MICROBLADING ENNEN JA JÄLKEEN


Ai vitsi! Mua jännitti ihan hirveästi etukäteen, mutta nyt se on tehty! Oon niin pitkään haaveillut microblading-kulmista, mutta en ole kuitenkaan sitten uskaltanut mennä ottamaan niitä. Kulmia mulla löytyy omasta takaa jonkin verran, joten mietin että onkohan se sitten riski mennä niitä sörkkimään, kun lopputuloksesta ei voi etukäteen tietää, mutta mitä vielä! Nää ajatukset tuntuu nyt jälkikäteen niin hölmöiltä.

Nilüfer Asikainen nakkasi mulle Instagramissa viestiä ja kysyi josko olisin kiinnostunut microblading-kulmista. Ei olisi parempaan saumaan voinut sattua! Tsekkasin heti hänen kuviaan ja ne vakuuttivat ihan samantien. Niin nättiä jälkeä ja juuri sellaisia kulmia, joista itse on voinut vain haaveilla.

Ennen laittoa ilman kulmameikkiä

Meikkiä laittaessani joudun aina käyttämään kulmakynää täyttämään tyhjiä kohtia ja toinen kulmistani on itseasiassa alempana kuin toinen. Se vetää tietysti naamaa vähän vinksalleen ja painaa sen puolen katsetta alaspäin. Salonkiin päästyäni sanoinkin heti tämän ja Nilüfer huomasi samantien kummasta kulmasta on kyse. Hän myös ehdotti, että valittaisiin väri vähän kylmemmäksi kuin olen ne aikaisemmin meikannut ja olin ihan samantien samaa mieltä. Just tällaisesta ammattitaidosta tykkään. Itse kun näkee sen oman naaman joka päivä ei välttämättä osaa havaita tuommoisia juttuja niin helposti.

No sitten me aloitettiin! Ensin piirrettiin kulmat paikoilleen ja katsottiin, että oltiin yhtä mieltä tulevasta mallista. Halusin ennen kaikkea, että kulmat eivät paina katsetta alas eivätkä ole sellaiset palkkimaiset pötkylät. Luotin kyllä täysin Nilüferiin ja annoin ammattilaisen hoitaa homman. Ei mulla ollut siinä mitään sanottavaa, kun tuntui, että ollaan ihan samoilla linjoilla tulevasta lopputuloksesta.

Piirtämisen jälkeen päästiinkin sitten jännittävään osuuteen, joka oli itse microbladingvaihe ja terän käyttäminen. Kipu ei sinällään pelottanut mua etukäteen, koska yleensä mulla on suht korkea kipukynnys. Olinkin lukenut, että se tuntuu vähän samalta kuin kulmien nyppiminen ja se onkin ihan hyvä vertaus, mutta tässä se tunne ei ollut niin äkillinen ja pistävä. Kyllä sen kestää ihan hyvin ja vedot ovat sen verran lyhyitä, ettei kipu ehdi yltyä liian suureksi. Ehkä hauskin juttu oli kuitenkin se ääni mikä niistä karvojen tekemisestä lähti. Se oli sellainen rapiseva ja rupiseva ääni.


Yleensä homman tekemiseen menee sellaiset 2-2,5 tuntia suunnitteluineen päivineen ja niin taisi olla myös kohdallani. Aika tuntui kuitenkin menevän tosi nopeasti ja olin ihan yllättynyt kun oltiin jo loppusuoralla. Nilüfer teki kyllä tosi tarkkaa jälkeä ja aina välillä tarkisti eri kulmista miltä näyttää ja teki ihan pieniä viilauksia. Muutenkin tultiin tosi hyvin juttuun ja tyyppinä Nilüfer oli aivan ihana. Ei mitään jäykistelymeininkiä vaan rento tunnelma.

No millaiset niistä kulmista sitten tuli? Aivan täydelliset! En olisi edes osannut kuvitella näin hyvää lopputulosta saatika koskaan itse edes meikillä saada vastaavaa aikaan. Ihan tällaisena side notena on mainittava, että mulla tuli tänään sattumalta puhelimessa vastaan pari naamakuvaa itsestäni ja voi hyvänen aika ne vanhat kulmat näyttivät epäsiisteiltä niissä hahaa. Oon niin tyytyväinen näihin kulmiin ja se kuinka aidoilta jokainen karva näyttää on ihan käsittämätöntä. Myös ero kulmieni välillä tasottui kivasti.

Ennen ja jälkeen
Ennen
Kotiin päästyäni laiton jälkeen
Ja muutamien päivien jälkeen

Nyt laitosta on kulunut yli viikko ja kulmat näyttävät edelleen tosi hyviltä. Vahvistuksen jälkeen lopputulos on kuitenkin vasta lopullinen ja sitten ne kestävätkin melkeinpä sen vuoden ajan. Jos yhtään on tuo microblading houkuttanut niin, voin omasta kokemuksesta todellakin suositella Nilüferia. Niin nätti kädenjälki. Hänen sivut löytyvät täältä.

Hän myös arpoo 28.2. kaikkien hänen Instagram-seuraajiensa kesken (@niluferasikainen) kulmien microbladingit tai vaihtoehtoisesti kestopigmentoinnit eli te ehditte just vielä osallistua! Kandee siis pistää seurantaan jos vaikka onni potkaisi 🙂

Hauska kokeilu ja elämää helpottava sellainen, tykkään!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TÄYDELLINEN BEFORE WEEKEND WORKOUT!!

Kommentit (4)
 1. Wau tosi nätit kulmat kyllä. Näistäkin on tullut nähtyä välillä ihan kamalia versioita 😀
  Sinäänsä ei itse postaukseen liittyvää mutta kaks kysymystä!
  1. Mistä nuo punaset housut on/mikä merkki?
  sekä
  2. Mitä on tuo ihana korallinsävyinen huulipuna! Ihan täydellinen sävy 🙂

  1. Voi kiitos! <3 Oon kyllä tosi tyytyväinen 🙂 Noi punaset housut on Fashionnovasta ja huulipuna taas Dose of Colors, No Shade 🙂

 2. Vausi kuinka hyvältä näyttää! Itseä vaan pelottaa, että jos kulmien iho vedetään useasti arvelle, lakkaisi lopulta oma karvankasvu. Tiätkö onko tää mahdollista microblidingissa vai onko tää joku mun oma harhaluulo?

  1. Kiitti paljon Elisa!❤️ Itse en oo sellaisesta mitään kuullut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *