MISTÄ ME RIIDELLÄÄN?

Riidelläänkö me koskaan? Totta hemmetissä! Melkein koko eilinen päivä meni riidellessä!

Me ei olla sellainen pariskunta, jolla ei koskaan ole ollut minkäänlaista riitaa. Ollaan oltu yhdessä niin kauan, että se olisi jo suoranainen ihme ja luonnottomuus, jos mitään sananharkkaa ei siinä ajassa olisi kerennyt syntymään.

Ollaan molemmat aika jääräpäisiä yksilöitä. Hieman eri tavoilla, mutta se on kuin kaksi pässiä ottaisi vauhtia ja juoksisi suoraan päin toisiaan silloin kun me selvitellään välejämme. Eikä kumpikaan peräänny siinä vaiheessa, kun päät jo kolahtaa yhteen.

Itse en ole pitkävihainen ollankaan vaan päin vastoin haluan, että asiat ratkaistaan mieluummin sekunneissa kuin minuuteissa. Toisaalta en myöskään koskaan ole väärässä, mikä taas ei tietenkään pidä oikeasti paikkaansa. Siihen kun yhdistetään toinen puolisko, joka taas käsittelee asiat huomattavasti perusteellisemmin, hitaammin ja ottaa oman aikansa, on soppa syntynyt!


No mistä me sitten riidellään? Maailman typerimmistä asioista!

Niitä on vaikea edes kirjoittaa ylös tai jälkikäteen muistaa, koska usein ne ovat niin irrallisia ja vähäpätöisiä juttuja. Usein ne liittyy siihen, jos toinen tiuskaisee jotain, valitsee sanansa ihan väärin tai purkaa omaa stressiään toiseen. Siinä on silloin ihan sama mistä asiasta on kyse ja jälkikäteen ihan hävettää kuinka tyhmistä asioista tuli riideltyä. Esim. eilen mua alkoi ärsyttämään, kun oltiin lähdössä yhdessä liikenteeseen ja toinen avasi ulko-oven ennen kuin olin edes valmis. Otin sen tietysti merkkinä hoputuksesta, jolloin sanoin asiasta. Toinen taas sitten otti kuumaa siitä, että olin ärtynyt niin normaalista asiasta kuin oven avaamisesta. Ja siitä se riitely alkoi. Kumpikaan ei perääntynyt ennen kuin molemmat olivat aivan poikki riitelystä.

Usein jos näin dorkia riitoja syntyy, on taustalla usein kova stressi mikä purkautuu ihan turhina höyryjen päästelyinä. Mutta sellaista se parisuhteessa eläminen joskus on. Usein tulee myötätuulta ja välillä sitä rivakkaa vastatuulta. Ei siinä mitään kunhan molempian suunta on kuitenkin loppupeleissä sama.

Mielestäni riitelyssä ei ole mitään pahaa vaikka syvältähän se on joka kerta. Yhteen törmäykset tarkoittaa kuitenkin sitä, että kumpikin voi olla aidosti oma itsensä. Jos jokin asia ottaa pattiin, niin siitä voi sanoa ja jos mäkättää turhasta voi siitä ottaa kuumaa. Ei sen kummempaa. Riitely usein puhdistaa ilmaa ja sen jälkeen on usein taas astetta fiksumpi – ainakin hetken ajan 😀

Riidelläänkö teillä ja jos niin mistä?

Ihana college-tunika TÄÄLTÄ

LUE MYÖS: KUINKA HYVIN TUNNEN MIEHENI? NYT SE SELVIÄÄ!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TYPERIMMÄT SAAMANI IG-KOMMENTIT

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (11)
  1. Pientä sanailua voi olla joskus, mutta ei sen kummempaa. Me on pariskuntana oltu lähes 20 vuotta ja nähty omien lasten syntymän ihmeet ja ilot sekä esikoisen kuoleman julmuus ja suru. Me ei enää tuhlata elämää typeriin riitoihin.

    1. Se on hieno asenne noinkin rankkojen asioiden jälkeen❤️

  2. Hahh, teidän riitely kuulostaa JUST samalta kuin meidän riitely leppymisineen, aiheineen, kaikkineen..! 😀 Täytyy ajatella, että hyvin on asiat kun ei suuremmista tarvitse vääntää kättä 😉
    Ihanaa kesän odotusta ja kiitos inspiroivasta blogista! 🙂 <3

    1. Hahaaaa hauska kuulla että ei olla ainoita joilla riidat lähtee liikkeelle tällaisista😅❤️ usein ne on just niin hölmöjä pikku juttuja mut sit kun kiehuu, niin kiehuu!👹😄 kiitos sulle ja ihanaa viikonloppua!😍🙌🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *