MILLAINEN PERSOONA OLET? TESTAA JA VOITA!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Ihanaakin ihanampaa maanantaita! Tästä lähtee hyvä viikko käyntiin! Superia, että ollaan vihdoin saatu aurinkoisia kelejä, jotka todellakin ollaan pitkän talven jälkeen ansaittu.

llmojen lämmetessä ja vaatetuksen keventyessä saattaa kerrosten alta kuitenkin paljastua mitä iho on joutunut kylmissä säissä kestämään. Vielä kun treenaamisen myötä suihkussa tulee käytyä jatkuvasti, vahvistuvat talvikelien vaikutukset entisestään. Kääk! Kuivat ja kärsineet sääret eivät useinkaan ole toivottuja kavereita, kun vihdoin päästään vetämään kesäisempää päälle. Eli nyt sitä kosteutusta kehiin ja äkkiä ainakin tähän suuntaan! Tämä nahka kaipaa hemmottelua!

Joku saattaa muistaa, että kosteusvoiteissa Nivea on kuulunut suosikkeihini jo monia monia vuosia. Heiltä on juuri ilmestynyt uusi vartalonhoitosarja – NIVEA Body Oil in Lotion ja tottakai olin sitä heti kieli pitkällä hamuamassa. Noita on testattava!

Sarja sisältää kolme eri tuoksua, jotka on valittu sopimaan yhteen tuotteissa käytettävien öljyjen ominaistuoksuihin. Kuulostaa lupaavalta! Nämä ovat:

Vanilja & Manteliöljy
Kirsikankukka & Jojobaöljy
Ruusu & Arganöljy

Tuotteet tuoksuivat juuri niin hyviltä, kuin kuulostivatkin. Itse kosteutan ihoa aina suihkun jälkeen ja malttamattomana läiskin jokaista eri voidetta yhtä aikaa. Jalat kosteutin vaniljalla, vatsan kirsikankukalla ja kädet ruusulla. Ei ehkä ihan perinteisin tapa levittää rasvaa, mutta toimii se näinkin! Tuoksut eivät olleet yhtään liian voimakkaita tai päällekäyviä, vaan kivan kevyitä.

 Vinkki! Voit valita hajuveteesi sopivan vartalovoiteen ja kerrostaa tuoksuja.

Jokainen voide levittyi hyvin ilman valkoisia länttejä ja imeytyi nopeasti. Uudenlainen koostumus oli miellyttävä eikä tahmaisuudesta ei ollut tietoakaan. Ne kosteuttivat mukavasti kuivaa ihoa ja jättivät sen ihanan pehmeäksi.

Mutta minkä tuoksun valita kun kaikki kuulostavat hyvältä? No problem! Valitsemista helpottamaan on tehty hauska testi, joka paljastaa oletko rento vanilja, analyyttinen kirsikka vai lojaali ruusu. Nyt pääsetkin testaamaan millainen persoona olet!

VOITA NIVEA-TUOTEPAKETTI JA LIPUT FLOW FESTAREILLE

Vastaa leikkimieliseen kyselyyn ja selvitä, oletko persoonaltasi rento vanilja, analyyttinen kirsikka vai lojaali ruusu. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan liput kahdelle Flow Festivalille sekä 3 kpl NIVEA -tuotepakettia!

>> KATSO MILLAINEN PERSOONA OLET JA VOITA! <<

Minkä itse sain vastaukseksi? Analyyttinen kirsikka! Aurinkoista iltaa murut!

Uusi sarja saatavilla päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista 

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 6 MINUUTIN RASVANPOLTTOTREENI

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (36)
  1. Minä olin kans analyyttinen kirsikka 😊

    1. Jes! 😀

  2. Rento vanilja! 😛

    1. 😊✌️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *