MITÄ MIEHESI AJATTELEE SIITÄ ETTÄ OLET BLOGGAAJA?

Sis. mainoslinkkejä

Heeiii long time no see! Mahtava päästä jubaamaan kanssanne! Tässä viime aikoina on ollut sen verran hässäkkää, että minua ei ole paljon näkynyt ja kanavani ovat pysyneet hiljaa. Se saa luvan päättyä nyt!

Mietin, että mistä sitä pitäisi tällaisen tauon jälkeen kirjoittaa ja ajattelin, että eiköhän jatketa siitä mihin viimeksi jäätiin ja mistä olette kovasti odottaneet postausta – eli vastauksia kysymyksiinne parisuhteesta! Tehdään tähän vielä sellainenkin pikkulisä, että annetaan myös miehelle puheenvuoro samoihin kysymyksiin. Vastattiin kysymyksiin erillään niin, että ei nähty mitä toinen kirjoittaa. Apua, aloitetaan!

Haluaisin tietää onko miehesi samanlainen jumppapirkko kuin sinä, niinku sanonta kuuluu: train together, stay together.

Minä: Hahaa! Hmmm kai se taitaa olla! Yhdessä tulee yleensä treenit tehtyä ja sitä kautta saman verran treenailtua, joten vastataan kyllä.

Hän: Useimmiten treenataan yhdessä, taidan siis olla ainakin joskus jumppapirkko.

Ottaako mies sun kuvat? Meneekö kuvaus sujuvammin kuin ennen, onko se tylsää sille toiselle osapuolelle?

Minä: Suuren osan kuvista ottaa juurikin tuo rakas jumppapirkkoseni. Kuvaustuokioissa ja kuvattavana olemisessa ehdottomasti kehittyy koko ajan, joten siinä mielessä se sujuu paremmin kuin ennen. Riitoja sen sijaan on ihan yhtä paljon kuin ennenkin hah! Ei mutta kuvat ovat suuri osa blogia ja olen onnekas, että oma miekkonen niitä jaksaa ottaa. Hän rakastaa kuvaamista, joten ei se taida tylsää olla. Minä sen sijaan kärsimättömänä luonteena pihisen jossain staattisessa punnerrusasennossa, että ota nyt se kuva, kun toinen vasta vaihtaa linssiä. On se kyllä välillä semmoista komiikkaa että!

Hän: Otan yleensä kuvat, paitsi tietysti Idan räpsiessä selfieitä. Tykkään kuvaamisesta, joten se ei omasta puolesta ainakaan tunnu tylsältä. On oikeastaan etuoikeus, että omasta takaa löytyy kameran edessä viihtyvä kaunis nainen, jonka kanssa pääsee harrastamaan kuvaamista. Tekemällä oppii, joten varmaankin sujuu nykyisin sulavammin kuin joskus ennen.

Onko kumpikaan teistä mököttäjä tyyppiä? Jos on niin kauanko pisimillään jaksaa mököttää? 😀

Minä: Hauska kysymys! Ei varsinaisesti taideta kumpikaan olla mököttäjiä, mutta suuret erot meillä on kyllä tässä asiassa. Itse olen sitä tyyppiä, että haluan asioiden etenevän sormia napsauttamalla. Pyydetään anteeksi, annetaan anteeksi ja jatketaan siitä mihin jäätiinkin. Toinen puolisko taas on ihan eri maata ja prosessoi asioita huooooomattavasti pidempään. Ja se jos mikä taas tekee nannaa tälle luonteelle.

Hän: Mököttäjä ei ehkä kuvasta kumpaakaan kovin hyvin, mutta olen kyllä Idaa pitkävihaisempi. Ns. vahvaluontoisia taidetaan joka tapauksessa molemmat olla eli pahimmillaan aika tulikivenkatkuisia yhteenottoja on tullut käytyä läpi yksi jos toinenkin.

Mitä miehesi ajattelee siitä, että olet bloggaaja?

Minä: 100% tukee.

Hän: Mikäs siinä, saa ihan vapaasti blogata, kunhan ei meikäläistä vedä näppiksen ääreen. Ei mutta hetkinen, miten tässä muuten näin pääs käymään..

Aidosti ei haittaa yhtään, Ida jakaa niin monelle hyödyllisiä ja hyviä juttuja, että se on vain hienoa. Aluksi oli kylläkin vähän outoa, kun yhtäkkiä huomasi, että ihmiset alkoivat tunnistaa Idaa kaduilla.

Meinaatteko ottaa kolmannen koiran?

Minä: Ei vielä piiiiiiitkään aikaan, mutta kenties joskus. Olen keksinyt sille jo nimenkin, mutta tuo toinen ei voi sietää sitä 😀 

Hän: Kunhan Sisun pentu-/teiniajasta selvitään ja se aikuistuu, niin jossain vaiheessa todennäköisesti Ida taas ylipuhuu ottamaan jälleen yhden lisäriiviön. Sillä on itse asiassa jo nimiehdotuskin mielessä, mutta se on niin typerä, etten ole vielä sille lämmennyt, vaikka aiemmat nimiehdotukset menikin ihan nappiin. Ehken sitä kehtaa laittaa tähän. Huomaatte kyllä sitten jos joskus tulee jotain juttua someen uudesta pennusta ja se nimi lävähtää verkkokalvoille.

Sano 3 asiaa joissa olette samanlaisia ja 3 asiaa joissa olette erilaista.

Minä: Samanlaisia: Meillä on samanlainen arvomaailma, ronski huumorintaju ja työmoraali.

Erilaisia: Niin kuin tässä on jo saattanut pariin otteeseen käydä ilmi, minä olen paljon kärsimättömämpi kuin hän. Hän on myös rauhallinen siinä missä minä olen all over the place. Kiinnostuksen kohteissa meillä on myös eroavaisuuksia; hän on musikaalisempi (kitaristi), taiteellisempi ja kaikista maailman teknisistä (kameroista yms) asioista kiinnostunut, siinä missä minä joka olen harrastanut pianonsoittoa soitan pianoa huonommin kuin hän, piirrän tikku-ukkoja enkä koskaan vapaa-ajallani alkaisi tutkimaan joitakin kameroiden linssejä.

Hän: 

Samanlaisia:

Molemmat ovat äärimmäisen eläinrakkaita, joille erityisesti koirat ovat lähellä sydäntä.

Kumpikin meistä haluaa keskittyä olennaiseen niissä asioissa, joihin investoimme aikaa. Tämä on ehkä vähän ympäripyöreästi ilmaistu, mutta oikeastaan asiassa kuin asiassa fokus on kulloisessakin aiheessa ylimääräisen tilpehöörin sijasta ydintekemisessä.

Molemmilla on aika samanlainen maku ruoan suhteen. Yhdessäolon aikana ollaan opittu toisiltamme paljon ja ainakin omasta puolestani Idan suosikkimakuelämyksiin tykästyminen kuuluu myös näihin asioihin. Ennen en esimerkiksi kauheasti välittänyt meren antimista, mutta nykyisin kun pöytään isketään kunnon frutti di maret, niin kyllä kelpaa. Toisaalta Ida on onneksi oppinut, ettei naudan sisäfileepihviä olekaan välttämättä pakko käristää ihan kuivaksi asti..

Erilaisia:

Ida on ehkä kärsimättömämpi ainakin tietynlaisten asioiden suhteen. Esimerkiksi ensimmäisenä yhteisenä jouluna laittelin varastossa lojunutta tekokuusta kuntoon asetellen ja suoristellen myttyyn painuneita oksia yksi kerrallaan mahdollisimman tuuhean sekä autenttisen näköisen vaikutelman toivossa. Jossain vaiheessa Ida tuli huoneeseen ja ihmetteli, että vieläkö mähmin sen kuusen kanssa. Oli itse kuulemma aina vain vetäissyt parilla pyyhkäisyllä oksat suunnilleen osoittamaan ulospäin ja homma on sillä selvä.

Ida on meistä impulsiivisempi, itse tykkään harkita ja pohtia enemmän.

Ida osaa kaikki suomenkieliset lastenlaulut ulkoa jostain syystä ja laulaa niitä välillä touhutessaan ympäri kämppää. Se on kyllä ihan viihdyttävää ja biisikirjon laajuus vaikuttava, mutta itse en niistä useimpia ole aikaisemmin edes kuullut.

Paita täältä / Housut täältä / Kengät täältä

Suuret kiitokset kysymyksistä teille ja kiitos myös isommalle puoliskolle, kun tuli tänne rustailemaan 🙂 Kurkkaa myös: Kauan ollaan oltu yhdessä? Missä tavattiin?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KUMPI KEKSI KOIRIEMME NIMET?

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (4)
  1. Ihana postaus!! Ja alkoi ihan itseäkin hymyilyttää joissain vastauksissa kun oli niin samankaltaisia! Sulla on kyllä ihan super pitkä tukka huomasin nuista kuvista. Onko ihan omaa vai pidennyksiä 🙂

    1. Tosi kiva että pidit Veera! 🤗 Oli kyllä itsellekin hauska katsoa mitä toinen oli vastannut 😀 Näissä kuvissa on tukassa clipsit 🙂

  2. IHANA postaus!!! 😀❤️

    1. Ihan mahtavaa että tykkäsit Anni! 😙😙 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *