Ida Jemina
Ida Jemina

Mistä pitkähihaiset treenipaitani ovat?

Sis. mainoslinkkejä

diacorplus

Ihanaa sunnuntaita ja kiitos kovasti kaikista onnitteluista! Nyt sitä sitten ollaan morsiamia, huh! Onnellinen mutta myös jotenkin tosi luonnollinen fiilis. Niin ne palikat vain loksahtavat kohdilleen, kun aika on oikea. Tuon edellisen postauksen pääset lukemaan tästä: Kosinta. Jotta homma ei liian hempeäksi menisi, niin käydään heti treeniaiheiden kimppuun!

Olen saanut tästä kyseisestä asiasta itseasiassa jopa sähköpostia. Mistä olen hankkinut kaikki pitkähihaiset treenipaitani?

Viime aikoina olen tykästynyt treenailemaan ja hengailemaan pitkähihaisissa. Ennen niitä oli hieman vaikeampi löytää, mutta nykyisin valikoimaa onneksi riittää. Kokojen kanssa saa kyllä olla nopea, ettei juuri se oma pääse loppumaan.

Laitan tähän kuvia omista pitkähihaisista treenipaidoistani ja näytän mistä mikäkin yksilö on hankittu.

Ikivanha H&M:stä. Ei taida löytyä enää :/ Näin itseasiassa unta viime yönä, että olin messuilla ja siellä näitä oli vino pino.
Myös tämä on H&M:stä ja vuosia vanha sekin.
Tästä pidän erityisesti siksi, että siinä on nuo kaulukset. Tulee heti ryhdikkäämpi olemus. Pusero löytyy TÄÄLTÄ.
pida-alhaalla
Tämä ihana kukkapaita taas löytyy TÄÄLTÄ.
laituri-jea
Tämän lilan paidan tilasin myös hupullisena versiona TÄÄLTÄ.
porrastreeni
ICANIWILL-treenipaita löytyy TÄÄLTÄ
Urho-poika-ja-Ida
Sitten minulle on ihan tällaisia normaaleja pitkähihaisia paitoja, jotka eivät ole ns. treenikangasta, mutta toimivat ihan hyvin. En muista mistä tämä on, mutta vastaavia löytyy varmasti monista eri kaupoista.
oranssi-pitka-paita
Uusin ihana tuttavuus on tämä oranssi paita. Täydellinen kangas ja istuvuus sekä kauniit yksityiskohdat. Löytyy TÄÄLTÄ.

Sellaisia pitkähihaisia. Jos hyvä paita löytyy, hankin sen yleensä muutamassa eri värissä mikäli vain mahdollista. Rentouttavaa päivää<3

Kommentit (8)

 1. Ansku

  Hei onnea vielä! Hitsi, että naimisiin olikin kiva mennä. Hääpäivä oli ihan ehdottomasti yks parhaita päiviä mun elämässä. Niin hauskaa ja lämminhenkistä ♡ Toivon teillekin sitä, sit kun se päivä koittaa 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos kovasti Ansku! Aivan ihana kuulla teidän onnellisesta hääpäivästä<3

 2. Oona

  Moikka! Teetkö vielä treeniohjelmia? 😊

  • Ida Jemina

   Moikka Oona! Tarjoamiini treeniohjelmiin voit tutustua TÄÄLLÄ 🙂 💪

 3. Sara

  Onnea kihlauksen johdosta vielä! 😍 Nyt ihan aiheeseen liittymätön kysymys (tai parikin):
  – Aloitin juuri yliopisto-opiskelun, ja meidän tiedekunnassa (tai siis ainejärjestöllä) bileitä riittää ja nyt on muutama viikko menny aikamoisessa tuiskeessa, monta kertaa viikossa pitkiä biletysöitä ja alkoholiakin… Ja alkaa pikkuhiljaa hirvittää, kun treenaaminen on sen myötä jäänyt taka-alalle, kun ei esim. 4h yöunien ja biletysillan jälkeen ole todellakaan riittänyt energiaa lähteä treenaamaan, tai paikat on ollu jo valmiiks kipeenä. Otanko turhaan huonoa omaatuntoa tästä, ja onko okei nyt nauttia opintojen alusta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta, kun meno todennäkösesti kuitenkin rauhoittuu pikkuhiljaa?
  – Yllämainittujen opiskeluiden vuoksi treeneille on ollut ainakin lähiaikoina vaikea löytää aikaa. Suositteletko siirtymään nykyisestä 3-jakoisesta ohjelmasta esim 2-jakoiseen tai jopa 1-jakoiseen, kun treenikertoja ei välttämättä ehdi tulla viikossa sitä neljää mitä olin kuvitellut tekeväni? Saako muutamalla treenillä viikossa edes tuloksia?

  • Ida Jemina

   Kiitos Sara!<3 Opiskelujen alussa voi tosiaan olla runsaasti uuden elämäntilanteen puolesta sosiaalisia tilanteita ja elämään kuuluu monesti muutakin kuin vain pelkkä treeni. Tietysti puhtaasti kehityksen kannalta katsottuna treenien jääminen taka-alalle ei tietenkään johda parhaisiin tuloksiin. Toisaalta saavutettu kehitys ei myöskään häviä ihan hetkessä, jos säännöllisempiin treeni-,ravinto- ja leporutiineihin palataan opiskelujen alkupuolen ajanjaksolle pakkautuvien meininkien jälkeen. Suosittelen siirtymään sellaiseen jakoon, jossa saat vedettyä koko kropan läpi vähintään pariin otteeseen viikkotasolla, eli esim. parin salikerran viikkotahdilla 1-jakoinen on oikein toimiva vaihtoehto. Tsemppiä opiskelujen alkuun!

 4. Laihaläski? Miten eroon laihaläskeydestä?

  […] >>Edellisessä postauksessa: Mistä pitkähihaiset treenipaitani ovat?<< […]

 5. Tine

  Moi,
  Tänään törmäsin tälläiseen treenipaitaan, Juoksuforrumilla. Milestäni aika hieno 🙂
  Brändi on täysin tuntematon mulle

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *