”Mistä toi on?”

Superia maanantaita jengiläiset! Silloin tällöin blogiin pomppaa kysymyksiä: ”Mistä toi paita on?” Mistä noi housut on? Mistä tuo takki on ostettu?”

Yleisin vastaus näihin kysymyksiin on ”Se on vuoooooosia vanha ja ei valitettavasti taida löytyä enää mistään.” Tykkään pysyä ajan tasalla vaatteiden suhteen ja komeroa tulee päivitettyä tasaiseen tahtiin. Silti kaapistani löytyy hurja määrä myös vanhoja releitä, koska mitä niitä pois heittämään. Moni vaate pysyy hyvässä kunnossa ja muodissa pitkään. Mitä enemmän on valinnan varaa, niin sen parempi totta kai – olivat ne sitten uusia tai vanhoja. Siksi voin myös hyvillä mielin joskus päivittää uusia kuteita kaappiin, kun tiedän, että niitä tulee joka tapauksessa käytettyä pitkään.

Etenkin kevät on sellaista aikaa, että pieni päivitys ja uudet tuulet ovat paikallaan. Tänään ajattelinkin vilauttaa mitkä uudet suosikkijutut saivat luotani uuden kodin. Ja nyt ei onneksi joudu vastaamaan kysymyksiin ”se on vuosia vanha”, sillä näitä vaatteita (ainakin toivottavasti) löytyy vielä.

Kevät ja kesä ovat erilaisten juhlien aikaa. On valmistujaisia, häitä, rippijuhlia, synttäreitä.. Vaikka juhlat ovat tervetulleita, usein on aina sama ongelma – mitä laittaa päälle? Nämä kauhun hetket takaraivossa kolkuttaen päätin, että tänä kesänä en aio tuskan hiessä penkoa kaappeja ja todeta, että ei ole mitään päälle pantavaa. Siksipä tilasin tämän ihanan keväisen mekon tulevia pirskeitä varten. Valinnan vaikeus meinasi iskeä väriä valitessa, sillä niin monet värit olivat niin kauniita. Mekon mukana tuli myös olkaimet, joten voi valita pitääkö kanssa vai ilman. Näitä löytyy täältä.

mekko netista mekko-oranssi-

Mekon kyytipojaksi sopi erittäin hyvin tuo kaunis Pieces-kaulakoru.

poncho

Ehdottomasti yksi eniten odottamistani vaatteista oli tämä poncho. Näen niin jo tuon päälläni lämpimillä keleillä farkkushortsien kanssa. Ihan täydellinen ja edullinen löytö! Jalassa taas on uudet Stricta-housut, jota minulla löytyy jo toisessa värissä. Olen ollut niihin supertyytyväinen, koska ne venyvät ja paukkuvat joka suuntaan, mutta eivät venähdä. Housut löytyvät täältä.

kevat takki

Tähän takkiin taas ihastuin ensisilmäyksellä ja se tulikin tarpeeseen, sillä kaapista löytyvät talvitakit alkavat jo olemaan hieman liian lämpimiä näille keleille.  Nyt on taas millä kulkea.

Sellaisia keväisiä päivityksiä tällä kertaa ja usko tai älä – KAIKKI alle kahdella sadalla House of Brandonilta! Vielä on kokoja jäljellä, mutta kokemuksesta voin sanoa, että nopeat syövät hitaat! Aurinkoista päivää kamuset!

Kommentit (9)
  1. Heippa! Osaatko sanoa että onko noi ne ihan perus dromet vai löytyykö niitä erikseen normaalilla vyötäröllä? Tuolla houseofbrandonin sivuilla kun lukee että regular waist, mutta matalat nää mun dromet kyllä on 😀 tilattu siis eri nettikaupasta

    1. Heippa Johanna! Tuo on varmaan se perusmalli, mutta sen tarkemmin en osaa sanoa kun aiemmatkin pökät on House of Brandonilta.

  2. Kun paino ei laske vaikka syön vähän | Ida Jemina
    21.4.2015, 18:55

    […] Lue myös edellisestä postauksesta: ”Mistä toi on?” […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *