Mitä kuuluu?

Sis. mainoslinkkejävlogia

Hello beautiful people! Mikä meininki? Tänään turistaan ihan niitä näitä pitkästä aikaa!

Onko kellään muulla sellaista fiilistä, että kulunut vuosi alkaa pikkuhiljaa painaa päälle? Oma vuosi on ainakin ollut suhteellisen rankka sekä kiireinen ja tässä vaiheessa takki alkaa olemaan jo melko tyhjä. Pimeiden iltojen myötä sitä tuntuu tarvitsevan entistä enemmän lepoa ja olenkin sitä kropalle sekä mielelle antanut aina silloin kun siihen on tarjoutunut tilaisuus. 

Eilen piipahdin A-lehtitalolla, jossa napsaistiin uudet kuvat, jotka pian täällä sivulla sitten tulevat näkymään. Näin myös muutaman muun bloggaajan otoksia ja tosi kivalta näytti! 

Kuvausten jälkeen kiiruhdin suoraan syömään meksikolaiseen ravintolaan Offerilla:lta saamallani lahjakortilla. Ennen autolle pääsyä vedin komeasti vuoden ensimmäiset lipat siinä parkkipaikalla. Ai että se oli komea kaari. Olin saanut kassillisen lehtiä mukaani ja nekin leijailivat oikein hidastetusti ympärilläni.  No mutta siitä selvittiin onneksi ehjin nahoin. Mitä nyt tarkoituksellisen rauhallisin liikkein yritin esittää, ettei tässä mitään noloa tapahtunut.

Ravintolaan kuitenkin päästiin kommelluksitta ja hurjasta ajokelistä huolimatta. Diili sisälsi vapaavalintaisen menun kahdelle ja vatsa tuli kyllä täyteen. Noilla tarjouksilla voi säästää ihan huimasti, joten suosittelen aina kurkkaamaan meneillä olevat tarjoukset, jos on esim. menossa syömään, kampaajalle taikka hierontaan. Myös lahjaksi olen ostanut monesti eri juttuja kuten keilausta, melontaa ja monia ravintolakeikkoja sushista kiinalaiseen. Viimeksi kesällä kävin kampaajalla löytämälläni diilillä ja nyt kohta olen menossa taas tällä tarjouksella. Ihan muikea alennus. Voin vaikka sitten myöhemmin näyttää minkälainen letti tulee.

nachoja

Huomenna onkin sitten taas vähän isompi kuvauspäivä Eevin kanssa ja nämäkin kuvaukset liittyvät FitFashionin uudistumiseen. Suunnitelmien mukaan tosi hauska ja jänskä päivä tiedossa. Kiva kun joku muu tekee meikin, hiukset ja stailauksen. Ei tarvitse itse kiroilla hiusten laittamisen kanssa niin kuin minulla usein tuppaa viime minuuttien häsellyksessä tapahtumaan.

Mitäs muuta, mitäs muuta? Nyt kun lumi on maassa ollaan Urhon kanssa käyty metsässä rämpimässä. Kesällä sitä on joutunut välttämään kyiden takia, mutta nyt on taas parasta kun pääsee luonnon keskelle talsimaan. Venekin saatiin sopivasti nostettua ihan viime tingassa ennen lumien tuloa. Se kuvastaakin tiivistetysti luonnettani, että kaikki tehdään kyllä ajallaan, mutta ei missään nimessä turhan aikaisin etukäteen, vaan viime hetkillä. 

Treenit ovat menneet omalla painollaan perusmeiningillä ja tällä hetkellä jalat sekä kannikat ovat kipeinä koirapuistossa hyppimisestä. Juu ei varmasti ollut ihan tervejärkisen näköistä touhua vetää toppatakki päällä hangessa askelkyykyillä aitausta ympäri. Kyykkyhyppyjä, askelkyykkyjä, penkille nousuja jne. Kukaan muu ei jostain kumman syystä lähtenyt seurueestamme mukaan jumppakierrokselleni, mutta koirat olivat kyllä heti messissä. 

askelkyykkysettihousut
Toppi / Trikoot / Kengät. Kun tässä korkeavyötäröisistä trikoista on ollut puhe, niin näissä on myös ihana tuo vyötäröosuus.

Tänään olisi vielä ohjelmassa töitä ja Urhon kanssa ulkoilua sekä illalla sitten odottaa toivottavasti rentouttava hetki lämpimän glögikupposen kanssa. Ensimmäinen kuva on pikku vihje siihen, mitä täällä taustalla myös on käynnissä 🙂 Oikein mukavaa iltaa kaikille!

Edellisessä postauksessa: Näillä vinkeillä ruokalaskua pienemmäksi

Kommentit (23)
  1. Fitnessuväkirjat? 😉

    1. Haha *päiväkirjat

      1. Jotain muuta 😉

  2. Mä en kestääää jos fitnesspäiväkirjat !!!!! Iiiiiiik 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    1. Hih ei oo tällä kertaa fitnesspäiväkirjat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *