MITÄ PÄÄLLE JOULUNA? JOULULOOKBOOK!

Oiiiii se on ihan just joulukuu ja meikäläisellä ideat pyörii päässä! Mitä syödään, mitä kaikkea annetaan lahjaksi, miten koristellaan kotia ja mitä laitetaan päälle jouluna? Ihanaa! Täällä alkaa jo pikkuhiljaa näyttämään jouluisalta, kun ollaan joitakin koristeita laitettu pystyyn. Joulun parhaimpiin juttuihin kuuluu ehdottomasti just tämä etukäteen fiilistely. Pääsee oikein kunnolla tunnelmaan.

Siksi halusinkin rakentaa vuoden ensimmäisen lookbookin jouluteemalla! Asuja on kiva mietiskellä etukäteen, kaivella kaappeja ja yhdistellä uutta sekä vanhaa. Itse tykkään yleensä pitää jouluna päällä jotakin mukavaa ja teemaan sopivaa. Sellaista jossa on jotakin spesiaalia, mutta jossa on myös rento olla pitkiäkin aikoja. Viime vuonna itseasiassa liihotin menemään yhdellä näistä mekoista ja voi olla, että se osuu valinnakseni myös tänä vuonna. Juhlapäiviä kun on luvassa useampia, niin saa oikein luvan kanssa suunnitella muutamia eri asukokonaisuuksia. Parin valitsinkin tähän lookbookiin pikkujouluteemalla ja muut taas jouluaattoteemalla.

Jes jes jes aloitetaan! Ei kun glögi lämpenemään, pari piparia suuhun, joululaulut soimaan ja joulukuun ensimmäistä viikonloppua fiilistelemään!

1. TÄYDELLINEN NEULEMEKKO

Neulemekko TÄÄLTÄ

 

Aivan supersöpö neulemekko! Täydellisen löysä, mutta kuitenkin muotoon ommeltu. Mahtuu hyvin syömään mahan täyteen jouluherkkuja eikä tunnu missään! Tykkään yhdistää tämän tyyppisen neulemekon joko villasukkiin, tohveleihin tai paksuihin varsisukkiin. Ne tuo kivaa särmää asuun. Tässä mekossa parasta on edullisuus ja se, että se löytyy ihan sika monessa eri värissä TÄÄLTÄ!

2. AIVAN UPEA VARTALONMYÖTÄINEN MEKKO

Pitkä mekko TÄÄLTÄ / Kaulakoru TÄÄLTÄ

 

Wau tästä tuli heittämällä mun yksi suosikeista. Aivan ihana väri ja täydellinen pituus. Rakastan ribbikankaisia mekkoja ja hameita, koska ne joustaa ja imartelevat nätisti muotoja. Simppeliys toimii tän mekon kanssa hyvin, joten yhdistin tämän pitkään kultaiseen koruun ja asukokonaisuus oli sillä valmis.

3. KAUNIS PUNAINEN KIRJAILTU MEKKO

Punainen mekko TÄÄLTÄ / Kaulakoru TÄÄLTÄ

 

No sitten! Tämä oli se mekko jota pidin viime vuonna ja se on aivan ihana! Supernätit kirjailut ja väri just eikä melkein joulun teemaan sopiva. Tässä jälleen parasta on se, että se ei kiristä ja kinnaa mistään.

4. A-LINJAINEN POLOMEKKO

Mekko TÄÄLTÄ

 

Tämä on myös niin mun tyylinen valinta jouluaattoon. Niin simppelin nätti, kivan pituiset hihat, kaunis leikkaus ja nätti aukko yläselässä. Kangas on mukavan paksua eikä mitään ohutta trikoota. Tää on nyt just -30% alessa TÄÄLLÄ!

5. VIHREÄ NYÖRITETTY MEKKO

Vihreä mekko TÄÄLTÄ

 

Uffff tämä nyöritetty mekko sopii niin hyvin myös pikkujouluihin. Vihreä väri ja kultaiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti teemaan. Yhdistä mustien sukkiksien kanssa ja avot! Tää on jo suurimmaksi osaksi loppuun myyty, koska se on huikeassa -56% alessa!! Kato jos omaa kokoasi löytyy vielä TÄÄLTÄ.

6. KOPS KOPS TÄÄLTÄ TULLAAN!

Punainen kietaisupaita TÄÄLTÄ / Raitahousut TÄÄLTÄ / Punaiset nilkkurit TÄÄLTÄ (ALESSA!!)

 

Halusin yhdistellä kaappieni kätköistä jonkin asun, jossa olisi lahkeet! Vaikka mitä luultavimmin kallistun mekon puolelle jouluna, niin mistä sitä tietää, jos mieli muuttuu! Me saadaan muuttaa mieltämme just niin monta kertaa kun halutaan, joten siksi varuille on hyvä olla mietittynä myös jotain muuta. Ja vitsit kuinka kiva yhdistelmä tästä tulikaan! Diggaan ihan sikana! Raitahousut (nää joustaa!), punainen kietaisupaita ja punaiset korot tottakai!

7. LÄMMIN RAITANEULEMEKKO

Neulemekko TÄÄLTÄ

 

Tämä neulemekko on ollut niin mukava ja pehmeä päällä, että se on varteenotettava kandidaatti tässä asujen taistossa. Oon pitänyt sitä jo nyt niin paljon ja värit sopii mun mielestä täydellisesti myös jouluun.

8. PIKKUJOULUHUUMAA

Mekko TÄÄLTÄ / Punainen laukku TÄÄLTÄ 

 

Uuuuu tässä mekossa on sitä jotain! Kangas on joustavaa eikä jäykkää. Ribbi toimii jälleen, joten se imartelee nätisti kurveja. Kultaiset napit taas tuovat kivaa yksityiskohtaa lookiin. Yhdistin tämän vielä punaisen laukun kanssa ja johan toimi hyvin tämän harmaan mekon kanssa!

Jes! Ei kun ihanaa joulukuun alkua! Tehdään tästä kuukaudesta ikimuistoinen! Fiilistely alkaa ihan viimeistään n..y..t..NYT!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HYI JA TAAS ON TALIT NÄHTÄVILLÄ! 3 STEPIN NAAMAN TEHOPUHDISTUS!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *