MITÄ MAAILMALLA AJATELTIIN SUOMESTA?

Hei ihanaa uutta viikkoa jengi! Musta tuntuu, että tää sama viikko vaan jatkuu jo kolmatta viikkoa putkeen, koska on ollut sellaista haipakkaa, ettei vapaapäiville liiemmin ole ollut aikaa. Olin viime viikon Women’s Bestin kuvausmatkalla Itävallassa ja Italiassa, mikä oli aivan mieletön reissu! Niin kauniita maisemia, että olisin vain halunnut tuijotella niitä ikuisesti! Kiirettä riitti ja kuvauspäivistä otettiin kaikki irti, joten laakereillaan ei kuitenkaan päässyt lepäilemään. Tehtiin niin makeita kuvausjuttuja, mutta kuitenkin sen verran salaisia, etten saanut vilauttaa niistä mitään. Myöhemmin toivottavasti!

Tutustuin taas ihaniin uusiin tyttöihin ja tuntui, kuin olisin ollut jossain leffassa, kun jaoimme kolmimakkarisen sviitin Italiassa yhdessä. Privaatti pooli, poreamme, sauna, tähtitorni ja kuntosali oman huoneen sisällä. Pääsin leijumaan saunan lämmitystaidoillani ja kertomaan, kuinka kertakaikkisen pimeää täällä tällä hetkellä on. Osa tiesi revontulet sekä lasi-iglu-hotellit ja haaveili näkevänsä ne joskus. Opetin myös jengille, kuinka meillä tervehditään sanomalla ”moi” sekä hyvästellään sanomalla ”moimoi”. Tää oli jengin mielestä hauskaa. Jaettiin myös joitakin sanontoja hollantilaisen Sophien kanssa ja ”Kell’ onni on, se onnen kätkeköön” vei kyllä voiton ylivoimaisesti ja hide your happiness, oli aivan hitti!

Kaikki tuotteet on nyt Black Friday alessa Women’s Bestillä! Tämä asu on TÄÄLLÄ!

Suomenkielestä ylipäätään tiedettiin, että se on vaikeaa. Kun muiden ”sininen” oli: blue, bleu ja blauw, pomppasi tuo SININEN taas edukseen. Mun mielestä on parasta, kun eri kulttuurit pääsee kohtaamaan ja saa kuunnella muiden maiden tavoista. Meitä kun oli Egyptistä, Serbiasta, Ranskasta, Itävallasta, Hollannista ja Briteistä – kaikki eri paikoista. Kyllä siellä revettiin monesti sillekin, kun mun oli kerta kaikkiaan saatava tietää nähdäänkö me aamulla lentokentälle lähtiessämme klo 5.00 vai 5.15. I need to know! Muille tämä oli ilmeisesti yksi ja sama aika, mutta ei suomalaiselle tietenkään!

Törkyhyvä kombo! Laitoin huuliin Carli Bybel x IL MAKIAGE. Jäätävän hyvä! Tää setti on parhaillaan alessa, mutta mun alekoodilla saa vielä -20% lisää alea! Se on ”IDA” ja toimii kaikkiin IL MAKIAGE-tuotteeisiin täällä!😍🙌

Anywayyyy! Nyt on taas kiva olla Suomessa ja saada jälleen normaaleista rytmeistä kiinni. Hauska päästä sitten myöhemmin näkemään, minkälaista matskua reissusta tulee ulos.

Pojilla taisi myös olla yhtä ikävä mua, kun mulla heitä. Tsemppiä uuteen viikkoon ja palataan taas pian😘

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 7 MAHTAVAA SELKÄLIIKETTÄ – NÄITÄ ET VÄLTTÄMÄTTÄ TIENNYT VIELÄ!

 

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Heippa!
    Mistä nuo womens best vaateet tulevat? Tai tuleeko tulleja tai alv jos tilaa 🙂

    1. Moiii! Ei tule tulleja tai mitään lisämaksuja, koska tuotteet tulee EU:n sisältä Saksasta! 😍👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *