Ida Jemina
Ida Jemina

Mistä lisävauhtia rasvanpolttoon? Tätä itse käytän!

Sis.mainoslinkkejä

vihreä tee kapselit

Kiristyminen ilman minkäänlaisia lisäravinnevalmisteita on tietenkin mahdollista, mutta jos jostain on mahdollisuutta saada silavan kärytykseen pientäkin buustia, on se totta kai aina tervetullutta. Monen valmisteen voi suosiolla jättää kaupanhyllylle, mutta onko olemassa edes jokin tuote, joka voisi edesauttaa rasvanpolttotavoitteita?

Otsikosta sen saattoikin jo arvata. Vihreä tee näyttäisi nimittäin olevan aikalailla ainoita rasvanpolton tukena käytetyistä lisäravinteista, jolla on jonkin asteista tutkimusnäyttöä taustalla (kofeiiniin yhdistettynä) (1,2). Niin kuin olen täällä muutaman kerran jo maininnut, dieetillä ollessani olen ottanut vihreä tee-kapselit käyttöön loppuvaiheilla, kun jäljellä on ollut lähinnä ongelmakohtien itsepäistä rasvaa. Mitään muita rasvanpolttajia en ole käyttänyt.

Mitä vihreä tee sitten tekee ja mitä se ei tee?

Vihreä tee ei ihmepillerin tavoin polta läskejä pois, jos syö yli kulutuksensa. Ei siis voi vain kölliä riippumatossa, nappaista pillereitä naamariin ja toivoa ihmeitä. Sen sijaan vihreä tee -valmiste lisää lämmöntuottoa kohottaen kulutustasoa korkeammaksi ja vaikuttaa positiivisesti vireystilaan piristävien ainesosien myötä (edesauttaen mm. kovatehoisempaa treenaamista) muiden terveyttä edistävien asioiden lisäksi (antioksidantit jne). Vihreä tee-kapselit voivat siis tuoda kiristelijälle pientä potkua vaikuttaen samalla usealla tavalla myönteisesti terveyteen kun muutkin osa-alueet rasvanpolton kannalta ovat reilassa. Ruokavalio on jokatapauksessa kaiken perusta ja kun sen pitää mielessä, voi pohtia olisiko hifistelystä ja ravinnevalmisteista lisähyötyä.

Miksi kapseleita, eikä vain tavalliseen tapaan teetä kupista?

Vihreää teetä voi toki nauttia myös sellaisenaan kupista juoden, mutta käytännön syistä kapseliin tiivistetty tavara tuo elämään helpotusta. Kapseleiden sisältö on merkittävästi voimakkaampaa tavalliseen teehen verrattuna ja vastaavaan päästäkseen ei ihan yksi eikä kaksi teehetkeä päivässä vielä riitä.

vihrea-tee
Puma-huppari täältä / Kapselit täältä 

Ei kun uutta vaihdetta silmään ja nokka kohti kesää! 🙂

Edellisessä postauksessa: Oikotie timmimmän näköiseen kroppaan

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (21)

 1. Anu

  Kiitos tästä!

  • Ida Jemina

   Anytime Anu! 🙂

 2. Derppy

  Kiva kroppa tai jotain, osaisimpa mäkin treenata oikein 🙁

  • Ida Jemina

   Kiitos! Ei muuta kuin pitkäjänteistä tekemistä niin kyllä se sieltä tulee! 🙂 tsemppiä!!

 3. Niina

  Hei! Olen nyt jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja saanut täältä paljon hyviä vinkkejä kuntosaliharrastukseeni! 🙂 Sulla on tosi hyvä blogi! Ajattelin siksi koittaa kysyä neuvoja itseni sijasta äidilleni. Eli äitini on kauan aikaa yrittänyt laihduttaa. Hän on kokeillut eri dieettejä, joista ei ole ollut pitkätähtäisempää apua, nyt hän on jo kauan aikaa koittanut syödä mahdollisimman terveellisesti sekä lisännyt liikkumista reippailla kävelylenkeillä monta kertaa viikossa. Se mikä vaikeuttaa hänen liikkumistaan, on pahanlaatuinen selkärankareuma, johonka hän käyttää tietynlaista lääkitystä, mikä mm. laskee hänen vastustuskykyään. Eli reumansa vuoksi hänen liikkumisensa rajoittuu vain tiettyihin selälle käyviin lajeihin esimerkisi juuri lenkkeilyyn. Hän onkin päättänyt aloittaa juoksulenkkeilyn heti kun hänen kuntonsa kohenisi. Joten ajattelinkin kysyä olisiko sinulla millään antaa ohjeita tai vinkkejä kuinka äitini onnistuisi laihduttamisurakassaan? 🙂 Olen kauan jo katsonut sivusta äitini yrityksiä laihduttaa ja nähnyt kuinka surullinen hän on ylipainostaan ja epätoivoinen, kun mikään ei tunnu auttavan 🙁 Toivoisin että osaisit auttaa edes vähän. Kiitos paljon jo etukäteen, jos viitsit neuvoa! 🙂

  • Ida Jemina

   Hei Niina! Kiitos ja mukava kuulla, että vinkit ovat menneet käyttöön 🙂 Pysyvä elämäntapamuutos ruokavalion puolella on ainoa keino pysyviin tuloksiin. Hiljaa hyvää tulee! Kannattaa harrastaa sellaisia lajeja joita pystyy tekemään ja joista tykkää. Ilman liikuntaakin voi laihduttaa, ruokapuoli näyttelee tässä suurinta osaa. Perusasioilla ja erityisesti pitkäjänteisyydellä pääsee pitkälle. Paljon tsemppiä äidillesi ja mahtavia treenejä sulle!

 4. Pauliina

  Tulee kyllä kalliimmaksi rahtien kanssa tuosta tilata, kuin hakea kaupasta ! Jos muuta ei ole ostamassa. Mutta muuten kiva. Ja samaa olen lukenut että muista tuotteista ei ole takeita kuin lompakon kutistamiseen 😉 joten pisteet siitä ettet mainosta mitään kuraa!!

  • Ida Jemina

   Kiitos! Toki kerron aina vain niistä asioista, jotka toimivat tai joista itse olen pitänyt. Kannattaa ehdottomasti samaan syssyyn tilata muutkin vitskut ja urheilulisäravinteet niin ei tule toimituskuluja 🙂

 5. Henna

  Onko alennusta mahdollista saada myös Fitnesstukun kivijalkakaupoista?:)

  • Ida Jemina

   Ei ole 🙂

 6. Sananas

  Itse saatan vetaista yhdeltä istumalta litran kannullisen vihreää teetä 😀 Oletko muuten koskaan kokeillut matcha-teetä, sehän on siis jauhettuja teen lehtiä. Laskeskelin että teelusikallisessa matcha-jauhetta on taatusti useamman kapselillisen verran vaikuttavia aineita ja maistuu mainiolle! Matcha-latte varsinkin…

  • Ida Jemina

   Oho sinähän varsinainen lipittelijä olet 😀 Olen juonut matchaa ja pitänyt siitä! Sen sisältöä ei kuitenkaan voi oikein verrata kapseleiden sisältämiin egcg-määriin, jota tutkimusten mukaan matchassa on ~50-65mg per gramma siinä missä noissa kapseleissa on 335mg per gramma, eli 225mg/kapseli. Normaalia vihreää teetä voimakkaampaa se toki on 🙂

 7. Henna

  Jos en ole ihan väärässä, niin Matchajauheesta valmistettu vihreä tee on kapseleiden vahvuista kamaa (pl. mahdolliset muilla aineilla terästetyt vihreä tee -kapselit). Ajattelin vaan vinkkinä ilmoitella mikäli joku tablettikammoinen sattuu tätä pohtimaan 🙂 Itse varsinkin tykkään sitä juoda, kun en osaa/halua niellä kapseleita.. 😀 En ole paljoa hintoja vertaillut, saattaa siis hyvinkin tulla kalliimmaksi kuin nuo kapselit, etenkin jos ostaa parempilaatuista.

  • Ida Jemina

   Heips Henna! Matcha tee on tosiaan tavallista vihreää teetä voimakkaampaa, mutta kapseleiden voimakkuuteen se ei mitenkään yllä (näissä 335mg egcg:tä per gramma VS. matcha-tee 50-65mg per gramma tutkimusten mukaan). Kapselit tulevat myös ehdottomasti moninkertaisesti edullisemmaksi. Osaan kyllä samaistua tuohon nielemisongelmaan, koska nuorempana se oli itsellenikin vaikeaa. Ykskaks se kuitenkin lähti veks 🙂

 8. Pukeutumisvinkkejä vartalotyypin mukaan

  […] Edellisessä postauksessa: Mistä lisävauhtia rasvanpolttoon? Tätä itse käytän! […]

 9. Andi

  Moi!
  Kiitos taas kerran kivoista postauksista 🙂 ja snapeistä
  Sellaista kysyisin että jos haluaisi suunnitella itselleen treeniä ja kehittymistä tukevan ruokavalion niin mikä tai mitkä olisivat tähän parhaat apuvälineet ja tietolähteet? Käytätkö ite jotain netissä olevia laskureita tms?
  Kiitos! Hyvää viikonloppua ja helluntaita 🙂

  • Ida Jemina

   Moikka snappiperheeläinen! 🙂 Makrojen seurantaan käytän laskuria, vaikka toki ilmankin pärjää tarvittaessa 🙂 Esim. kalorilaskuri toimii tähän tarkoitukseen.

 10. Petra

  Kuinka pitkään olet kapseleita dieettisi loppupuolella syönyt yhteen menoon? Eli kuinka pitkä kuuri kapseleita kannattaisi syödä jotta tuloksia alkaisi näkymään?:)

  • Ida Jemina

   Moikka Petra! 🙂 Otin kapselit käyttöön siinä kohtaa, kun kunto alkoi olemaan jo aika rapsakka eikä ylimääräistä ollut enää paljoa. Aikamääreitä en kyllä muista.

 11. Elisa

  Kehottaisin miettimään kahdesti vihreä tee kapseleiden käyttöä. Itselläni noin puolen vuoden käyttö nosti maksa-arvot lähes kolminkertaisiksi! Onneks asia tuli ilmi ihan vahingossa lääkärin vuositarkastuksen yhteydessä ja muutamassa kuukaudessa tablettien lopettamisesta maksa-arvot palautuivat ennalleen. Onneksi.
  Jatkossa nautin vihreän teeni ainoastaan juotavassa muodossa.

  • Ida Jemina

   Moikka Elisa! Harmillista, jos olet joutunut toteamaan vihreän teen itsellesi sopimattomaksi. Harvoissa tilanteissa suurien määrien pitkäaikaisella käytöllä on tosiaan joillain jostain syystä maksa-arvoihin vaikutusta. Valtaosalla ihmisistä ei kuitenkaan tuollaista ongelmaa ole havaittu, mutta silti on aina ehdottoman tärkeää seurailla omakohtaista tilannetta ja pysyä aina käyttösuositusten raameissa. Hienoa, että arvosi ovat taas normaalit!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *