MISTÄ PALKKARI JOSSA EI OLE LISÄAINEITA JA MAKEUTUSAINEITA?

Kaupallinen yhteistyö: Puhdistamo

Jos sullakin on ollut hakusessa heraproteiini, joka ei ole äklön makea, koostu lisäaineista ja aromeista, niin keep on reading!

Olen monesti sanonut, että jos saisin valita vain yhden urheilulisäravinteen enkä mitään muuta, niin se olisi proteiinipitoinen palautusjuoma. Pelkästään sillä pääsee ihan huikean pitkälle ja siksi suosittelenkin sitä kaikille treenattavilleni. Kun on huhkinut ja tsempannut treeneissä, haluaa siitä tottakai myös saada kaiken hyödyn irti. Palkkarissa rakennusaineet ovat hyvin nopeasti imeytyvässä muodossa, jolloin se sopii ihanteellisesti välittömästi treenin jälkeen nautittavaksi ravinnoksi.

ONKO PALKKARI PAKOLLINEN?

Ruokavalio ja tavallinen ruoka ovat aina kokonaisuudessaan merkityksellisempiä kuin mitkään lisäravinteet. Palkkari ei ole siis kaikille kaikissa tilanteissa ja tavoitteissa pakollinen tai ehdoton kehityksen edellytys, mutta monissa tilanteissa siitä on oikeasti selkeästi hyötyä. Usein treenien jälkeinen seuraava ateria on jo käytännön syistä aika pitkän ajan kuluttua suihkussa käymisen, kotimatkan ja ruoanvalmistuksen jälkeen, jolloin liikunnasta on helposti vierähtänyt tovi ennen kuin kroppa saa käyttöönsä kaipaamiaan ravinteita. Protskusheikki mahdollistaa helposti nautittavassa ja nopeasti imeytyvässä muodossa hyvän startin palautumiselle, jonka lisäksi on tärkeää muistaa myös ruokailla normaalisti.

MISTÄ PALKKARI JOSSA EI OLE LISÄAINEITA JA MAKEUTUSAINEITA?

Voisin nimetä lukemattomia kertoja, kun multa on kysytty suositusta palautusjuomaan, joka ei olisi niin makea tai sisältäisi tuhottomasti makeutusaineita ja lisäaineita. Monesti nimittäin ne ”maustamattomatkin” heraproteiinit sisältävät just näitä ylimääräisiä juttuja. Ymmärrän erittäin hyvin tämän yskän! Keinotekoisen makuiset jauheet eivät välttämättä ole ensimmäinen asia mitä haluaa huitaista kuonoonsa treenin jälkeen saatika nauttia mitään sellaista mistä saattaa tulla huono olo. Itse hyödynnän heraproteiinia usein myös esimerkiksi aamupalapuurossani ja en voisi kuvitellakaan, että iskisin siihen jotakin synteettisen äklön makeaa.

Jos sä olet pähkäillyt tän asian kanssa ja olet etsinyt oikeasti laadukasta heraproteiinia, joka ei sisällä mitään lisäaineita, makeutusaineita tai keinotekoisia aromeja, niin voin todellakin suositella kokeilemaan Puhdistamon Luomu heraproteiinia. Se ei sisällä mitään näistä edellämainituista ja sen kyllä huomaa samantien ensimmäisellä kulauksella. Maut tulevat aidoista raaka-aineista eikä aromeista – suklaa tulee kaakaojauheesta, mansikka mansikkajauheesta ja vanilja aidosta vaniljasta. Lisäksi näistä on myös maustamaton versio. Nämä luomu Grass-Fed-heraproteiinit ovat luonnollisia proteiinilisiä sekä todella huippulaatuisia ja itseasiassa ensimmäisiä heraproteiinijauheita, joita olen pystynyt käyttämään puuroni joukossa muutenkin kuin maustamattomana versiona. Iso suositus näille! Oma suosikkimakuni on mansikka, jonka maku tulee ihan oikeista mansikoista eikä mistään mansikkaa jäljittelevästä aromista. Ah se on ihana!


Jos et käytä vielä palautusjuomaa, suosittelen kokeilemaan sen ottamista mukaan treenipäiviisi. Huomaat varmasti hyvin nopeasti sen positiiviset vaikutukset. Ja mikäli lisäaineelliset ja makeutetut jauheet eivät houkuttele, niin kannattaa ehdottomasti maistaa Puhdistamon laadukkaita luomu heraproteiineja. Pääset katsomaan ja tilaamaan niitä TÄÄLTÄ!

Ei kun tarmokasta alkavaa viikkoa jengi! Me tehdään siitä huikea!

LUE MYÖS: JOKAINEN TREENI ON ERILAINEN – TULOKSIA VAI EI?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TIEDÄTKÖ VIELÄ TÄTÄ TREENAAJAN MUST HAVE VARUSTETTA?

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (10)
  1. Moi! Osaisitkohan suositella hyvää appia salitreenien sarjojen, toistojen ja painojen kirjaamiseen? Meinasin alkaa käyttämään vihkoa, mutta puhelin olisi itelleni näppärämpi, sillä se harvemmin unohtuu toisin kuin vihko ja kynä.
    Ihanaa joulun odotusta! 🙂

    1. Moikkis Jenni! Itse yleensä nappaan kuvan painoista tai kirjaan muistiinpanoihin puhelimeen. Mitään appia en ole käyttänyt joten en osaa suositella. Hyviä treenejä ja ihanaa joulun odotusta sullekin!! 😍👏

  2. Sitten kun olisi vielä vegaanista tällaista suositella 🙁

    1. Toki löytyy myös vegaanista 🙂 tsekkaa esim. tämä 😘👊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *