MILLOIN NAIMISIIN? MILLAISET HÄÄT?

Noniin! Käynnistetäänpäs tämä viikonloppu täällä blogissa tällaisella kevyellä aiheella 😀 Tuossa pari kysymystä, joita lukijani, äitini, anoppini, kaverini ja itseni mukaan lukien saattaa pohdiskella.

Rustaan tätä hieman päiväkirjamaisesti ja mielellään kuulen teidän ajatuksia aiheesta sekä mahdollisia omia hääkokemuksia! Hauskaa sinällään, että tätä kirjoittaessani mulla ei ole näihin ihan selkeitä vastauksia. 

Naimisiinmeno on sellainen asia, joka on tulevaisuudessa meillä tiedossa. Kuinka lähellä? En tiedä vielä! Se saattaa joko tapahtua hyvinkin äkkiä tai sitten ei vielä vähään aikaan. Mentiin kihloihin noin vuosi sitten, kun vastasin kosintaan myöntävästi. Tuo hetki tuli niin puun takaa vaikka toki sitä odotinkin (viimeiset 13 vuotta lol). Minä pipo päässä, tukka sekaisin, ilman meikkiä – just sellaisena kuin mies minut parhaiten tuntee. Saatiin olla ihan rauhassa luonnon ja meren keskellä meidän pikkuruisessa veneessämme, joka just ja just lähti liikkeelle laiturista hetki ennen sitä. Ei tarvinnut hetkeäkään miettiä mitä vastaan – kyllä tuli kuin apteekin hyllyltä.


Me ollaan aika privaattia sakkia eikä kauheasti huudella asioistamme. Saatetaan tehdä isojakin päätöksiä ihan sormia napsauttamalla. Kun on vahvasti sellainen tunne, että näin tehdään, niin sitten me myös tehdään. Usein nämä päätökset ovat olleet just niitä parhaimpia. Se tarkoittaa kuitenkin joskus sitä, että lähipiirillekin uutiset liittyen esimerkiksi muuttoon, koiriin taikka esim. juuri naimisiinmenoon saattaa tulla aika puun takaa. Ei siksi, että ei haluttaisi kertoa näistä asioista vaan siksi, että ne tapahtuvat meillekin äkkiä. Mitä sitä mähmimään, jos tietää mitä haluaa.

Häiden suhteen taas me ei vielä tiedetä mitä me tarkalleen halutaan. Meille tärkeintä on se itse tahdon. Se tarkoittaa sitä, että voitaisiin ihan hyvin pamauttaa vaikka huomenna maistraatissa naimisiin. Mutta sitten olen pohdiskellut, että eikö olisi ihana, että ne lähimmäiset olisivat myös asiaa juhlistamassa. Olenkin pohtinut pieniä intiimejä juhlia lähisuvun kanssa. Olen myös pohtinut, ettei perinteistä hääpukua tulisikaan. Olen pohtinut kahvitteluja jossain yksityisessä tilassa.

Toisaalta olen myös nauttinut ajatuksesta perinteisistä häistä. Kirkko, morsiuspuku, kerroskakku ja suuremmat juhlat. Päivä, jota voisi muistella pitkään ja joista olisi hauska myöhemmin katsella kuvia. Rakastan maalaismaista henkeä ja sellaista olisi ihana luoda hääpäivään. Ja niiden häiden valmistelussa sekä suunnittelussa olisi varmasti myös oma hohtonsa.

Mutta sitten – monihan on myös ”karannut” naimisiin ja sanoneet tahdon jossain Meksikon hiekkarannalla auringonlaskussa. Panostanut enemmän häämatkaan kuin häihin. Ei kovin pahalta kuulosta sekään.

Uskon, että kallistutaan yhteen näistä kaikista vaihtoehdoista eniten tai sitten vedetään jokin ihan uusi ässä hihasta. Meillä ei kuitenkaan ole mikään kiire minnekään eikä olla asiaa vielä niin syvällisesti pähkäilty. Päätös tulee joka tapauksessa taas varmasti tapahtumaan salamaniskusta, sitten kun tulee se fiilis, että tää on just se meidän juttu! Pidän teidät ajantasalla tässä asiassa 😘 

Millaisia häitä teillä on ollut tai oletko pohtinut millaiset omat häät kenties haluaisit? Olisi ihana kuulla! <3

LUE MYÖS: BOYFRIEND TAG – MIES PALJASTAA!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MISTÄ PALKKARI JOSSA EI OLE LISÄAINEITA JA MAKEUTUSAINEITA?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (18)
  1. Mentiin reilu kuusi vuotta sitten maistraatissa naimisiin, ystäväpariskunta vain todistajina. Kotipihalla pidettiin pari päivää myöhemmin juhlateltalla ja vuokrakalusteilla astetta paremmat pihajuhlat. Vähän jäi kaivelemaan hääpuvun puuttuminen, kun kuitenkin olin sellaisesta aina haaveillut. Ajattelinkin, että kun ensi vuonna täytän pyöreitä, vuokraan ihan oikean hääpuvun, käyn kampaajalla ja meikissä ja vietän ihan vaan itseäni varten prinsessapäivän sohvalla. 😀 Vähän frendit-tyyliin. 🙂

    1. Oi kuulostaa ihanalta 🤗 Ja vitsi kuinka hyvä idea Nina! 😃 Kannatan todellakin tuota prinsessapäivää!😍👰🏻🙌🏼

  2. Me mentiin tämän vuoden tammikuussa Karibianmerellä naimisiin. Matkassa oli mukana vain molempien perheet sekä bestmanit ja kaasot. Kun ei pitänyt isoja häitä, pystyi bestmanien ja kaasojen reissut kustantamaan ja näin saatiin samalla kokea hyvällä porukalla unohtumaton 2 viikon reissu yhdessä häiden lisäksi! ☺

    1. Oooh vau! 😍 Varmasti aivan ikimuistoinen matka!😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *