MIES TILASI VAATTEENI!


Apuaaaaaaa! Kihlattu sai vapaat kädet ja tilasi mulle kolme erilaista asua. Itse sain vain jännityksellä odotella pakettia ja nähdä mitä sieltä oikein tulee!

Voi kuinka sympaattiselta tuo valitsemisprosessi näytti, kun toinen ihan tuskissaan hikiotsalla yritti valita vaatteita, jotka sopisivat mulle ja koostaa niistä vielä asuja. Ensimmäiseen puoleen tuntiin ei ostoskoriin ollut valikoitunut vielä mitään, mutta pikkuhiljaa pienen kannustuksen myötä alkoi homma etenemään. Mulla ei näihin ole ollut mitään sanottavaa ja siksi tää onkin niin jännittävää. Meidän säännöt olivat ainoastaan, että kolme asua pitää valita.

Haluatteko nähdä mitä hän valitsi? 

ENSIMMÄINEN ASU

Pitsipaita TÄÄLTÄ / Legginsit TÄÄLTÄ

Jep! Pitsiä ja nahkaa oishan se pitänyt arvata, kun antaa miehelle vapaat kädet! 😀 Katsoin ensin, että mitkä rintsikat se on oikeen valinnut, mutta toi olikin oikeastaan tosi nätti. Semipaljastava vaan ja vähän piti tsekkailla, ettei nännit vilku, mut hei kerrankos sitä!

Pöksyt taas olivat itseasiassa yllättävän makeet ja menivät ihan päälle asti. Stressasin sitä, että ne tyssää tuohon reiteen eivätkä mene kunnolla ylös asti, mutta nämä olivatkin joustavaa kangasta vaikka tuollaselta nahkalta näyttävätkin. Jatkossa valkkaisin näiden kanssa kenties vaan vähän isomman paidan.

P.S. oli aika sympaattista kun hän oli ajatellut nämä kaikki asut niin, että ne sopisivat eri tilanteisiin. Juhlaan, vapaalle ja himaan <3

TOINEN ASU

Fila-paita TÄÄLTÄ / Fila-housut TÄÄLTÄ / Tennarit TÄÄLTÄ

Toinen asu oli kuulemma ajeltu just rentoon vapaa-aikaan ja kotiin! IHANA! Tää jos mikä on just mun tyyliä ja hengailen tämän tyyppisissä asuissa kaikista eniten. Täysi 10! Siistit, mutta rennot ja mukavat vaatteet, joilla voi pyöriä niin ihmisten ilmoilla kuin kotona, ne on mun juttu. Kyllä se taitaa mut aika hyvin tuntea! Yhdistin tohon vain omat tennarit.

KOLMAS ASU

Mekko TÄÄLTÄ / Tennarit TÄÄLTÄ

Kolmanneksi ja viimeiseksi asuksi paljastui tämä ihana seilorimekko! Mun on pakko antaa tällekin kymppi, koska just tällaisia mekkoja kaipaan, joita voi pitää tennareiden kanssa. Kesällä aion niin viilettää tällä. Tuon sai myös kiristettyä vyötöröllä kulkevalla nauhalla, mikä oli tosi kiva. Voi siis valita pitääkö näin vai löysempänä. Myös pituus oli täydellinen eikä kannikat heiluneet aivan vapaina kaikkien nähtävillä. Perfect!

Mun on sanottava, että tää onnistui täysin yli odotusten! Tottakai mulla oli kova luotto hommaan, mutta ei hän ole koskaan ennen mulle vaatteita tainnut valita, joten tuhannet kiitokset miehelle rohkeesta vedosta, kun uskalsi lähteä mukaan ja näyttää valintansa kaikelle kansalle! Hän myös tuumasi paketin saavuttua, että ensimmäistä kertaa sitä kiinnostaa mun vaatteet – hah anna mun kaikki kestää!

LUE MYÖS: KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: NYT MUUTEN KIILTÄÄ! HAMPPUTUKKA VEKS!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (4)
 1. Hauska postaus, etenkin tuo ensimmäinen asu hymyilytti, voisin kuvitella että jos mies saisi tilata voisi lopputulos olla hyvinkin samanlainen 😀 mutta voi miten symppis ja hyvät valinnat!
  Strong & Curvy treeneistä kysymys: valmennus kiinnostaisi, mutta pohdin sopiiko se mikäli polvien ja selän kanssa on vähän ongelmia? Teini-iän urheilut on rasittaneet niveliä sen verran, että mavet kunnon painoilla on poissa laskuista, samoin kyykätessä saa aina vähä varoa. Perus prässit ja kyykyt menee, mutta mitään isoja toistomääriä hyppyjä, yhden jalan kyykkyjä yms. tai hurjia juoksulenkkejä polvi ei kestä 🙂

  1. Jeppp😄❤️
   Hyvä kysymys! Oon itse kanssa polvivammainen ja skolioosin omistava joten ymmärrän hyvin. Strong and Curvya pystyn hyvin suorittamaan niillä ehdoilla. Juoksua ei ole ja hyppyjä ei tule. Maastavetoa on joten siihen kannattaa valita painot omien rajojen mukaan. Itse vedän jotkut liikkeet polvien takia myös kevyillä painoilla😊 Mutta yksilöllisiä juttuja nää aina on joten kannattaa todellakin aina treenata niillä ehdoilla kuin itse pystyy sekä painoja säätää sen mukaan😊💪 ja jos jotain kysyttävää tulee treeneistä koska tahansa niin online coachingista saa apuja! ❤️💪

 2. Ei liity postaukseen mutta olisiko tulossa jotain esim. pääsiäisalea strong and curvyyn 😍 oot niin inspiroiva ja opiskelijana haluisin päästä testailemaan ohjelmaa!

  1. Moii! Tällä hetkellä ei valitettavasti ole kamppiksia mutta olis kyllä ihan mahtava saada sut messiin!😻🔥🍑💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *