MITÄ KATSOA YOUTUBESTA? 5 JOIHIN OLEN KOUKUSSA!

Ihanaa maanantaita jengi! Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! Mulla ainakin oli touhun täyteinen, kun olin lauantaina Apcon-messuilla Björn Borgin kanssa näkemässä teitä kaikkia ihania seuraajia! Vitsi kuinka makeeta oli päästä halaamaan ja jutskaamaan teidän kanssa! Ootte ihan supereita!!

Nyt on energiat taas niin katossa että!! Täällä kun vääntää yksin duunia menemään, on niin siistiä päästä näkemään teitä oikeasti ihan face to face! Näitä pitää ehdottomasti järkätä lisää!

Eilen taas sitten oli mun kummipojan konfirmaatio ja vitsit kuinka tunteikasta se oli! Ripariajat oli kyllä niin kultaa, että osaa jotenkin hyvin samaistua niihin fiiliksiin. Mulla on ainakin jäänyt niistä ajoista jotenkin tosi vahvat muistot. Sitten kun kirkossa lähti aina jokin tuttu laulu soimaan, hoin vain vedet silmissä itselleni, että nyt et rupea saakeli vollottamaan! On se sellaista… Muistan kuinka olin just itse päässyt ripiltä, kun musta tuli kummitäti ja nyt mun kummilapsi on sen ikäinen. Jännä fiilis!

Eikä siinä vielä kaikki! Nyt musta tulee mun bestiksen lapsen kummitäti ja hän taas oli mun kanssa samalla riparilla. Mind blown! On tää elämä joskus sellainen jännä ympyrä että!

Mutta! Kuulumisten lisäksi ajattelin tänään tulla jakamaan teille tämmöisiä random-juttuja, joista oon pitänyt ja jotka pyörii meikäläisen arjessa säännöllisesti. Mulla on tapana iltaisin ennen nukkumaanmenoa katsoa padilta jotain rentouttavaa Youtubesta. Suurin osa kanavista ei nimittäin todellakaan ole rentouttavia juuri ennen nukkumaanmenoa katsottavaksi vaikka niitä muuten seuraisinkin ja ne loistokanavia olisivatkin. Iltakatsomiseen kuitenkin karsiutuu vain sellaset kanavat, jotka rauhoittaa mieltä, mutta jotka on kuitenkin myös mielenkiintoisia. Näitä kanavia en katso koskaan muulloin kuin iltaisin vaikka tekisi mieli! Haluan säästää ne juuri tähän tarkoitukseen! Jos siis haluat rentoa katsottavaa, tässä tulee mun youtube-iltakatsomislista! Jos oot joskus katsonut mitä tahansa näistä, niin kerro!! Ois niin hauska kuulla, sillä nämä ei välttämättä ole kaikkien tiedossa.

Mitä katsoa YouTubesta iltaisin? 5 suositusta!

Tucker Budzyn

Jos kaipaat lyhyitä, rentoja ja ennen kaikkea hauskoja koiravideoita, tsekkaa tämä! Tällä kanavalla seurataan Tucker-kultaisennoutajan elämää. Milloin hän maistelee ja arvostelee erilaisia ruokia, ihmettelee sähköhammasharjaa tai pääsee mukaan hämmästelemään autopesua. Niin hauskasti tehdyt videot – tsekkaa ja huomaat pian hymyileväsi!

Sailing La Vagabonde

Törmäsin tähän kanavaan sattumalta ja jäin koukkuun jopa niinkin pahasti, että aloitin vähän aika sitten heidän kanavansa katsomisen ihan alusta asti monen vuoden takaa. Tällä kanavalla pääsee seuraamaan nuorta pariskuntaa (nykyisin perhettä), joka hyvin vähäisellä purjehduskokemuksella lähti seilaamaan ympäri maailmaa. He tekevät videoita heidän erilaisesta ja tavanomaisuudesta poikkeavasta tavasta elää seilaten merellä. Niin rentouttavaa ja mukavaa katsottavaa.

Living big in a tiny house

Tämä on niin random, mutta niin hyvä, jos tykkäät fiilata asuntoja! Jokaisessa jaksossa kurkataan jonkun eri hemmon kotiin, joka ei kuitenkaan ole mikään normaali talo, vaan hyvin pieni sellainen. Usein talot on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja ovat muutenkin ekologisia, persoonallisia sekä todella paljon edullisempia kuin normikämpät. Joidenkin talojen hinnat ovat jopa niinkin alhaisia kuin 5000 euroa. Niin mielenkiintoista ja inspiroivaa sekä mukavan rentouttavaa katsottavaa etenkin ennen nukkumaanmenoa. Tästä oon teille joskus vinkannutkin, mutta pakko pistää jakoon uudelleen!

MAX AND LEE

Samaten tämä! Kuinka leppee kanava! Muistaako joku kun kerroin tästä? Nää tyypit asuvat pakettiautossa ja reissaavat ympäri maailmaa. Mukana kulkee myös ylisöpö ja rauhallinen Occy-koira. Tämän pariskunnan energia on rauhoittavaa, mukavaa ja lämmintä. Se iskee heti omiin mieltymyksiin. Rasittavia tyyppejä ei jaksa katsoa, vaikka idea kanavalla voisikin muuten olla hyvä. Näiden kohdalla ei tuu yhtään sellaisia viboja ja heidän reissaamistaan on mielenkiintoista katsoa. Parasta iltakatsottavaa.

Bob Ross

Jos oikeasti, siis ihan oikeasti, haluat rentoutua ja nukahtaa, katso tätä rauhoittavaa, ylimukavaa, pehmeällä äänellä puhuvaa maisemakuvien maalaajaa Bob Rossia. Hän maalaa sekä opastaa kannustaen samalla katsojaa – ”you can do it”. Parasta hänessä on juurikin tämä elämänasenne. Yhden puunoksan maalattuaan, hän maalaa aina toisen, sillä tarvitseehan jokainen kaverin. Ylisymppis!

Siitä niin valkkailemaan ja meikäläisen iltalistaan tutustumaan! Tää viikko ollaan stressaamatta ja otetaan mukavasti! Leppeetä maanantaita!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KAIKKI IRTI JALKALIHAKSISTA! KOKEILE NÄITÄ TREENIN LOPPUUN!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
 1. Hei Ida.

  Olen seurannut sinua vuosia ja nyt taidan kommentoida ensimmäistä kertaa ;). Tykkään kirjotuksistasi.

  Kiitos hyvistä linkki vinkeistä. Itsekin seuraan muutamaa noista. Ensimmäinen oli ihan huippu!
  Täällä iltakatsottavat ovat:
  https://www.youtube.com/user/nomadicfanatic/videos?flow=grid&view=0&sort=dd ( elämää matkailuautossa tien päällä )

  https://www.youtube.com/channel/UCasvDNJLIODOEO1YBNKBnGQ/videos (samaa sarjaa kuin edellinen, mutta mausteena kaksi suloista koiraa <3 )

  https://www.youtube.com/channel/UCL7n1UgTK1ek9o6MMxl7FBQ/videos (jälleen samaa sarjaa, mutta suomalainen pariskunta :))

  https://www.youtube.com/channel/UCwtDifOCpSBDe5yJZdIMtXw/videos ( samalla mennään, pariskunta tienpäällä. Nainen kuullosta välillä ihan Part Simpsonilta xD)

  https://www.youtube.com/channel/UCWq4rBWfctWP0duZwofs61w/videos ( ..ja samaa. Ovat parhaillaan matkalla Suomessa.)

  https://www.youtube.com/user/spannerheadz/videos ( Tässä purjehtia pariskunta ja kissa seikkailevat maailmalla, suuntana taitaa tällä hetkellä olla Japani)

  -Neito Napapiiriltä

  1. Moi ihana! Voi vitsit mahtavaa että tulit kommentoimaan ja olet viihtynyt täällä jo pidempään!😍❤️ Eikä! Ihan superlista! Aion todellakin kurkkia jokaisen! Kiitos! Itselleen uusia kanavia on niin vaikea löytää, joten on kiva laittaa aina vinkit ja kokemukset eteenpäin😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *