MIKÄ TÄMÄ ON? HOITAVA HATTU HIUKSILLE!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Haaa! Nyt on kyllä mahtava testi ja ensikokeilu tiedossa! Olen just se tyyppi, joka jaksaa kyllä näperrellä meikkejä, rasvailla ihoa ja kuluttaa kasvonaamioita, mutta hiukset! Hiukset ovat ne murheenkryynit, jotka saavat aina huomiota ihan viimeisinä. Tai oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun huomaan kuinka kehnossa kunnossa ne ovatkaan. Mulla erityisesti latvat kuivuvat ja hapsottuvat ikävästi heti ilmojen viilentyessä. Ihan samalla tavalla kuin ihonikin kuivuu talvisin, sama käy myös tukalleni. Siihen kun lisätään vielä vähän luonnonkikkaraa, niin avot! Hamppumaiset ja joka suuntaan sojottavat hiukset ovat valmiit!

Välillä käy ihan sääliksi tuota hentoa tukkaani ja se todellakin kaipaisi enemmän huomiota. Pääsinkin nyt pari päivää sitten testaamaan sellaista tuplahoitoa tukkaani, jota en ole koskaan aiemmin kokeillut. Ja vitsit olin kyllä tuosta fiiliksissä!

Ensin hiuksia ravitaan salonkitasoisella Moroccan Miracle naamiolla, joka on hiusmyssyssä! Ihan huikea ja niin hauska käyttää! Se sisältää Argan öljyä, keratiinia ja elvyttäviä proteiineja, jotka tekevät hiuksista hoidon jälkeen pehmeämmät, kiiltävämmät ja helpommin käsiteltävät.

Hiukset ennen hoitoa
Myssy päähän!

Tuo hiusmyssy oli ihan super! Niin kätevä, kun pystyi puuhastelemaan kotona ja leikkimään koirien kanssa eikä tarvinnut värjötellä suihkussa vaikutusaikaa. Kostutin hiuksia ensin vähän ja iskin sen sitten päähän. Sen saa kiinni mukana tulevalla teipillä. Hieroin myssyä sitten niin, että tuote pääsi leviämään kaikkialle hiuksiin ja annoin vaikuttaa 30 minuuttia. Tämän jälkeen huuhdoin hiukset ja ne tuntuivat jo siinä huuhdellessa ihanan sileiltä ja tuoksuivat hyviltä. Kampaaminen kävi myös todella smoothisti, sillä harja vain liukui hiuksilla.

Naamion jälkeen letti oli jo ihanan pehmeä, mutta sitten päästiinkin hoidon toiseen vaiheeseen ja käsiksi ah niin hyvältä tuoksuvaan Moroccan Miracle hiusseerumiin! Tuplahoito viimeistellään tällä ultrakevyellä hiusseerumilla, joka on täynnä aminohappoja ja saa hiuksista hoidetut sekä luonnollisen kiiltävät. Se myös lupaa silottaa pörröiset kiharat, mikä on just sitä mitä tarvitsen tähän päähän!

Pumppupullo oli kätevä ja siisti käyttää. Pumppasin kämmenelle pari tippaa seerumia ja levitin pyyhekuivattuihin latvoihin. Mmm tämä tuoksui niin hyvälle! Kuivasin sitten vielä hiukset nähdäkseni lopputuloksen ja vau! Tuo kiilto on ihan mieletön. En todellakaan osannut odottaa, että tämä setti vaikuttaisi kuiviin hiuksiini näin selvästi! Mieskin mainitsi, että hiukseni kiiltävät nätisti ja se ei kyllä kysymättä yleensä näihin asioihin kiinnitä huomiota. Tukka tuntuu myös tosi pehmeältä ja jollain tapaa paljon vahvemmalta. Normaalisti hiukseni ovat paljon pörröisemmät ja hapsottavammat, mutta ei tänään! Jee! Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.

Tuplahoidon jälkeen

Jos haluat kokeilla tätä tuplahoitoa, niin käytä koodia idajoulu, sillä se antaa sulle -30% alennuksen. Voit myös klikata suoraan TÄSTÄ, jolloin alennus aktivoituu sulle samantien. Voin ehdottomasti suositella, jos sulla on vähänkään kuivuuteen taittavat hiukset. Tää tunne tukassa on nimittäin ihana!

Rentoa iltaa jokaiseen nuppiin!

Kommentit (2)
  1. Ihana paita!!! Mistä se on?? Sun blogis on kylläniin ihanan inspiroiva 😀

    1. Voi kiitti Johanna!! <3 tämä on itseasiassa "kylpytakki" mutta niin nafti, että menee kyllä ihan paidasta 😀 Nyt en kyllä muista tarkemmin mistä tämä on mutta ebaysta mitä luultavammin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *