulla on? 🙂

Kesää kohden vedän treenit aika fiiliksen mukaan sekoittaen salitreenejä, ulkotreenejä ja kotitreenejä sekaisin. Siinä ei silloin mitään kiveenhakattua jakoa ole kun kokonaisuus elää myös fiiliksen mukaan, mutta muutoin olen nyt treenannut 3+1 hybridijaolla. Tää kuitenkin vaihtelee aina ohjelman mukaan. Vaihtelu tekee hyvää.

Mielestäni ja monen muunkin mielestä syön aika paljon. Jaksan syödä aika isoja annoksia. Syömistenkin suhteen on päähän jo aika hyvin iskostunut se paljonko sitä ruokaa tarvitsee, joten en mittaile safkoja sen kummemmin. Suosittelen eka huolehtimaan siitä, että proteiinia tulee tarpeeksi ja rasvaa tulee tarpeeksi. Kaikki loput sitten hiilarista. Urheilevan naisen on hyvä saada proteiinia reilu 1,5 – reilu 2 g / painokilo. Rasvaa taas sitten reilu 1g / painokilo ja kaikki loput tämän jälkeen hiilarista, kunnes haluttu energiamäärä saavutetaan.

Missä muokkajengissä luistelit?

Viimeisin sennujengi, jossa luistelin oli Energetics, jota ei enää sellaisenaan ole olemassa.


Mitä oot mieltä treenaamisesta illalla esim. Klo 18-00 välillä? Onko eroja aamureeniin muuta kuin vireystaso?

Treenasin joskus tosi myöhäänkin about 22-23 aikaan ja hyvin kulki treenit. Sillon ne kulki itseasiassa paljon paremmin kuin aamutreenit. Kyse on ehkä eniten omasta vuorokausirytmistä ja siitä, mihin aikaan on tottunut treenaamaan.

Nykyisin taas en voisi kuvitellakaan, että treenaisin noin myöhään. Paras aika treenata itselleni olisi keskellä päivää vireystason kannalta, mutta tuo aika on tosi harvoin mahdollinen hypätä jumpalle. Niinpä oon treenannut nyt aamuisin, mutta se ei missään nimessä ole itselleni paras aika treenata vireystason ja voimatasojen kannalta. Siinä kyllä loppupäivä menee sitten ihan sumeissa energiapiikeissä ja plussaa on myös se, ettei tarvitse psyykata treeniin enää loppupäivästä.

Treeniaikaa valitessa painottaisin vireys- ja voimatasojen sekä täydellisen tarkan optimaalisuuden sijaan sitä mikä on käytännön elämän kannalta paras hetki treenata.

Hei, miten saisin takaisin liikuntainnostukseni? Ja onko sinulla jotain hyvää valmennusta johon ei tarvitse salitreeniä ja ihmiselle joka haluaa laihduttaa?

Tee sellaisia treenejä mistä saa kiksit! Ei sitä kukaan jaksa treenata tavalla joka on tylsää tai uuvuttavaa. Riippuu ihan ihmisestä mistä kukin tykkää ja tietty myös sen hetkisestä fiiliksestä. BWT-kehonpainotreeniohjelmani on just sellainen mihin ei tarvita salia ollenkaan ja joka sisältää jopa 18 tehokasta ja kulutttavaa treeniä kotiin ja ulos. Kannattaa tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ. Näitä treenejä vedän just yleensä kesäisin.

Ää tuntuu että niitä kysymyksii olis aina niin paljon, mutta vihdoin kun sais oikeen luvan kanssa kysellä nii ei tuukkaa ku pari mieleen 😀 mutta mikä on sun mielestä paras proteiinilisä rasvanpolton aikana?

Paras proteiinilisä rasvanpoltonkin aikana on heraproteiini. Tarkoittaen sitä, että samoilla lisäravinteilla pärjää kuin normaalistikin ja mitään rasvanpolttoerikoisuuksia ei tarvita. Itse olen suosinut konsentraattia vaikka siinä onkin hieman enemmän kaloreita kuin isolaatissa. Erot on kuitenkin niin pieniä, ettei sellaisilla asioilla ole käytännön tasolla väliä.

Jaa toinen olis sellanen että jos saisit valita 3 meikkituotetta joita saisit ainoastaan käyttää sun meikissä niin mitkä ne olis?

Hui! Aika paha!! Mun valinnat ei välttämättä olis kaikkien valintoja, mutta sehän tästä tekeekin just mielenkiintoisen. Ottaisin nimittäin esim. ripsivärin sijaan irtoripset ja ne olis mun ykkösvalinta. Eli:

1. irtoripset – pelkästään näillä pääsee niin pitkälle ja näyttää kuin olisi tehnyt enemmänkin. Nyt mulla on käytössä nämä kaunokaiset.

2. kulmaväri – koska jos on isot ripset niin pitäähän sitä olla balanssi niiden kulmien välillä. Ja valitsisin Anastasian Dip Brow:n

3. apuaaaa… tää kolmas on vaikea! Ottaisin varmaan kuitenkin meikkivoiteen ja jos pitäisi sekin tarkemmin valita niin Too Faced Born This Way.

Ja vielä sellanen että olis kiva kuulla jotain että millanen oot ollu nuorena, jotain noloja/hauskoja tilanteita tai mitä asioita nyt mietit kauhulla (vaate/meikki valintoja tms.) 

Vastataan tähän kuvalla:

Mikä on paras Nocco-maku?

Kääk en oo maistanut!

Mikä on sun mielestä paras/tehokkain vatsaliike, pakaraliike, hauis- ja ojentajaliike? 🙂

Paras vatsaliike: corepomput, paras pakaraliike: Hip Thrust, paras hauisliike: hauiskääntö, paras ojentajaliike: työntö niskan takaa. Ja olkapäille vaikka sitä ei kysyttykään, niin tiedän et jengi haluaa kuiteskin tietää: Tämä on mielestäni paras ja tehokkain olkapääliike

Corepomput

Täs kysymys onko sulla jotain ”ongelmii” sun kropassa (joku lihas on yliaktiivinen ja toinen liian laiska, polvi kipeä, ryhtiongelma tai muuta ongelmaa) :)?

Ongelmia on vaikka muille jakaa! No ei, mutta mulla on polvi leikattu ja siinä on isoa rustovauriota, joten se vaikeuttaa menoa niin treenissä kuin esim. rappusten kävelemisessä alaspäin. Sitten mun nilkka myös reistailee, kun siitä repesi nivelsiteet. Se ei onneksi ole niin paha kuin polvi. Myös skolioosi löytyy, joten onhan näitä. Niillä mennään mitä on!


Kiitti kyssäreistä murut! Ens kerralla sit vastauksia teidän herkuttelukysymyksiin!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: ILTANAPOSTELTAVAA MÄTTÖÖN, KEVEÄÄN JA SILLE VÄLILLE!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (2)
  1. Heippa,
    ei liity varsinaisesti aiheeseen; muistatko mistä olet ostanut tuon vaalenpunaisen mekon, joka sinulla on päällä yhdessä postauksen kuvassa? Mekko on ihana!
    Terkkuja,
    riina

    1. Moikka! Se on kyllä aivan ihana ja laadukkaan tuntuinen vaikka olikin tosi edullinen. Löytyy täältä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *