MIEHENI PAHEET JULKI – SOPANKIN UHALLA!

Minä: Voisin kirjoittaa sun paheista tänään, kun kerta viimeksi paljastit munkin paheet.

Hän: No se tulee olee vaikeaa! Nyt muakin kiinnostaa! Tästä on muuten potentiaalinen soppa syntymässä 😀

Hah sopankin uhalla on aika läimäyttää mieheni paheet ilmoille! Onhan se ainoastaan oikein, kun hän sai jo sanottua suunsa puhtaaksi. Kurkkaa: 5 PAHETTA MIEHENI SANOIN – SUORAA PUHETTA!

Vaikka tuota herraa en mihinkään vaihtaisi, on tässä vuosien saatossa oppinut tuntemaan toisen ihan niine kaikkine karvoineen. Joten annetaan palaa!

1. Sun harrastuksiin kuuluu tyhjien suihkusaippuapurkkien kerääminen suihkuun. Mukavasti avaat aina uuden ja jätät ne vanhat sinne telineeseen seisomaan. Mä sitten aina käyn ravisuttamassa niitä ja kokeilemassa missä on vielä saippuaa jäljellä ja roudaan ne tyhjät viisi purkkia roskikseen.

2. Kun jutellaan ja saat tekstiviestin niin alatkin lukemaan sitä etkä kuule enää yhtään mitä höpötän.

3. Kun sulla on nälkä, et ole ihan maailman iloisinta seuraa. Toisin sanoen aamuisin ei liikaa kannata kysellä monimutkaisia kysymyksiä. Me ollaan itse asiassa aamuisin aika erilaisia siinä mielessä, että olen BANG ihan sekunnissa hereillä ja alan heti juttelemaan. Sulla taas se herääminen kestää, joten susta ei ihan äkkiä saa juttuseuraa.

4. Kun sängyssä vaihdat kylkeä, teet sen aina sellaisella kunnon pomppusarjalla ja koska meillä on yhteinen patja, niin herään aina siihen, että lentelen ilmaan.

5. Sun suuntavaisto on aivan sekaisin jopa sellaisissa paikoissa, joissa ollaan oltu monta kertaa. Kauppakeskukset, joissa ollaan kuljettu vuosia, on sulle joka kerta kuin uusia, kun et muista yhtään missä päin on mikäkin uloskäynti.

6. Jääkaapista otat sen maitopurkin mikä käteen sattuu etkä katso mitkä menee vanhaksi ensimmäisenä.

7. Oot yhtä huono petamaan sänkyä kun minäkin. Tai okei, vielä vähän huonompi!

8. Tykkäät tutusta ja hyväksi koetusta, joten vaikka sulla olis jotain uusia vaatteita, joita oon sulle ostanut, niin käytät mieluummin niitä vanhoja.

9. Vaikka oot muuten tosi kärsivällinen niin ruokakaupoissa et ole yhtään! Mä haluaisin tutkia ja hiplailla kaikkea, mutta sä taas haluat hoitaa homman mahdollisimman nopeasti.

10. Viimeiseksi on sanottova, että meillä on paljon yhteisiä paheita. Siksi niistä on valitettavasti vaikea syyttää vain sua. Ei varsinaisesti olla mitään kodinhengettäriä ja siksi kämppä on harvoin ihan tiptop ja vieraille valmis. Meillä saattaa myös jotkut jutut, jotka pitäisi esim. viedä varastoon, jäädä lojumaan tuulikaappiin kuukausiksi. Nyt siellä on varmaan puoli vuotta ollut jalkalamppu ja yksi ylimääräinen matto rullattuna. Siirrellään niitä aina vähän pois tieltä, mutta ei koskaan roudata sinne varastoon asti! Tää on niin perus me.

Hihiiii onneks tää elämä ei oo niin vakavaa! Ei kun rentoa viikonloppua teidänkin huusholliin! Kurkkaa alta myös muut parisuhdepostaukseni:

KAUAN OLLAAN OLTU YHDESSÄ? MISSÄ TAVATTIIN?

MITÄ MIEHESI AJATTELEE SIITÄ ETTÄ OLET BLOGGAAJA?

MILLOIN NAIMISIIN? MILLAISET HÄÄT?

KUMPI SANOI ”MINÄ RAKASTAN SINUA” ENSIMMÄISEKSI?

MISTÄ ME RIIDELLÄÄN?

BOYFRIEND TAG – MIES PALJASTAA!

KUMPI KEKSI KOIRIEMME NIMET?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: DIEETTI MIETITYTTÄÄ – VOIKO SYÖDÄ LEIPÄÄ?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (4)
  1. Pakko kertoo mun poikaystävän yks paheista! Suihkusta tullessaan se heittää ja yleensä jättää sen märän pyyhkeen mun sängyn puolelle.. Ai että mun mielestä se on ”hirveetä” koska inhottaa kun se puoli sitten kastuu (ei siis illalla ennen nukkumaan menoo tee niin). Ei asuta yhessä, joten tiiän että se jättää sen lojumaan siihen sillon kun en yötä sen luona oo ja sen sänkyhän se on mutta silti:D

    1. Hahaaa eiiiih!! 😀 ymmärrän hyvin jos ottaa pattiin!! Tää taas pöllii välillä mun pyyhkeen käyttöön kun ei muista mikä on sen oma ja sit mä ihmettelen miks mun pyyhe on valmiiks jo ihan märkä 😀

  2. Moi!
    Kysymykseni ei liity tähän postaukseen vaan ultimate butt buildingiin.
    Eli siis ostin kyseisen ohjelman keväällä ja nyt pitkän laihdutusurakan jälkeen voisin ohjelmaa alkaa seuraamaan. Kysymys onkin siis, että kannattaako ohjelma aloittaa heti kun alan nostamaan kaloreita vai vasta plussalle päästessä. Onko siis järkevää/ onko siitä hyötyä kaloreita vasta nostaessa aloittaa ohjelma?

    1. Moi Senni! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! 💪 Voit aloittaa samantien!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *