Mistä kaupungeista blogia luetaan eniten?

Hei kuomat! Perjantaina suuntasin kohti maalaismaisemia ja viikonloppu tuli vietettyä mökillä relaillen. Urho oli aivan fiiliksissä, kun pääsi viettämään kolme kokonaista päivää putkeen sen suurimman idolin Luka-labbiksen kanssa. Pikku veijari katsoo isompaa herraa niin ihaillen ja tekee perässä sen mitä Lukakin. Jos Luka ravisuttaa turkkia uinnin jälkeen, Urho tekee saman vaikka ei ole uimassa käynnytkään. Oli kyllä hauska seurata parivaljakon touhuja ja rentoutua itsekin luonnon keskellä.

ida-ja-urho

Urho-mokillä

Luka-Mokilla

grilli
mm mm mmmm

mokilla

Tänään kävin kurkkimassa blogin analytiikkaa ja täytyy kyllä sanoa, että wou! Onpas hurjan kokoinen joukko siellä ruudun toisella puolella! Aivan supertyyppejä olette ja onhan se tietty aina kiva huomata, ettei ihan vain omaksi iloksi näitä satuja täällä kirjoittele.

Ajattelin, että muitakin saattaisi kiinnostaa mistä kaikkialta blogia luetaan. Yleensä niin blogin kirjoittaminen kuin lukeminenkin saattaa olla ”yksinäistä puuhaa” siinä mielessä, että toisia lukijoita ei fyysisesti missään näe. Siksi voikin olla hauska huomata, mistä porukka blogiin eksyy.

Aikalailla koko maapallo oli katettuna, sekin oli aika hurja huomata. Maanosista eniten jengiä tuli Euroopasta ja toiseksi eniten Amerikoista. Vähiten populaa tuli Afrikasta.

TOP 10 maat

1. Suomi
2. Ruotsi
3. Yhdysvallat
4. Iso-Britannia
5. Saksa
6. Espanja
7. Australia
8. Tanska
9. Viro
10. Hollanti

Suomen kaupungeista eniten lukijoita tulee Helsingistä, toiseksi eniten Tampereelta ja kolmanneksi eniten Oulusta.

Suomen TOP 10 kaupungit

1. Helsinki
2. Tampere
3. Oulu
4. Turku
5. Vantaa
6. Espoo
7. Jyväskylä
8. Kuopio
9. Joensuu
10. Lahti

Löytyykö oma kaupunkisi tai maasi top kympistä? Jos ei, nakkaa se kommenttehin, niin nähdään mistä muualta porukkaa löytyy! 🙂

Edellisessä postauksessa asiaa liittyen fuskaamiseen: Saako joskus huijata?

Kommentit (120)
  1. Hämeenlinnasta löytyy ainakin yksi lukija x)

    1. Go Hämeenlinna! 🙂

  2. Vantaalta/Helsingistä sun blogia lueskellaan :))

    1. Jei! Siellähän ollaan lähellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *