Mistä lisävauhtia rasvanpolttoon? Tätä itse käytän!

Sis.mainoslinkkejä

vihreä tee kapselit

Kiristyminen ilman minkäänlaisia lisäravinnevalmisteita on tietenkin mahdollista, mutta jos jostain on mahdollisuutta saada silavan kärytykseen pientäkin buustia, on se totta kai aina tervetullutta. Monen valmisteen voi suosiolla jättää kaupanhyllylle, mutta onko olemassa edes jokin tuote, joka voisi edesauttaa rasvanpolttotavoitteita?

Otsikosta sen saattoikin jo arvata. Vihreä tee näyttäisi nimittäin olevan aikalailla ainoita rasvanpolton tukena käytetyistä lisäravinteista, jolla on jonkin asteista tutkimusnäyttöä taustalla (kofeiiniin yhdistettynä) (1,2). Niin kuin olen täällä muutaman kerran jo maininnut, dieetillä ollessani olen ottanut vihreä tee-kapselit käyttöön loppuvaiheilla, kun jäljellä on ollut lähinnä ongelmakohtien itsepäistä rasvaa. Mitään muita rasvanpolttajia en ole käyttänyt.

Mitä vihreä tee sitten tekee ja mitä se ei tee?

Vihreä tee ei ihmepillerin tavoin polta läskejä pois, jos syö yli kulutuksensa. Ei siis voi vain kölliä riippumatossa, nappaista pillereitä naamariin ja toivoa ihmeitä. Sen sijaan vihreä tee -valmiste lisää lämmöntuottoa kohottaen kulutustasoa korkeammaksi ja vaikuttaa positiivisesti vireystilaan piristävien ainesosien myötä (edesauttaen mm. kovatehoisempaa treenaamista) muiden terveyttä edistävien asioiden lisäksi (antioksidantit jne). Vihreä tee-kapselit voivat siis tuoda kiristelijälle pientä potkua vaikuttaen samalla usealla tavalla myönteisesti terveyteen kun muutkin osa-alueet rasvanpolton kannalta ovat reilassa. Ruokavalio on jokatapauksessa kaiken perusta ja kun sen pitää mielessä, voi pohtia olisiko hifistelystä ja ravinnevalmisteista lisähyötyä.

Miksi kapseleita, eikä vain tavalliseen tapaan teetä kupista?

Vihreää teetä voi toki nauttia myös sellaisenaan kupista juoden, mutta käytännön syistä kapseliin tiivistetty tavara tuo elämään helpotusta. Kapseleiden sisältö on merkittävästi voimakkaampaa tavalliseen teehen verrattuna ja vastaavaan päästäkseen ei ihan yksi eikä kaksi teehetkeä päivässä vielä riitä.

vihrea-tee
Puma-huppari täältä / Kapselit täältä 

Ei kun uutta vaihdetta silmään ja nokka kohti kesää! 🙂

Edellisessä postauksessa: Oikotie timmimmän näköiseen kroppaan

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (21)
  1. Kiitos tästä!

    1. Anytime Anu! 🙂

  2. Kiva kroppa tai jotain, osaisimpa mäkin treenata oikein 🙁

    1. Kiitos! Ei muuta kuin pitkäjänteistä tekemistä niin kyllä se sieltä tulee! 🙂 tsemppiä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *